Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
A co do tego sweterka Karolinki co Sonia tez go ma to on jest super, bardzo go lubię. Nie był drogi a jest taki porządny i ciepły
no i ładny
.
, ale na przyszla zime bedzie super.
dzieci nam rosną, my się starzejemy
. Pamiętam jak dawno temu ;-) mówiłaś mi, że chciałabyś bardzo, żeby Lenka miała rodzieństwo, a tu już 4 miesiąc Twojej ciąży
.
chętnie przyjdę lub przyjadę na takie spotkanko.
na szczęście dopiero na 15...

kamilek miał w domu mały wypadek. Jak to Kamilek wszędzie włazi i trzeba mieć oczy dookoła głowy. Kamilek wszedł na rogówkę i się poślizgnął spadł i uderzył się w róg stołu szklanego w tył głowy. Nie zdażyłam go złapać 

Tak sie trzesłam że nie umiałam go wziaśc nawet na ręce ale szybko go przytuliłam odsunęłam firankę w oknie i go zagadywałam momentalnie przestał płakać. Cała drzałam jak zaglądałam mu na główkę co tam się stało.Ma guza i czerwone takie krwiste ale malutkie Strasznie się boje czy to nic powaznego. Teraz mi śpi a ja zaglądam czy oddycha normalnie nie umiem sobie wybaczyć ze go nie umiałam uchronić

.