Mokkate
Mama Marcowa '06
Mokatka - a coś więcej??![]()
Ok....bardzo fajnie wyglądała......

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mokatka - a coś więcej??![]()

.okKAROLINNa w razie czego daj znac)
.bardzo chętnie ,może sobota koło południa? bardzo by mi pasowałoKarola, Iza- a może tak jakiś spacerek?
Dawno się razem nie włóczyłyśmy...:-)
. A mam do ciebie pytanko,a propo waszego zielonego auta;-) jaką ma pojemność silnika? I masz chyba dobry humor skoro tu tak często teraz przebywasz
;-). Jak Martynka i Daria? pozdrowionka dla nich.
.
. Bodzinka a jak usypiałaś w tym Karolka to jak go potem przekładałas do łóżka? nie wybudzał się? Musze o tej chuście pogadać z P,moze go namówię;-) a do kiedy to tak mniej więcej służy?.
. Tak ,pasta i szczotka zostają,a no i na początku jest trochę wydatków związanych z ubezpieczeniem ,komitetem rodzicielskim no i ta wyprawka,wiec trochę kosztów jest;-).Ok....bardzo fajnie wyglądała......![]()
. Tyle jej nie było a tu teraz będzie cwaniaczyć

;-).
Ja sobie taką kupie na 100%:-):-)
Kieszonka, ta która mamy my, jest dla dziecka do wagi 15 kg.Ja Lolka jeszcze w niej czasem nosze

. Za to w poniedziałek i wtorek mam wolne, ze względu na debiut małej w przedszkolu, więc spacerek dopiero po południu, nie wiem czy Tobie i Karoli by to pasowało.
.
więc zapraszam
.
. Dodam że w innym sklepie były podobne za 200.