reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
kaśka76 hm,nie pamiętam czy była tam pościel,ale tak ogólnie to było wszystko ::) od ciuszków ,przez pieluchy po zabawki itp.

frezja co się dziś stało że tyle tu przesiadujesz ??? ;) na gg wysłałam Ci newsa :) ale masz śliczną lalunię-córunię!widać że po mężu odziedziczyła ;D bo z niego też niezły przystojniaczek 8)

justyna jak ja wyglądam ??? nic szczególnego ;) jak narazie brunetka ;) hehe,niedługo kupujemy aparat to cosik wkleję :)

czarnulka dużo zdrowia :) Tobie też wysłałam na gg wiadomość 8)

reklama
przypominam:

11 luty sobota o godz 15

bo co poniektórzy powątpiewają ;D tak tak,ten ktoś wie kto to jest ;) no i oczywiście wszyscy zdrowi mają być ;D i dużo humoru bo ze mnei ponurak i ktoś musi rozruszać towarzystwo :D

Karolka: dzięi, muszę pojechać z chłopkiem naszym potłuczonym autkiem, bo Frezja mmnie strasznie zestresowała. ja dalej święcie wierzę, że Fasola bedzie siedzieć do marca w brzuchu, a przynajmniej do 15-16.02 bo tyle czasu potrzebuję.

Kaśka jeśli chodzi o oczy to.... lepiej na forum nie mówić ;D ;D
Po mamusi ma takie piękne i niech tak zostanie ::)
Kocyk ja kupiłam akrylowy (polarowe szybko się niszczą według mnie) 90/110 bodaj i teraz żałuję bo żeby położyć na spód wózka i jeszcze przykryć to jest za mały :(
.....matko Boska ja cię nie chciałam stresować, broń Boże :laugh:

Czy wszystkie które będą na zjeździe lubią sernik???

Karola ty pipo :D miałaś patrzeć na dziecko a nie na chłopa :p ;D

hej!!!

dzięki za komplementy pod adresem przystojniaczka mojego małego :) :)
Dziewczyny, ale macie śliczne te dzieciaczki! Może jakaś malutka reflektuje na mojego Bartusia? To będę miała śliczną synową i z dobrego domu ;D ;D Trochę młodzy kawaler ale za to silny i baaaardzo męski ;)

Karolinna, ja mu jeszcze dni liczę nie tylko tygodnie :D I marze, żeby skonczyl już pierwszy miesiąc to będę o niego spokojniejsza, on też będzie silniejszy.

Kaśka 76, Ty się lepiej już zapakuj, niby jeszcze trochę czasu zostało, ale ja np. w 35 tygodniu wylądowałam na patologii ciąży a w 37 miałam Bartulka w ramionach :) I bylam trochę zła bo nie zdążylam zrobić wielu rzeczy, które zostawiłam na koniec. Ale oczywiście mam nadzieję, że twój maluszek poczeka cierpliwie do terminu, tylko mojemu tak się spieszyło ;)

Dziewczyny, mam pytanie, jako że Bartulek urodził się w 37 tygodniu ciąży ma wpisane w książeczce wcześniactwo i zlecone kontrole po miesiącu u różnych specjalistów. czy któraś z was może też tak miała? nie wiem czego się spodziewać na tych kontrolach i trochę się ich obawiam :(

Pozdrawiam dziewczynki!!!!

Witam,

Kasia76 ja Cie troche odstresuje - wprawdzie plecak do szpitala mialam w 37 juz sakowany, ale jeszcze dzien przed porodem po Katowicach latalam jak szalona z partnerem do jego bylego smiesznego szefa.

Liliht, a wlasnie dzis jak ogladalam z Sonia Teletubisie (cos ja ostatnio na to wzielo), to myslalam o Twoich kroliczkach, w tej bajce ich troche biega. Przykro mi.

Karolina ciagle pamietam o spotkaniu, ale bede mogla wpasc tylko na chwilke - tak na godzinke. Moja babcia obchodzi urodziny, wypadaja jej we wtorek i organizuje w sobote :( Ale obiecuje, ze wpadne, Sonia zreszta pewnie przez te godzine tak da sie wszystkim we znaki, ze i tak bedziecie mnie juz wyganiac ;)

Frezja, my tez dzisn spacerki zaliczalysmy, ale Ty to chyba w innych Tychach mieszkasz, bo w parku jak bawilysmy sie, to nawet czape sciagnelam, bo mi goraco bylo. Musimy sie w koncu umowic na spacer, co powiesz na piatek? - godzina moge sie dostosowac

A ja tez wjezdam wozkami i nieczym sie nie przejmuje, sprawdzam tylko czy nie mam jakis rzeczy, ktore w danym sklepie mozna kupic, by mnie ewentualnie nikt nie posadzal. Jeszcze nikt krzywo nie patrzal. Ale jak mialam duzy gleboki, to mniejsze osiedlowe sklepy nie wchodzily w gre, wozek musial zostac pod opieka na dworze.

Pozdrawiam,

Sandros nawet nie doczytałam twojego posta żeby ci napisać że -TAK, zgadzam się, zabrzmiało jak przy zaręczynach ;D

ale co do godziny to ... hmmmm wiesz, ja na żądanie karmię a godzin snu w dzień nie ma ustawionych więc wyjdzie w praniu, ok? Zgadamy się na gadulcu np przed snem Natalki a ona śpi około 1,5/2h potem zje i srut na spacerek ;)
Tylko żeby Wam też spasowało. A gdzie się umówimy?

reklama
Witam,

Frezja milo mi to czytac ;D Co do miejsca, to wszystko mi jedno, byle nie dalej niz 30 min od kina, bo okaze sie, ze wiecej czasu spedze na dojsciu niz na spacerku z Wami ;)
Godzina u nas najlepiej 10:30 - 13 i 14:30 - 16:30 to niej wiecej czas "zabawy".

Pozdrawiam,

Do góry