reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
a takie pazurki zrobiłam teraz w weekend na kursie na modelce ;-)

100_7149.jpg

100_7146.jpg

100_7148.jpg

A takie sobie zrobiłam :-)

100_7156.jpg

witam dziewczyny:))

Czarnulka22 pazurki rewelacyjne:)))

fajnie macie z tymi przedszkolami, my w tym roku sie nie zalapalysmy, wiec przygody przedszkolne czekaja nas dopiero od wrzesnai 2009roku:))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczynki, ja też ostatnio bardzo okazjonalnie, ale podczytuję was regularnie :-)
Mam dzisiaj wolne, bo jutro mam konkurs na nowe stanowisko i muszę się uczyć. Oskar w żłobie, babcia odbiera i zabiera do siebie na noc. Smutno mi strasznie bez Niego, ale muszę mieć chwilkę dla siebie, żeby się w końcu nauczyć, a materiału nie mam mało, pełno ustaw i zarządzeń....
Także jutro o 8:15 mocnoooooo trzymam kciuki....
U Nas w sumie nic nowego, tylko ze mną coś nie tak. Ostatnio myślę, ze chyba w depresję popadam, ale nie będę Wam tu smutać...
Czarnulka pazurki rewelacyjne, byłam na blogu. A ZA ILE ROBISZ TAKIE CUDA ?

WRRRRRRRRRRRRRRRR TAK SIĘ NAPISAŁAM I WCIĘŁO WSZYTSKO DZIS NIE TAK

WIECIE JAK CIĘZKO ZAŁATWIAC Z DZIECMI COKOLWIEK A JA SKARBÓWKA W KTÓREJ JESZCZE SIĘ TRZYMAŁAM MIMO KOLEJEK PŁACZU DZIECI I ZNIECZULICY

aLE W SADZIE NIE DAŁAM RADY I ŁZY KRORKODYLA MI POLECIAŁY : CHAMSTWO ZNIECZULICA I WOGÓLE

czarnulka SUPER PAZNKIETY JA TEZ CHCE TAKIE KWIATKI

trysia OBYS MIAŁA MILSZY DZIEN OD MOJEGO

POZDRAWIAM

hej !!!!

ja ogólnie czuję sie do dupy :baffled:
poza tym odstawiłam dzis lek na skurcze i teraz to tylko nogi na krzyż mi pozostało założyć :dry: w poniedziałek do kontroli to sie dowiem co tam słychać !!!

na szczęście Liwia jest ostatnio aniołem :blink: mam nadzieje ze sobie nie zapszyłam !!!

pomaga mi prać i juz mamy prawie wszystko wyprane, takie z nas praczki ! w ogóle jest tak zaangażowana w przgotowania i tak sie cieszy na tego dzidziusia że szok !!! dumna jestem z niej !!!

całusy !!!

witam sie i ja :-)

czarnulka pazurki śliczne :tak:

izoldzia współczuje ciężkiego dnia. Ja tu szok przezylam jak chciałam rodzinne załatwić na dzieciaki, kolejki takie ze stałam około 4h a we wro mnustwo ludzi przyjmuje, super organizacja że się wkurzyłam bo w sosnowcu dużo więcej formalności, że pojechałam i załatwiłam we Wro... w ogóle jakas znieczulica tu panuje jesli chodzi o pomoc kobieie z wózkiem... ludzie uciekaja do innych drzwi żeby tylko nie pomóc
no ale dość uż narzekania :p

mam takiego lenia dziś, że nawet się nie ubrałam tylko od rana w piżamie siedzę :zawstydzona/y:

a co do chust to mi sięnajbardziej ta wiązana podoba, tylko droga troszku

reklama
Cosmolady masz racje jezeli chodzi o kobiety z wozkeim i malymi dziecmi to u nas panuje totalna zneiczulica.i chyba pozostaje sie tylko do tego przyzwyczaic.

a tak wogole to co tam u was dziewczyny??

moje dziecko spi od 20 i sie troche nudze...

Do góry