L
Layla
Gość
Witam,Sosnowiec się kłania
jak widać niewiele mi do porodu zostało,ale chetnie jeszcze posiedze przy kompie i "pogadam",bo natłok mysli mnie zjada
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witaj :-) Rzeczywiście ci końcóweczka została :-) już niedługo będziesz tulić swoją perełkę :-) Napisz coś jeszcze :-) z jakiej części sosnowca jesteś??Witam,Sosnowiec się kłaniajak widać niewiele mi do porodu zostało,ale chetnie jeszcze posiedze przy kompie i "pogadam",bo natłok mysli mnie zjada
![]()

ja musze na zakupy sie wybrac takie wieksze ehhh ... mam nadzieje ze babcia podjedzie autem i razem pojedziemy.czarnulka22Kaizmierz G.dzielnica Sosnowca,zapewne nikt nie bedzie wiedział gdzie toz reguły kazdy robi oczy jak wymieniam ta nazwe;p studiuje ,a własciwie koncze studia,mam jeszcze jeden kierunek,swiezo po slubie jestem