L
Layla
Gość
trysia77 az mi głupio tak sie zalic
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jeszcze nie znam płci maluszka.... wiem tylko że będzie Tomcio lub Anulka...![]()

każda z nas czasem potrzebuje 

trysia77 az mi głupio tak sie zalic![]()
dziewczyny maja swieta racje :-) po to jest forum :-)U nas nie musi być ci głupio ;-) po to kochana tu jesteśmy by się na wzajem wspierać w trudnych chwilach ;-)
niczym sie nie przejmuj i wal prosto z mostu o co ci chodzi masz takie prawo jako mloda mama, mloda kobieta i swierzo upieczona mezatka, nie wszystko musi byc oparte na twoich barkach, bedziesz mama ale przedewszystkim nadal kobieta, bedzie dobrze ;-)
przy okazji pozdrawiam kolejną mamusię z bb z którą dane mi było spacerować:-)
.
wierz mi że gdy urodzisz trochę przestaniesz się na wszystko wkurzać wiem po sobie ,w ciąży normalnie żyć się ze mną nie dało
urodziłam i zeszło ciśnienie;-) a męża jak najbardziej trza zaganiać do pomocy bo się rozleniwi;-).
.
.
.
:-)Monysia pochwal sie fryzuzka i nie sciemniaj ze zle wygladasz
monysia ja też jestem za pokazaniem twojej fryzurki.
zawsze byłam zadowolona, 

pierwszy raz tyle spal i wstal dopiero przed 18, ale na spacerze sie wsyzalal i padl o 21 :-)