• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
MMM: a napisz proszę jakiej firmy one były - jesli oczywiście pamiętasz.

ale brzydota dziś na dworze. u mnie siię jeszcze pałęta mgła między blokami i jest strasznie przygnębiająco.

Iza ja juz gratulkowalam ale z mila chcecia zrobie to znow!!!
brzuszek sliczny i co tam z rozstepami! i sie niestety tez zrobily...co do mojej wagi to teraz az sie boje isc do gina bo tak sie obzerac zaczelam ze pewnie z 5 kg mi przyszlo hihi a ostatnio bylo + 11.5 kg :) ale co tam spale pozniej!
nadal nie wiem co z moim terminem i 4 dzwonie na raciborska do ord aby sie ugadac na wizyte:)

aha i wczoraj zamowilam ten wozek co wam pokazywalam :) bedzie jutro super!!!
93883741_1

mam nadzieje ze bedzie sie dobrze sprawowal :)

roboty nadal od groma:( do tego plecy bola lapia mnie jakies bole oh wiec za duzo porobic sie nie da:(:(

no i u nas ciagle leje i leje ale za to jest cieplutko!!!!!

Witam dziewczyny.
My już w domku, po jedzonku, jadę teraz do sklepu i zostawiam chłopców samych. Bo zapomniałam dodać, że oprócz synka, męża, mam jeszcze kocura, wprawdzie wykastrowany, ale zawsze chłop.
Bardzo sie cieszę że przynajmniej część z Was, razem z dzidziami poznałam osobiście. Szczerze mówiąc, te nasze dzieci są jakieś wyjątkowo śliczne.  :)
Lilith, wózek extra. Kolor uniwersalny, więc jeszcze następnego dzidziusia w nim obwozisz.

no i po kinie :D wszystkie dziewczyny śliczne no i dzieciaczki też ,ale to zrozumiałe w końcu dziedziczą po nas ;D ;) lenka średnio znosiła salę kinową ;) ale przy stoliku potem była cudowna,śliniła się ,gruchała i w końcu zasnęła :)

lilith bardzo ładny wózek :)

iza1 ładniutki brzunio :)

justynka i jak ? na drugie spotkanie też będziesz się tak cieszyć ? ;)

ale ponuro na dworze :P a mała leży w kołysce i sobie pluje i gada :D jedyny promyczek dnia.

Witam,

A wlasciwie to na czym bylyscie i jak dzieciaczki zachowywaly sie z kinie, jakies zdjecia macie...?

U nas tez pada i pada, ale spacer znow podobnie - kazda kaluza zaliczona, popoludniowy spacer juz w wozku pod folnia mniej przyjemny dla Soni. Poszlysmy do parku, a tu cala gromadka znajomych matek z dzieciaczkami - widac zadna pogoda nas nie odstrasza, dzieciaczki dotleniamy ;D

Lilith, wozek niczego sobie. Tylko tak sie zastanawiam, czy z tym niskim zawieszeniem bedzie Ci dobrze na tych wybojach, o ktorych wspominalas, tak po za tym, to RoyceRoyce w srod wozkow ;)

Pozdrawiam,

Hej

my też meldujemy się cali i weseli po kinowym spotkaniu :)

sandros byłyśmy w kinie nie na filmie ;) każda niec napisze o swoim dziecku. Grześ przez jakieś pierwsze pół godziny był zafascynowany ekranem i poruszającymi się obrazami, nawet jak go chciałam nakarmić to łyk mleka i odwrót na ekran - prawdziwy obraz kinomana, ale trwało to zadługo, więc postanowiłyśmy wyjść i impreza skończyła poza salą kinową :) na pogaduchach ;D :laugh:

a pogoda to naprawdę nieciekawa, czekamy na słonko, a następne spotkanie proponuję na świeżym powietrzu :)

kaśka76 pisze:
MMM: a napisz proszę jakiej firmy one były - jesli oczywiście pamiętasz.

Triumph model contour (nie wiem czy tak sie to pisze) kosztowały jakieś niecałe 50 zł; jak będziesz wybierała to pamiętaj żeby bardzo mocno opinały brzuch bo inaczej nie będzie to miało sensu.

MMM: dzięki za info. to niewiele droższe niż z mitexu.

dziś chłopek kupił mi spodnie biodrówki rozmiar 38. zapięłam się na bardzo wciągniętym sadle. była awantura czemu nie 40, a on mi powiedział, ze może to mnie zmobilizuje cobym nie żarła tyle słodkiego.
TAK WIĘC DZIEWCZYNKI ODSTAWAIM SŁODYCZE, ale dopiero od 01.04 ;D ;D ;D ;D

reklama
hm,moj Lenka tak jak pisałam średnio zniosła salę kinową,tj.prawie cały czas płakała ::) na przewijaku trochę jej przechodziło ;) wg.było tam za ciepło,za głośno i za ciemno ;) jak już wyszliśmy z sali to mała cud :) grzeczna,uśmiechnięta,gruchająca sobie :) i tak jak pisała mmm skończyło się na plotach i pogaduchach :) i jeszcze napiszę że mmm jest świetnym kierwocą :)

kaśka76 ja jak ubieram biodrówki sprzed ciąży to z tyłu wyglądam jak siostra jenifer lopez :P ::) ;) jeszcze te 3 kg,ale waga uparcie stoi w miejscu :P nie umiem się powstrzymać przed jedzeniem słodyczy :P

za oknem widzę że się przejaśnia :) ale dalej zimno ,brr....

próbowałam dziś złapać sisi małej do kubeczka,ale sama nie dam rady,muszę zwleć się o 6 i poprosić męża o pomoc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry