Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Iza dzieki ! wiesz co nie znam zresztą ja mało osób znam z Pszowa bo ja tu sie przeprowadziłam jakies 3,5 roku temu. A urodziła sie dokładnie 5 sierpnia ??? to chyba w Rydułtowach nie rodziła ??
jA mialam wczoraj straszne bole bioder i zeber moze to od kaszlu ktory nadal mnie meczy...a jutro jade do Katowic do ordynatora zeby pogadac co i jak i umowic sie na wizyte Mam nadzieje ze mnie uspokoi i powie ze zdaze dojechac
Dziekuje ze pamietalyscie o mnie! to bardzo mile choc wiedze ze do listy nikt mnie nie dopisal mimo iz dane podawalam szkoda
Mala rozpycha sie jak szalona co bardzo mnie pociesza jak sie zle czuje...ostatnio mialam cisnienie 135/111 szok....z pulsem prawie 150 ale to chyba od tego kaszlu...mierzylam potem z nerwow chyba co pol godzinki ale szybko spadlo i mialam 115/55
U nas znow robis ie wstretna pogoda i doslownie lod na ziemi!!!cala ta ciapa zamarzla
Mój Bubuś śpi już trzecią godzinkę i nie ma zamiaru się obudzić.A ja mimo, że senna to jakoś nigdy spać nie mogę jak on śpi.Pogoda do bani.Miałam ćwiczyć ale nie chce mi się poprostu.
Apropos ćwiczeń - co to za ćwiczonka wykonujecie na wasze brzuszki? bo u ,mnie mimo że waga sprzed ciąży wróciła to ten brzuszek trzeba by nieco poprawić
Justynko jutro napewno bede pelna szczescia po rozmowie z ord wkazdym razie mam nadzieje teraz fakt duzo na glowie i pieniazki trzeba pokabinowac bo jednak nie wyjdzie nam to tak jak liczylismy cieszymy sie ze dostaniemy te 2 tys ale przeciez wiekszosc rzeczy trzeba miec wczesniej ale juz nie dlugo napewno bede bardzo szczesliwa!!!