Witajcie!!!
Sandros dziękuję za instrukcje. Rozumiem, że Mateuszek ma byc w czasie oklepywania ubrany?? Wypróbuje jak sie obudzi, bo teraz mąz go karmi już prawie na śpiocha. Dam znac jak nam poszło. A! No i powiedz proszę, jakich mam oczekiwac rezyltatów. Odkrztusi to, co mu ewentualnie siedzi, czy w ogóle kaszel zniknie??
Mmm, a jaką matke kupiłaś. Mnie podoba sie Plac Zabaw z Tiny Love, ale niestety dla mnie za droga. My kupiliśmy kiedyś stojak gimnastyczny, taki, że jak sie kopie to graja melodyjki i świecą światełka. Małemy na początku średnio sie podobał, ale już się przekonał i dzisiaj dawał "czadu"

. Juz wie, że jak kopnie to się zmieni melodyjka, a jak go to cieszy....
Co do katowickiej tragedii, to uważam, że jest jeszcze szansa na znalezienie kogoś żywego. Nie powinni wkraczać z cięzkim sprzętem. Wczoraj mówili, że nadzieja umiera ostatnia (z ostatnią odrzucona blachą). Wiem, że może to mało realne, ale wierzę w cuda... Ufam, że ktoś jeszcze przeżył.
Niech Opatrznośc nad nimi czuwa. Wszystkimi. Tymi co odeszli, tymi co żyją i zdrowieją, tymi co ratuja, a przede wszystkim tymi, którzy czekaja na wydostanie....