• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
heh ale wam zazdroszcze tych spotkan:(
a wozek przybyl dzis o 11 !!! jestem zachwycona!!! prowadzi sie super!!nie taki ciezki jak tako itd bo bez problemu teraz jedna reka nim skrecam i podnosze!! naprawde sie ciesze! za nie duza kase fajny wozek !! :):)

a pogoda cudna!!!!

dzis zaczelam wedlug dluzszego terminu 36 tc :):)

reklama
komentarz do zdjęć na trzecim od końca tyłem do Was to ja z Grzesiem, a na ostatnim też :) żeby było wszystkio jasne ;)
my po 2 godz na spcerze, po prostu jest pięknie !! Gzres 1,5 godz spał też mu się podobało !!
a teraz szybko obiadek
ach te porządki czemu same się nie zrobią ;) :P

Widze że każdej ciężko się zabrać do wiosennych porządków ;)

Mój Radek wymyślił,byśmy się zebrały wszystkie razem i poszły do każdej po kolei i posprzątały ;) takim sposobem się nie przemeczymy :D

Witam,

Sprawy urzedowe pozalatwiane, jeszcze tylko oddac pita mamy i w poniedzialek poplacic rachunki.

Dzis slicznie bylo, a my malo na dworze, bo az do 16 zalatwialismy sprawy... W miedzyczasie odwiedzilismy babcie, bardzo sie ucieszyla.
Zajzelismy tez do SCC za spodniami dla mojego siostrzenca - niewymiarowy jest i nie kupilam :(

Jak sobie radze z kupami ::) Dzis trzy razy mylam Soni butki, smialismy sie, ze Soni damy kupon totka, bo podobno to na szczescie :P Tragedia, sama mam psa, ale pilnowalam by kupy robil na trawnikach, a nie przy snieznej sciezce... Tylko, ze ja Dodzera spuszczam ze smyczy i mog na trawnik dotrzec...

Chodzenie jednak ma inne minusy na dworze... Ale nie bede Was juz przyprawiac o bol glowy ;D

Pozdrawiam,

hej hej !!!

my dzis 3,5 godz na polku spedziłyśmy ;D ;D było cudnie !!!

MMM dziadek przyjechał po 15min !!!

Czarnulka a mogłabys wysłać te zdj w normalnej wielkości na maila mojego bo bym odbitki sobie zrobiła PLISSSSS justyna.80@interia.pl fajne to gdzie Liwii tylko noga z wózka wystaje ;D

cos chciałam napisac i skleroza !!!!!!!!!!

zdjątka marudnego dziś Piotrka.

przed "wyjściem" w pierwszy rejs zakupowy - to akurat do scc. Piotrkowi spało siętam wspaniale - ciepło i głośno. a mi Krzysiek kupił portki. nie lubię biodrówek, ale tylko w nich się dopinam swobodnie - bez wciągania mojego flaka.
10027316bt.jpg

a tak Piotrek pilnuje sobie żarcia
10027328pe.jpg

aha dziś jeszcze kupiłam w lumpku dzinsy takie do pasa.zamka totalna dopiełam sie dopiero w spodniach o 4 numery większych niż sprzed ciązy. ale muszę mieć w czymchodzić na spacerki, bo tych z scc szkoda mi na tercie koło bloków.

reklama
cześć

sandros nie przyprawiasz nas o ból głowy ;) lepiej wiedzieć na co się szykować ;) tak poza tym muszę się kiedyś wybrać do tej silesii ::)

kaśka76 bardzo fajniutki mały mężczyzna na tych zdjęciach :)

beatka czyszczenie monitora...dla mnie bomba ;D

no i lece szukać jakiegoś przepisu na super danie :D

Lenka sobie kima,próbowałam złapać jej dziś siuśki na badanie ale z całego zamieszania złapałam tylko z 0,5cm >:( ile musi być w pojemniczku ?

pozdrawiam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry