• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć dziewczyny!
Dopiero dziś znalazłam czas i chęci żeby coś napisać, wybaczcie mi :zawstydzona/y:. Wróciliśmy w piątek rano, a w sobotę i w niedzielę byłam juz w pracy :-(. Ciężko było wrócić, ale cóż poradzić.

Jeśli chodzi o pogodę to było tak: padało jak przyjechaliśmy do Karwii i ostatniego dnia rano. Nie było upałów, dość wietrznie ale temperatura znośna. Jesteśmy opaleni i wypoczęci, napradę wczasy mogę zaliczyć do udanych :-) i już nie mogę się doczekać następnych :cool2:. Kilka fotek mam na Naszej Klasie, niektóre z Was widziałam że już mnie odwiedziły :tak:.

Izoldzia mnie też jest bardzo przykro.

Karolinna dziś zorientowałam się że odpisałaś mi na stary numer, używa go teraz mój tata :-D.

Witam nowe mamusie. Niestety nie mam czasu nadraaić, wybaczcie :zawstydzona/y:.

.ej.

.ale ładna pogoda,co? w końcu:tak:.

.Lenka w przedszkolu ,dziś ostatni dzień i ma wakacje:-) kupiłyśmy dziś kwiatki,Lenka wybierała ,dla p.Agi białe a dla p.Reni żółte,nie wiem co się na takie kolory uparła ale była bardzo stanowcza:-D . Fajnie,przez 2 miesiące nie będę musiała rano szykować dziewczynki i lecieć na 8 rano do przedszkola więc ja też odpocznę:rofl2: .Darunia teraz śpi sobie a po przedszkolu może wybyję z nimi na trochę do piaskownicy ,jeśli niespodziewanie nie zacznie lać:-p;-).

.iza :blink: no to będę musiała zmienić nr w kom:blink:. Super że wakacje wam się udały! a do pracy po urlopie to zawsze ciężko wiem po sobie:-p.No i fotki extra ale to już pisałam:tak:.

.aga jak tam z mieszkaniem? teraz będzie przetarg z urzędu miasta ,może warto spróbować?.

.bodzinka i gwioleta wszystkiego naj z okazji rocznic,my mieliśmy 25 czerwca. Ale nic specjalnego nie urządzaliśmy,tylko skromnie:happy2:.

.co do spotkania to moze koło 10 lipca? bo nie wiem kiedy mokkate wraca z urlopu? a pewnie chciała by być? może urządzilibyśmy spotkanko u mnie na działce? trochę miejsca tam jest,można by zrobić grill? pozabierać swoich ślubnych no i najważniejsze dzieci też:-p. Napiszcie ,bo moze wolicie gdzieś w parku?.

.pozdrawiam,miłego wtorku.

karolinko mnie odpowiada kazde miejsce spotkania :-) ja sie dostosuje :-)
jesli chodzi o mieszkanie to narazie nic z tego niestety ...

ja zaraz wychodze jade do kumpeli na podlesie :-) fajna pogoda jest to razem pospacerujemy sobie z dzieciakami, moj maly doprowadza mnie do szalu juz marze zeby bunt 2 latka juz sie skonczyl !!! wrrr...

Karolka - jak masz możliwości byloby super:tak::tak::tak: jak wspomniałaś o grillu, to od razu przypomnialo mi sięspotkanie u Sandroski na działeczce:-):-):-):-)

u nas 11.07 może być, a 12.07 mamy mszę na rocznicę ślubu.

Hej dziewczyny, Oskar dostał anginy. Nie mam pojęcia skąd...Dobrze, że Ry jest w domu zostanie z nim, to przynajmniej na L4 nie muszę iść.
Widzę, że spotkano się szykuje.
Karolina dobry pomysł z tą działką. Mój małżonek mówipóki co "nie wiem". Ale pewnie też będzie chętny. A gdzie masz działkę ?
Iza fotki widziałam i od razu się domyśliłam, że urlop udany.
Kasia nie pomyślałam o tym, dobrze, że mio tym powiedziałaś :-)

moj J pewnie bedzie na NIE jesli chodzi o spotkanko .. ale ma swoje powody opowiem na spotkaniu :-)
no wlasnie a gdzie ta dzialeczka ? ;-)
wypadzik do kumpeli udaaaany :-) mala jest urocza a wiki zakochany w niej :-)

Boo ozik ma angine przy takiej pogodzie boze, gdzie on to wszystko lapie ... ale bedzie dobrze, zeby szybko zdrowial.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry