reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
jutro idę do apteki, kupię co trzeba do szptala. może uda się też kupić koszule z guzikami. najwżniejsze, że Fasol anzug ma na wyjście ze szpitala. ;D
przez te cholerne mrozy się nam zeszło z meblami i dwa tygodnie w plecy. zła jestem na tę zimę.

reklama
Ty się nie złość tylko brzuch do góry i wio na sklepy :D
A dużo jeszcze ci zostało do kupienia, albo ile dopiero masz ?? ;)

,,,żeby nie było że każda z nas z tobołkiem do szitala będzie drałować ;D ;D i tak dobrze że frak dla małego jest :p

Frezja: na dobrą sprawę ciuszki mam wszystkie, łącznie z kurteczką, spodenkami ciepłymii czapką ciepła i polarkowym kombinezonikiem - trza tylko wyprać. dostałam w spadku od przyjaciółki.
łózeczko jest, pościel jest, materqacyk jest. trza kupić pieluchy i wypełnienie - to jest luzik. fotelik jest.
dla siebie mam aż wkładki laktacyjne. ;D ale reszta o kupienia w jednej aptece i jednym sklepie.
i prawie wszystkie kosmetyki dla Fasoli są.

czesc dziewczyny
czesto tu niezagladam ale bym chciała tylko widze ze ciezko było by mi zaczac widze ze robicie jakis zjazd

mam prosbe moze któras mogła by zrobic liste nick co ma czy chłopczyka czy dziewczynke kiedy urodziła i zjakiego miasta pochodzi wiem ze jeszcze pare dziewczyny dzieki temu odwiedzałby forum co wy na to

Eeeee no Kaśka to ty dużo rzeczy już masz ;) Spoko zdążysz tylko nie zapomnij o pieluchach dla siebie ;D A jakie dla dziecka kupujesz tetrę ch jednorazowe??

Koreczek no co ty? puźno? ja też niedawno wskoczyłam i nie nadrabiałam tylko wskok i już ;)
Twoja propozycja jest całkiem całkiem. I musiałaby się tym zająć osoba która założyła wątek żeby wkleić do pierwszego posta, albo hmmmmm ktoś kto jest tu długo i często się udziela-czyli Karola lub Sandros
idę zerknąć kto założył wątek ;)

No i witam cię serdecznie :) i zwołuj resztę ekipy będzie gwarno :p

Noooo Tysia wątek założyła ale że rzadko tu bywa to myślę że ten kto napisał drugi post musi się podjąć tego zadania ;D ;D

a gdzie robicie zjazd hmmm kurcze fajnie byłoby was poznac wkoncu nie wirtualnie

a co do listy moge sie tego podjac tylko wysyłajcie dane na wiadomosci prywatna i leste zrobie to nie jest problem

Frezja: ja jestem za jednorazówkami, ale moja Wiesia ciągnie na tetrę i trudno wyczuć oc będzie. na razie kupię newborny małą paczkę z pampersa albo z happy a w razie czego Wiesia z Krzyśkiem dokupią tetry.

nie dość, że nie ma centralnego, to woda leci coraz slabiej - co za osiedleeeeeeeeeeeee

reklama
Frezja: ja w ciąży jestem ciepła laska - teraz farelką nie grzeję (chyba że Wieisa moja się drze bardzo to włączę dla świętego spokoju ;)) i śpię pod cienką kołdra.

Do góry