• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
No jedno zdanie i już mnie zauważyłyście :-( Ja mam ostatnio dziwne humorki....
Oskar dzisiaj tak płakał w żłobku, że ja wychodząc sama wyłam... Już w tamtą środę nie płakała, ale potem się rozchorował i poszedł dopiero we wtorek, więc może to z tej przerwy. Dzwoniłam potem do żłobka i pytałam czy jest ok, Pani mnie uspokoiła i powiedziała, ze on się wytupał, wykrzyczał i mu przeszło, ze już jest ok. Pytałam też czy czasem coś się nie zdarzyło, że on tak reaguje, bo we wtorek poszedł z uśmiechem, że mi opowiada, że Kamil mu cały czas coś robi, drapie, wyrywa zabawki itd. A ona co ? Że w grupie nie ma Kamila....:-D:-D:-D:-D Takie to moje dziecko, ale nie ma się co dziwić, we wtorek na dzień dbry powiedział do Pani w żłobku "Ej ciociu, tam ktoś z dachu strzela!".
Matko boska, a to dopiero początek....
Ja też się trochu pochorowałam , mam nadzieję, że jutro jeszcze wytrzymam w pracy a weekend sobie poleżę...
Bodzinka zdrówka życzę !
Anian Twoja córcia zawsze mnie zachwycała, nie dosyć, ze wygląda jak Aniołek to jeszcze mówi takie cudne rzeczy....
Karolinnka mała spryciula Wam rośnie, fajnie, ze Daria tak dzielnie zniosła szczepienie. A Lenka to już chyba weteranka w przedszkolu ? :-)
Izoldzia niestety nie mogę Ci pomóc, ale myślę, że do pilnowania takich słodkich dzieciaczków wiele chętnych się znajdzie :-)

reklama
Justyna majątku nie wydałam, bo tylko 5,99 zł w Rossmanie i ma fajny wzór. To jest akurat samolot i ma odstające skrzydła, ale jest też pająk i jeszcze coś.
A co do Wątku Mamy chłopców, to nie wiedziałam, bo weszłam na Niego wcześniej niż na Ślązaczki.:-)
Kasiu jak Ty mi słodzisz :-) Bardzo mi miło :-)
Wiesz... Kiedy miałam totalnego doła i brak chęci nawet do życia to ciężko było mi pisać....

hej !!!!

Liwci dupcia ożyła juz bo dzis dawałą tak czadu ze szok !!! Ja ogólnie dalej mam skurcze i aż strach pomśłeć jak za tydzień odstawie fenoterol co sie bedzie działo :szok:

generalnie to tak Anian imienia jeszcze nie ustaliliśmy :zawstydzona/y: Karolciu na usg tak sie nogami zakamuflowała ze nic nie bło widać :zawstydzona/y: do pracy nie chodze bo z Liwią siedze a poza tym odpuściłam ale w domku troche nadrabiam na laptopie ale tyle co nic, takam głupia :zawstydzona/y: poza tym z przygotowaniami i ubrankami itp jestem daleko w lesie :zawstydzona/y:

Mama Boo Oskar niezły w tym żłobku :-D

zdrówka dla chorych babolców !!!

Hejka!!!

I siedzę dziś w domu Mam L-4 Kamilek był od poniedziałku w żłobku po chorobie i pochodził 4 dni i zaś chory :zawstydzona/y: Ma zapalenie ucha środkowego. Wczoraj jak go odebrałam to od razu poczułam że ma goraczkę i coś z nim nie tak zaczął mi płakac i marudzic. Zadzwoniłam do pediatry prywatnie czy mnie przyjmie miałam szczescie ze akurat była wolna więc szybko do gabinetu. Obejrzała małego i czysty osłuchowo gardło też więc zaglądnęła do uszu i mówi że ma zapalenie ucha - powikłania z ostatniego nieprawidłowego leczenia. Mam dosc przychodni NASZA RODZINA NFZ są tam beznadziejni lekarze leczą a sami nie wiedzą na co!!!! Przepisała teraz małemu antybiotyk i w piątek ma kontrol. Takze mam teraz wolne aż do 3.11.

Dziewczyny z zabrza proszę o informacje dotyczące dobrego pediatry z NFZ. Nie chcę chodzic cały czas prywatnie bo w końcu odpradzam składki i chyba należy się mi leczenie dziecka w przychodni NFZ.

Karolinna - ślicznie wyglądasz i masz śliczne dziewczynki ;-)

Kaśka - ojoj biedny Piotruś. dobrze, że nic poważnego się nie stało. Ucałowania dla niego

Mamaboo - to od tego tutaj jestesmy żebyśmy mogły się zwierzac i wzajemnie się wspierac

Mokatte - witam serdecznie:-) Dawno cię tutaj nie było :tak:

Iza - trzymam kciuki, żeby Karolinka ci tak nie chorowała jak Kamilek.Chyba ze masz dobrą lekarkę, która skutecznie ja wyleczy jak bedzie chora.

Justyna - trzymaj się kochana. jeszcze troche i drugi maluszek bedzie z wami. Oszczędzaj się!!!

Niewiem co tutaj jeszcze komu mialam napisac...

Basiu mogę Ci z czystym sumieniem polecić pediatrę z Zabrza - doktor Rataj, fajna kobitka , ma podejście do dzieci i jest dobrym lekarzem. Leczyła mnie, moje rodzeństwo a teraz dzieci mojego brata, niestety przyjmuje w Mikluczycach w poradni, więc nie wiem czy Ci to po drodze....

Mamaboo - troszkę daleko bo ja jestem z Zaborza. Ale na wszelki wypadek daj dokładny adres. A w Świętochlowicach gdzie chodzisz??? Bo mąż tam pracuje to jak co to nam też pasuje.

reklama
Witam wieczorkiem! Mam wolny weekend więc mogę sobie pozwolić na posiedzenie troszkę przed kompem :-D.

Ja również życzę wszystkim chorowitkom ZDRÓWKA!!!!

Karolka super, że Daria tak dobrze zniosła szczepienie :tak:, a chodzisz z nią nadal do tej samej lekarki na M? ;-) Co do zakupków to póki co to nic nie kupiliśmy, ale mamy w planach komputer i może telewizor :rofl2:.

MamaBoo niezły ten Twój Ozinek :-D!

Kaśka jak tam Titek? Mam nadzieję że nic mu się nie stało!

Justynka trzymaj się kochana! Wydaje mi się że powinnaś duużo odpoczywać!

Basia Kamilek już jest taki duży, widziałam na nk. Wydaje mi się że jest coraz bardzie podobny do Ciebie:-)! Ucałuj małego chorowitka ode mnie!

Nie wiem co jeszcze komu miałam napiać.

Co do przedszkola to Karolinka będzie chodzić od 3 listopada, byliśmy z nią już obejrzeć salę maluszków i ogólnie całe przedszkole. Dostała obrazek do pokolorowania, już go pokreklała :rofl2:. Muszę tylko donieść zaświadczenie od pediatry. Zrobiliśmy juz małe zakupki przedszkolne, m.in. piżamkę. Strasznie jestem podekstytowana tym jej debiutem :rofl2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry