Ja to wolę nie posumowywać. Ten rok jest pod znakiem szpitali! I jeszcze dziś, w ostatnim dniu roku, pogotowie zawiozło teścia do szpitala. Mam nadzieję, że to przez cukrzycę a nie serce, bo choruje na jedno i drugie... 
reklama
Izka ja też z Tychów 
Karolcia fajne foteczki mamy na październiku, nie?
My już 2x szczepiliśmy Natalkę i zdecydowaliśmy że tymi bezpłatnymi. Fakt że są dwie ale dzieci szybko zapominają i jak tylko dojechałyśmy do domku to Natulka się uśmiechała. Nie miała żadnych powikłań, ani gorączki ani senności- wszystko oki. A za pieniądze które miałabym wydać na szczepionkę wolę kupić coś Natusi.
Wczoraj wybrałam się z wózkiem na zakupy i.....
miałam wrażenie że wchodzę na Mont Ewerest ;D a zmachałam sięęęęę :
Karolcia fajne foteczki mamy na październiku, nie?
My już 2x szczepiliśmy Natalkę i zdecydowaliśmy że tymi bezpłatnymi. Fakt że są dwie ale dzieci szybko zapominają i jak tylko dojechałyśmy do domku to Natulka się uśmiechała. Nie miała żadnych powikłań, ani gorączki ani senności- wszystko oki. A za pieniądze które miałabym wydać na szczepionkę wolę kupić coś Natusi.
Wczoraj wybrałam się z wózkiem na zakupy i.....
Beata78
Fanka BB :)
Witajcie!!!!!!To był naprawdę bardzo udany rok!!! Przeżyłam najcudowniejsze chwile w życiu: narodził się mój największy Skarb, który każdego dnia daje mi tyle siły i radości !!!
Życzę Wam Kochane, aby nadchodzący Rok był jeszcze lepszy niż mijający,
żeby nigdy nie zabrakło Wam wiary, nadziei i miłości,
żeby z Waszych twarzy nigdy nie znikał uśmiech,
dużo optymizmu i wszystkiego co najlepsze
na każdy dzień nadchodzącego Nowego Roku!!!!!!!!!
żeby nigdy nie zabrakło Wam wiary, nadziei i miłości,
żeby z Waszych twarzy nigdy nie znikał uśmiech,
dużo optymizmu i wszystkiego co najlepsze
na każdy dzień nadchodzącego Nowego Roku!!!!!!!!!

czarnulka22
mamusia Kiki i Emi
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ I WSZYSTKIEGO CO SOBIE ZAŻYCZYCIE A PRZEDE WSZYSTKIM RADOŚCI Z WASZYCH POCIECH.
izka-mummy-to-be
szczęśliwa
Frezja - milo
Ja tez dla Wszystkich mamusiek i mamusiek-to-be przesylam zyczonka samych radosci w Nowm Roku
Ja tez dla Wszystkich mamusiek i mamusiek-to-be przesylam zyczonka samych radosci w Nowm Roku
reklama
Witam,
Frezja mam zla wiadomosc, bo ja kupowalam w sklepie, ktore juz nie ma, ale jak tylko gdzies dojze, to Ci dam znac.
Justyna jak mialam wozek na wielkich kolach, to tez nie nazekalam na snieg, ale teraz spacerowka z amlymi koleczkami grzeznie wszedzie i tak mam szczescie, ze nie mam podwojnych skretnych koleczek, ale dzis na sankach bylo wspaniale.
Beata - ja tez nie lubie pobierania krwi, dopiero teraz jak biora szczykawka to chodze z mniejszymi obawami, bo wczesniej to nikt mi nie umial pobrac - krew nigdy nie chciala plynac. Ale wole igly niz dawac dzieciakom tebletki czy antybiotyki... A male uklucie - to jest zaleta, ale szkoda, ze taka droga
Dobra dosc pisania - WSZYSTKIEGO DOBREGo, DUZO SZCZESCIA W NOWYM ROKU
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_16961.php
A tak dla przesadnych, siostra mi powiedziala, ze jak tej nocy zalozy sie czerwone majteczki, to caly rok bedzie szczescliwy
Pozdrawiam,
Frezja mam zla wiadomosc, bo ja kupowalam w sklepie, ktore juz nie ma, ale jak tylko gdzies dojze, to Ci dam znac.
Justyna jak mialam wozek na wielkich kolach, to tez nie nazekalam na snieg, ale teraz spacerowka z amlymi koleczkami grzeznie wszedzie i tak mam szczescie, ze nie mam podwojnych skretnych koleczek, ale dzis na sankach bylo wspaniale.
Beata - ja tez nie lubie pobierania krwi, dopiero teraz jak biora szczykawka to chodze z mniejszymi obawami, bo wczesniej to nikt mi nie umial pobrac - krew nigdy nie chciala plynac. Ale wole igly niz dawac dzieciakom tebletki czy antybiotyki... A male uklucie - to jest zaleta, ale szkoda, ze taka droga
Dobra dosc pisania - WSZYSTKIEGO DOBREGo, DUZO SZCZESCIA W NOWYM ROKU
http://www.icq.com/friendship/pages/browse_page_16961.php
A tak dla przesadnych, siostra mi powiedziala, ze jak tej nocy zalozy sie czerwone majteczki, to caly rok bedzie szczescliwy
Pozdrawiam,
Podziel się: