• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Obiecane zdjecia z dzialki

Załączniki

• DSC00003.JPG
    DSC00003.JPG
    218,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC00002.JPG
    DSC00002.JPG
    312,6 KB · Wyświetleń: 48
  • DSC00004.JPG
    DSC00004.JPG
    283,3 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC00005.JPG
    DSC00005.JPG
    125,4 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Karolinna gratki z okazji kolejnego miesiąca Maluszka w brzuszku :-). Dzięki za kciukaski :cool2:.

Sandros super fotki. Fajne koszkulki kupiliście Sonii :tak:A co do tego sweterka Karolinki co Sonia tez go ma to on jest super, bardzo go lubię. Nie był drogi a jest taki porządny i ciepły :tak:no i ładny :tak:.

Beti chodziło mi raczej o termin przewidywanego porodu ;-).

MamaBoo fajnie z tą pracą, zmienisz przynajmniej kierowniczkę ;-):-). Brawo dla Oskarka!!!

Witajcie,

Iza sweterk fajnisty, gruby i widac, ze dobrze zrobiony. My jeszcze nie mielismy okazji go ubrac. Sonia dosala go od cioci i jest troche zaduzy. Jak bedzie cieplo, to jej ubiore, bo pod kurtke sie nie miesci, narazie jest taki troszke plaszczykowaty, bo siega jej przed kolana :blink:, ale na przyszla zime bedzie super.

Jak z tym spotkanniem, bo mnie za niedlugo nie bedzie, a chcialabym sie z Wami jeszcze spotkac. Co powiecie na ostatnia sobote lub niedziele marca w godzinach popolodniowych 14 lub 15?

Pozdrawiam,

Hejka!
Pusto tu dziś, ale nie ma się co dziwić, niedziela, piękna pogoda.... :-)

Karolinna no czas bardzo szybko leci :tak:dzieci nam rosną, my się starzejemy :baffled:. Pamiętam jak dawno temu ;-) mówiłaś mi, że chciałabyś bardzo, żeby Lenka miała rodzieństwo, a tu już 4 miesiąc Twojej ciąży :tak:.

Sandros mnie też bardziej pasuje sobota, jeśli będę mieć wolne :cool2:chętnie przyjdę lub przyjadę na takie spotkanko.

Wczoraj spotkałam w parku mmm z Grzesiem :-) Byłam z moimi rodzicami i z Karolinką, moją mamę zauroczyły piękne, duże oczka Grzesia! :-)

A jutro do pracy :baffled:na szczęście dopiero na 15...

MILUTKIEJ NIEDZIELI!!!!

Witam!!!

Cała sie jeszcze trzęsę.... :no::no::no:kamilek miał w domu mały wypadek. Jak to Kamilek wszędzie włazi i trzeba mieć oczy dookoła głowy. Kamilek wszedł na rogówkę i się poślizgnął spadł i uderzył się w róg stołu szklanego w tył głowy. Nie zdażyłam go złapać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Tak sie trzesłam że nie umiałam go wziaśc nawet na ręce ale szybko go przytuliłam odsunęłam firankę w oknie i go zagadywałam momentalnie przestał płakać. Cała drzałam jak zaglądałam mu na główkę co tam się stało.Ma guza i czerwone takie krwiste ale malutkie Strasznie się boje czy to nic powaznego. Teraz mi śpi a ja zaglądam czy oddycha normalnie nie umiem sobie wybaczyć ze go nie umiałam uchronić:angry::angry::angry:.

Dziś piękna pogoda. Po południu jedziemy na 3Stawy do Katowic mam tam odłożoną kurteczkę dla Kamilka w H&M. Chce skoczyć też do Ikei po krzesełko i stolik z Mammuta bo to krzesełko co miał Kamilek do karmienia to mu już sprzedaje :-) Kupiłam też Kamilkowi już prezent na zajączka powinno w poniedziałek już przyjść. Ten prezent to od nas i dziadków, którzy sie dołożą Wkleje wam link:
SMOBY WARSZTAT MAJSTERKOWICZ BLACK&DECKER SS (317039294) - Aukcje internetowe Allegro

Co do spotkanka w ostatni weekend to ja nie mogę się narazie określić bo niewiem czy Adam bedzie pracował czy bedzie w szkole. Ale bardzo chciałabym się z wami spotkać ale co do godziny musiałaby byc 16 bo Kamilek od 13-15 śpi.

Karolinna- wklejaj swoje fotki ;-)

iza - trzymam kciuki ciekawa jestem gdzie się starasz o pracę :tak:

reklama
Witajcie Kobietki !!!

Usprawiedliwiam swoją nieobecność
chorobą mojej Córci :zawstydzona/y:
ma infekcje górnych dróg oddechowych :-(
kaszle, kicha, jest słaba i katar spływa do gardełka
i ciężko jej się oddycha a gardełko boli :-(
mało jje ale za to dużo pije, choć tyle bo ma biegunki :zawstydzona/y:
po oklepaniu jest na moment lepiej ale tylko na moment :zawstydzona/y:
Mamy diete, nic oprócz mleczka :-(

Wczoraj byliśmy pojechaliśmy do całodobowego ośrodka
dla dzieci a tam karteczka że w dn 8-9 nieczynne :angry:
zrobili se wolne z okazji dnia kobiet chamy :wściekła/y:
więc pojechaliśmy do szpitala bo Mila lała się przez ręce
a ja bałam się też że siądzie jej na oskrzela ...
Uspokoili mnie ...
Jutro idziemy na badanko krwi, ciekawe czy ta anemia już przeszła i jeszcze dziś będziemy polować na mocz :angry:
nie cierpie tego :sorry2:

Az postępów to
Milenka od niedawna zaczęła reagować na swoje imie :tak:
wyciąga też do nas rączki jak chce się ponosić ;-)
i łapie za wszysko co kieruje do buzi gdy jest na kolankach :-p

Wszystkiego naj z okazji wczorajszego Dnia Kobiet !!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry