• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
mamaBoo matko przerzoczysta???????????????

Tak Filipek zabrał się już za prostowanie siostry hehheh tak na wszelki wypadek chyba:)

Dziewczyny mam pytanie czy macie kogoś kogo mogłybyście polecic mi jako opiekunkę do dziecka???
MYslę o powrocie do pracy i chyba na 2-góra 3 godzinki będe kogos potrzebowac do dzieci:)ii nie w kazdym tygodniu
nie pali sie póki co ale wiem jak ciężko kogos znalesc:)

KASKA moze w sobotę ruszysz dupką???????

Hellllllllllllllllllllllllo:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mamoboo...........a tam przezroczysta, takie zdjęcie trudno przeoczyć:happy:a no co Ci nie odpisałyśmy:baffled::sorry2:

justyś, trzymaj się dzielnie, skrzyżuj nóżki i nie daj się JEJ :rofl2::rofl2:a właśnie....jaka decyzja co do imienia, wiesz już coś? A jak tam z Liwciorkiem?

:happy2::happy2::happy2:WITAM NOWE MAMUŚKI:happy2::happy2::happy2:

iza
, jak przedszkole?? Też wydaje mi się, że dobrze robisz....a zdjęcia...superaśne

izoldzia...ale masz słodycze w domu...;-);-)

czarnulka zdrówka:happy2::happy2:

trysia i jak tam domek? a ta końcówka z nicku to rok urodzenia?? tak, dopiero teraz zauważyłam i tak się zastanawiam czy jesteśmy równolatkami:sorry2:

nie pamiętam już nic więcej....dlatego całej (ukochanej/cudownej/wspaniałej) reszcie wielkie buziaczki i pozdrowionka.
U nas po staremu....czekam do 7.11, bo będzie jakieś wolne:rofl2:i trochę odpocznę:blink:a jeszcze lepiej to czekam na WAKACJE (letnie!!!) bo już mi sie nic nie chce:happy2::happy2::sorry2::sorry2::sorry2:
Moje dziecię zabija swoimi spostrzeżeniami, np. czarny (królik, już potrawka) pojechał nad morze się opalać, dzisiaj babci zaserwowała: nie martw się, babcia, coś wykombinujemy (jak przejść przez kałużę):happy2::happy2:
A moje serce rośnie...w niedzielę powiedziała mi, że kocha mnie (to już standard) oraz że jestem jej ukochaną przyjaciółką....:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Miłego:happy2::happy2:

.Witam dziewczynki.

.Dziś byliśmy na szczepieniu Darii,dzielnie to nawet zniosła:-) przy ukłuciu i wstrzykiwaniu płakała,ale zaraz potem sobie coś gadała po swojemu,z pielęgniarką się uśmiałyśmy. I 1,5 godzinki temu jeszcze gruchała do mnie i uśmieszki mi słała,haha sobie pogruchałyśmy nawzajem,mała cwaniara myśli że odwróci w ten sposób moja uwagę od tego że to jej pora spania:-p.

.Lenka od poniedziałku chodzi do przedszkola i jest dalej zadowolona:-) .

.anian super ci twoja malutka mówi:-D . Do wakacji przeleci zanim się spostrzeżesz;-) . Tak poza tym dłuuugo nic nie pisałaś,nie ładnie ,musisz się poprawić :blink:.

.justyna super że już w domku,mała niech nie żartuje sobie;-) . Oszczędzaj się! mam nadzieję że do pracy już nie chodzisz! A i czy lekarz potwierdził płeć drugiej kruszynki?.

.mamaboo tylko bez takich,hehe. Ja jeszcze nie pisałam od czasu twojego posta bo bym zaraz ci odpisała:tak:. Więc,mam nadzieję że z twoim małżonkiem lepiej? tzn.z relacjami między wami? najtrudniej własnie w małżeństwie odnaleźć się w codzienności,niestety.

.czarnulka co u was ? jak zwasze zdrówko rodzinne?.

.izoldzia super fotencje ,twoje maluchy słodkie,oddałam głos na twojego dzieciaczka :tak:.

.iza i jak tam formalności z przedszkolem? co u ortopedy? no i co kupiliście ??bo taka tajemnicza byłaś?;-).

.Ok ,lecę lasencje .

.Dobranoc.

reklama
Hej!!!!:-)Dzień dobry!!!!:-):-)
Zdrówka życzę "chorowitkom" i nie tylko im....:-):-):-)
Buziolki dla dzieciaczków...tym na zewnątrz i tym w środku :-):-):-):-)

P.S. Ale się rozpisałam!!!!!!!!!!:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry