reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
hej!!!

KASIA 76- GRATULACJE DLA SZCZĘŚLIWYCH RODZICÓW I DUŻO ZDRÓWKA DLA SYNKA!!!

Mmm i Karolinna, ja na razie odpadam z ćwiczeń, po ostatnich znów obfity krwotok i wylądowałam u gina, coś mu się bardzo nie podoba, dostałam skierowanie na masę badań i we wtorek na wizytę z wynikami, a najgorsze i najdziwniejsze, że bardzo mnie zaczęło krocze boleć i dół brzucha a ja przecież nie rodziłam naturalnie tylko przez cc. Sama się trochę wystraszyłam :( dlatego mało jestem na kompie- ciężko wysiedzieć :(

czy ktoś zna dobry sposób na kolki? Męczą Bartusia :(

Pozdrawiam wszystkie wirtualne koleżanki, papa

reklama
Kasia trzymaj sie!! Jak Liwcie męczyły kolki to zbawienny był Sab Simplex a dodatkowo okłady z ciepłej pieluszki i ją zawsze łapało po kąpaniu ok 20 to zmienilismy godz kąpania na 20 i to akurat troszke pomogło !!

Kasia178- Alek ma bardzo rzadko kolki ale skutecznie u nas pomaga Espumisan lub Exputicon (po 2 kropelki 3xdziennie) po za tym herbatka z kopru włoskiego... i przytulenie... na szczęście to u nas działa.... pozdrawiam i trzymaj się...

olozb3hv.jpg

hej laseczki :)

kasia178 u mnie pomagała włączona suszarka,wyczytałam to na bb ;) Lenka o mało mi się nie zachłystnęła powietzrem i to jdeynie pomogło :o na nic masaże brzuszka i inne sztuczki ;) daj znać co gin powiedział.

justyna ja mam tę średnio-twardą,może faktycznie kupię tamtą (średnio-twardą kupiłam zanim mała się urodziła,więc nie wiedziałam że będzie taka czuprynka ;) )

mokkate a mówią że każda ciąża inna ::)

sandros biedna Sonia,buziaczki dla niej :-*

dziewczyny ,najlepiej jak urodzicie w marcu bo z marca są same fajne dzieci ... ;D wiem bo ja jestem z marca ;D ;)

wczoraj zjadłam 4 pączki :o i trochę faworków :p wyrzuty sumienia są bo objadałam się popołudniu :p

Cześć!!
kasiu z Twoimi dolegliwościami to Ty raczej masz przeciwskazanie do ćwiczeń. Także odpoczywaj ile się da.

dzisiaj ślicznie słonko świeci, a my zostaliśmy bez podwozia do wózka :( i zamiast na spacerek wystawiliśmy buzie do słonka, ale niestety tylko przez szybę :(

Pozdrowienia

Witajcie!
Wczoraj wrocilam dopiero po 21 i bylam strasznie padnieta wiec nie pisalam...
jeszcze na pech auto sie popsulo po drodze wiec lekkie zamieszanie bylo:)
Ordynator faktycznie super!!ale sie go wystraszylam na poczatku! :p Oczywiscie nie moglam sie polapac co i jak i troche pobladzilismy:)
trzeba bylo na niego chwilke poczekac a pozniej bez problemu zgodzil sie nas przyjac:) Pogadalismy co i jak i sie zgodzil:)
Kazal mniejw iecej dac znac kolo 10 kwietnia-dal numer kom itd. lub wczesniej zalezy jak moj gin stwierdzi ze sie zbliza lub cos sie dzieje niepokojacego:) Wtedy sie dogadamy co i jak jak bedzie wygladal porod itd:) Oczywiscie mezus moze byc przy mnie i nic sie nie placi (co u nas raczej jest nie mozliwe).Faktycznie tez troche pozartowal i ogolnie pocieszal mowil ze zdaze i niema sie co bac:):)
No to teraz czekamy dzielnie i trzymamy kciukasy za inne mamy:)

lilithku cieszę się że spotkanie się udało :D a Świtała będzie Ci asystował przy porodzie ? ja słyszałam właśnie że się płaci ::) i gdzie tu zasięgać info? najlepiej u źródła :)

justynko !!!! cały czas zapominam wspomnieć o tym w poście ale... widziałam zdjęcie Liwci w moherowym berecie!! ;D czemu tutaj tego nie wkleisz ??? a beret twój ? ;) zdjęcie super wypaśne,mała wyszła cudo :D

całuski :-* :-* :-*

Tak najprawdopodobnije on:) a czy placi to niewiem....ja mam isc tylko na ta wizyte do niego.Kolezanka tez tylko tak poszla i nie placila dodatkowo:):)
tez jestem szczesliwa:)

wogole mam teraz jakies chore sny...nie dosc ze zle spie bo mnie wszystko boli cierpnie itd to jeszcze same koszmary ze maz mnie zostawia....dzis mialam az 3-4 od 7 rano:(:(

Witajcie :)
Ja sie czuję juz lepiej :) jeszcze mnie brzusio od czasu do czasu boli,ale juz nie tak bardzo :)
Gratuluje wszystkim maluszkom nowych osiągnieć :)
No a moja gwiazda wstała sama w łóżeczku :D i wyszedł drugi ząbalek :D no i mówi ciągle mama-mamama ;)

nikt tu za nami nie tęskni :(

reklama
czarnulka ja tesknie:):)
i za nami tez nikt nie teskni...ale juz sie przyzwyczailam....
wogole powiedzcie czy takie smutki moga zle wplynac na ciaze i dzidzie?

Do góry