reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
mmm mnie nie pobijesz ;) 178,5 cm a Ty? :)

lilith hm,ja też mogę Ci polecić basen w jaworznie ;D nie raz tam byłam :) super jaccuzi(zastanawia mnie czy kobiety w ciąży mogą z tego korzystać bez ograniczeń ::) ) sauna super ,basen ma szerokie tory i jest głęęęboki :) i są nawet bicze wodne :) i suuuuper zjeżdżalnia,ale miałam tam ubaw ;D wszystko na basenie zaliczyłam :) tylko tzreba uważać na czas bo dostajesz taką kartę magnetyczną i wybija się ją jak już wychodzisz,czyli odpowiednio wcześnie musiasz wyjść z basenu żeby nie dopłacać ;)

reklama
Witam,

Baeta zdrowka dla Mateusza. Karolina wlasciwie podala wszystkie znane mi metody lecznia, mam nadzieje, ze pomoze.

Karolina, to imponujacy wzrost... Ja to kurdupel w porownaniu z Toba. Mnie zawsze sie pytaja o rodzicow, ale mowie, ze nie ma i przynajmniej nikt mi glowy nie zawraca jakimis promocjami. Dodatkowo mam chlopieca urode i jak tylko mam krotkie wlosy, przychodzi zima, to zawsze mowia do mnie jak do chlopaka ::)

Mokkate, ja tez na czepeczki zagladam, ale tu juz mao ktora mi sie podoba naszczescie.

Bylam dzis u lekarza, Sonia schudla podczas choroby, wazy zaledwie 9500, ale naszczescie przez ostatnie dwa dni to apetyt jej dopisuje. Nie mozna spokojnie nic zjesc, bo gorzej niz pies zebra :laugh:

Pozdrawiam,

Witam!!

Widzę, że się nam dzieci pokolei rozkładają- więc zdrówka dla wszytkich.
Natalka teraz też coś czerwone oczka ma pokasłuje przez sen i nosek jakby też się pełen zrobił- Boże, mam nadzieję że, to tylko przemęczenie bo spała dziś aż 30 min. Teraz śpi już godzinkę i chyba przez to kąpiel będzie puźniej. Ale to nic, żeby tylko wstała zdrowa, a nie bardziej rozłożona ::)

Sonia musi teraz nazbierać to co zgubiła i jeszcze trochę więc nie ma się co dziwić :laugh:

Karolina ty to za wzrostem pierwsza w kolejce stałaś?? Słyszałam, że ci co byli pierwsi za wzrostem, to ostatni za rozumem ;D ;D Lubisz fajne zdjęcie więc mniemam, że weźmiesz to za żart ;)

Karolina a powiedz bylas tam w ciazy?
A jest tam tez jakis plytki basen w ktorym mozna sobie poprostu polezec z mezulkiem?
No i wlansie czy z jacuzi moga korzystac kobitki w ciazy?

aha a jak to mniej wiecej wyglada cenowo?

sandros
sandros pisze:
Mnie zawsze sie pytaja o rodzicow, ale mowie, ze nie ma i przynajmniej nikt mi glowy nie zawraca jakimis promocjami.
ja to mam za miękkie serce i nie mogłabym tak ich spławiać :( ale jestem... :p

lilith jest taki brodzik,z reguły same brzdące tam się chlapią z rodzicami :) Ty masz brzdąca w brzuszku więc jak znalazł ;D kosztuję około 6 zeta za godzinę,ja dostawałam wejściówki od znajomego rodziców. Co do jaccuzi to nie wiem,spytaj lekarza najlepiej.

frezja ... Ciebie zostawiłam na k o n i e c ... hm hm ;D nie no, jasne że się nie obrażam ;) :D ja też tak lubię czasem moim koleżankom docinać i one nie zostają mi dłużne ;D dlatego nie mam wielu koleżanek ;) ale te co są ,to elita ;) ;D

wszystkie dzidzie nie chorować i zdrowieć

mmm mnie nie pobijesz ;) 178,5 cm a Ty? :)
karolinna niedawno ktoś tu zarzucał frezji dokładność i precyzję ;D ja wzrostu co do mm nie znam, ale mam ok.173 cm ;D
kaśka proszę się przyznać ile mierzysz bo musimy wiedzieć kto w kolejce do wzrostu stał pierwszy :) :p :laugh:

MMM: ja na mur beton nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. byłam gorzej niż na szarym końcu. 1,53mam, ale za to facecik mi rekompensuje - 1,86 ;D

Witam,

Kasia76 ciekawe jaki wzrost bedzie mial Wasz synek.

Frezja czymam kciuki by zadna choroba sie nie przyplatala do Twojej corki. Duzo zdrowka.

Pozdrawiam,

reklama
mmm pisze:
karolinna niedawno ktoś tu zarzucał frezji dokładność i precyzję ;D
;D no ale 0,5 cm to bardzo dużo ;D
mmm pisze:
kaśka proszę się przyznać ile mierzysz bo musimy wiedzieć kto w kolejce do wzrostu stał pierwszy :) :p :laugh:
chciałaś chyba wiedzieć kto stał ostatni za rozumem :p ;D no ale tu widzisz że kasia była pierwsza ;)

frezja i jak mała? mam nadzieję że obudziła się zdrowa jak rydz :)

ale mam bajzel w domu :p

całuski

Do góry