reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
jeszcze raz dziękuję w imieniu Lenki :-* :-* :-*

frezja a wchodzisz na sklep z małą czy wyciągasz ją z wózka? a i nie patrzą na Ciebie podejrzliwie,jesli wchodzisz z wózkiem?(tzn czy czegoś nie zwędzisz do wózka ;) ) a szmacianka bomba! może i ja się nie długo skuszę na taki prezencik dla mojego bejbuska :) dawno nie wklejałaś zdjęć Natki,dawaj jakieś bo zapominam jak wygląda ;)

justyś no niestety kontakt z agą zanikł a szkoda ,bo to fajna babka była ;D całuski dla Liwci :-*

lilith współczuję bo tylko się stresujesz,musisz być silna dla dzieciaczka w brzuszku ! :) i ciśnienie masz wysokie,no no.A ja już wczesniej wiedziałam ile waży Twój bobasek bo miałaś taki opis na gg ;)

kaska76 i jak z uczuciem że ząb już nie boli? pewnie niesamowita ulga ;D jeden z najgorszych bóli to ból zęba :p

ja lecę już przygotować obiad bo niedługo głowa domu wraca z pracy ;)

Frezja: dzięki za stronkę. a popatrz po dzieciowych sklepach u siebie - może bedzie gdzieś bubchen.

Karolka: jaka jestem zadowolona, że mnie nie boli. idę kończyć tego zęba w piatek i jeszcze dwa mi się zaczęły psuć w przeciągu ostatniego m-ca i je od razu zrobię - ja mogę siadać u dentysty na fotelu pod warunkiem, że dostaję znieczulenie.
a mam pytanko: w tym sklepie na załężu za kościołem mają też jakieś okrycia kąielowe, ceratki, wkłady pościelowe i inne cuda - bo muszę się w końcu wybrać i zrobić zakupy, bo na razie ani dla Fasoli, ani dla siebie nie mam prawie nic.

kurde - szyba w aucie pękła od kamyka, w warsztatach nie ma miejsc. a na dokładkę od wczoraj nie ma u mnie centralnego. Dziecko jest chociaż litościwe i grzeje matkę od środka. ;D

Kaśka no nie żartuj :-* ja w tym tygodniu ciąży to już łóżeczko chciałam rozkładać, a i torba już spakowana była :D
Ty się lepiej pospiesz bo... nie chcę krakać ;)

Karola wchodzę z wózkiem, właśnie dziś w Ś..D..tak na mnie jakoś patrzyły i do mnie jedynej podeszła się spytać czy pomóc :p olałam ją ;) ostatnio w realu ją wyjęłam na chwilę to myślałam że na rękach ję do domu poniosę bo potem nie chciała wcale siedzieć, franca ;) Bardzo pragnę wiosny-ciepełka nie będzie taka naubierana i siedzieć sama będzie umiała to myślę że będzie lepiej. Bo w domu bardzo lubi siedzieć w wozie, nózki wyciąga na rączkę i kopie :laugh:

Dawno nie widziałaś powiadasz?? hmmm ciekawe ::)
Ty lepiej Lenkę pokaż bo coś ją chronisz przed światem :laugh:

dsc013989sm.jpg

dsc014040fd.jpg

dsc014375bx.jpg

Nowa moda na nozenie skarpetek

dsc014430bx.jpg

Z tatusiem oglądam telewizor bo ja już wszystko rozumiem ;D

dsc014507ca.jpg

dsc014529ui.jpg

ale śliczny malutek !!! frezja coś ściemniasz bo ona na taką grzeczniutką wygląda ;) a tak serio to Liwia przy ubieraniu to mnie do białej gorączki doprowadza !! musze takie cyrki stawiac ze jakby ktoś widział to zaraz do Toszka by mnie wywieźli ;D Ja do sklepów raczej nie wchodze bo mam stracha ze sie zgrzeje, a jak jedziemy juz na zakupy to ją lżej ubieram. My tez po spacerku i mi uszy mimo czapki podmarzły :(

No właśnie Karolka nie wypatrzymy Ci Lenki jak ją tu pokazesz a swoją droga to jak Ty wyglądasz to nie mam pojecia ???

Lilith nie martw sie kochana bo dzidzia bedzie smutna ze mama zalamana !!!

Frezja: Ty mnie nie stresuj, niech Młody siedzi w brzucholu do marca lepiej. w przyszłym tygodniu meble przywożą. o praniu ciuszków nie wspominam - bedzie pranko też w przyszlłym tygodniu. mam nadzieję, że sięnie rozsypię na razie. ;D
zresztą ja mam parszywy nawyk robienia wszystkiego na ostatnią chwilkę..

Frezja: zapomniałam: jak Wy z mężem wykombinowaliście u Małej takie śliczne wielkie oczęta?? ;D

jaki kocyk kupić z polaru czy z akrylu i jaki rozmiar - taki 60*90 czy jakiś 110*140?

reklama
Witajcie dziewczyny  
Nie było mnie kilka dni i jeszcze kilka nie będzie :( Razem z Wikusią jesteśmy chore :( Jestem bardzo słaba i nie mam nawet siły do was pisać :( Mam straszny kaszel :( a gdy kaszlę to wywołuje u mnie wymioty :( czuje się tragicznie :)
Jak tylko mi sie poprawi to znowu będe pisać :) Bardzo za wami tęsknimy z Wikusią :( Napewno do spotkania wyzdrowiejemy :) Karolinna Jeżeli możesz,to napisz mi swój adres na gg i jak dojechać :) 7956765 Dozobaczenia

Do góry