reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Ja to wolę nie posumowywać. Ten rok jest pod znakiem szpitali! I jeszcze dziś, w ostatnim dniu roku, pogotowie zawiozło teścia do szpitala. Mam nadzieję, że to przez cukrzycę a nie serce, bo choruje na jedno i drugie... :(

reklama
Dziewczyny zycze wam poprostu wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!!i obyscie zawsze byly szczesliwe i nieczego wam nie brakowalo!!!!

wszystkiego NAJ NAJ NAJ z okazji NOWEGO ROKU,spełnienia marzeń i samych szczęśliwych dni! jeśli łzy to te tylko ze szczęścia :) zyczą : karolinna ,Lena i mój mąż :)
petardygg5ri.gif
szampan0ry.gif

nowyrok2ao.jpg

Izka ja też z Tychów ;)

Karolcia fajne foteczki mamy na październiku, nie? :D

My już 2x szczepiliśmy Natalkę i zdecydowaliśmy że tymi bezpłatnymi. Fakt że są dwie ale dzieci szybko zapominają i jak tylko dojechałyśmy do domku to Natulka się uśmiechała. Nie miała żadnych powikłań, ani gorączki ani senności- wszystko oki. A za pieniądze które miałabym wydać na szczepionkę wolę kupić coś Natusi.

Wczoraj wybrałam się z wózkiem na zakupy i..... :mad: miałam wrażenie że wchodzę na Mont Ewerest ;D a zmachałam sięęęęę ::)

Witajcie!!!!!!To był naprawdę bardzo udany rok!!! Przeżyłam najcudowniejsze chwile w życiu: narodził się mój największy Skarb, który każdego dnia daje mi tyle siły i radości !!!

Życzę Wam Kochane, aby nadchodzący Rok był jeszcze lepszy niż mijający,
żeby nigdy nie zabrakło Wam wiary, nadziei i miłości,
żeby z Waszych twarzy nigdy nie znikał uśmiech,
dużo optymizmu i wszystkiego co najlepsze
na każdy dzień nadchodzącego Nowego Roku!!!!!!!!!

nowyrok4pg.gif

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I WSZYSTKIEGO CO SOBIE ZAŻYCZYCIE A PRZEDE WSZYSTKIM RADOŚCI Z WASZYCH POCIECH.

reklama
Witam,

Frezja mam zla wiadomosc, bo ja kupowalam w sklepie, ktore juz nie ma, ale jak tylko gdzies dojze, to Ci dam znac.

Justyna jak mialam wozek na wielkich kolach, to tez nie nazekalam na snieg, ale teraz spacerowka z amlymi koleczkami grzeznie wszedzie i tak mam szczescie, ze nie mam podwojnych skretnych koleczek, ale dzis na sankach bylo wspaniale.

Beata - ja tez nie lubie pobierania krwi, dopiero teraz jak biora szczykawka to chodze z mniejszymi obawami, bo wczesniej to nikt mi nie umial pobrac - krew nigdy nie chciala plynac. Ale wole igly niz dawac dzieciakom tebletki czy antybiotyki... A male uklucie - to jest zaleta, ale szkoda, ze taka droga

Dobra dosc pisania - WSZYSTKIEGO DOBREGo, DUZO SZCZESCIA W NOWYM ROKU
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_16961.php

A tak dla przesadnych, siostra mi powiedziala, ze jak tej nocy zalozy sie czerwone majteczki, to caly rok bedzie szczescliwy ;)

Pozdrawiam,

Do góry