• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
no to ja tez sie melduje !!!
Liwia zrobiła ryk zaraz na wjezdzie do sali (co by wszyscy wiedzieli ze babybumowe dzieci wchopdzą ) a potem juz było ok troche z przerażeniem patrzyła na wielkie głowy i ludzi na ekaranie ale potem z Wikunią zaczepiały sie :) Następnym razem trzeba na jakąś kreskówkę sie wybrac a my tu z dziećmi na Jan Paweł II ;D ale i tak chyba rzadna z nas z filmu nic nie wie ;D Karolinna mi sie podobało i Liwci chyba tez :)

Czarnulka jak bedą zdj to wyślij mi na skrzynkę prosze !!!!!!!!!

Kaśka ja tez kupiłam po porodzie te majtki z pasem i chyba płaciłam z 30 pare zł ale nie wiem z jakiej firmy ! Ale sam taki pas to chyba bardziej praktyczniejszy !!

reklama
Witam,

To faktycznie filmu naogladalyscie sie ;)

My dzis kolejny dzien zalatawiania urzedowych spraw, szkoda tylko, ze pogoda super w tedy gdy po urzedach sie szlajac bedziemy, mam nadzieje, ze Wy skorzystacie 8)

Sonia ma nowa zabawe, nauczyla sie sama wchodzic do wozka, gorzej z wyjsciem, a jak wejdzie to dlugo sie w nim kokosi, pozniej marudzi by ja wyjac i znow wchodzi i tak wczoraj przez ponad godzine...

Pozdrawiam,

justyna to super że się podobało :) Liwcii też na pewno :)

kaśka ja mam taki pas poporodowy ale u mnie się nie sprawdził :P zwijał mi się cały czas w miejscu gdzie miałam cięcie i w ogóle bolał mnie po nim brzuch :P

sandros jak tak patrzę za okno to pogoda śliczna się robi :D powodzenia w urzędach ;D a i zabawę sonia ma super :)

az zazdroszcze ze nie pojechałam tylko nie wioem jak bym miała tam dotrzec
bo autobusami to chyba z dwie i pol godziny bym tam jechała a wogule ile was tam bylo z naszego bb

Cześć
karolinna dzięki za komplement jak wsiądziesz jeszcze ze mną do samochodu to uwierzę  :D

sandros powodzenia, powiedz jak radzicie sobie z psimi pozostałościami na chodnikach ??? wczoraj się zastanawialysmy z karolinna jak to bedzie jak nasze maluchy zaczną łazić, bo jak patrze na to co sie dzieje to mnie to strasznie wkurza!

justynko długo musiałas czekac w kinie na tatę ?

Wkońcu trafiłam na smak deseru kyóry Grześ zaakceptował bez trzepania się - jabłko + czarne jagody :)
a teraz na spacerek :)

koreczku 5 mam + 5 dzieciaczków + 1 tatuś :D (karolinna, justyna, olak, czarnulka z mężem, mmm) :)

Witam :)
Ja dzisiaj zabieram się za porządki wiosenne w mieszkanku i w ciuszkach Wikusi :)
Trzeba posegregować za małe i schować dla rodzeństwa ;)

A ja czekam z niecierpliwością na wiadomość od koleżanki :) bo ma termin porodu na 07.03 i ma synka w brzuszku :) i nie mogę się doczekać aż go zobacze :)

No i ze spotkania jestem bardzo zadowolona mimo tego że filmu nie obejżałam :)
A zdjęcia mam,tylko że nie wyszły za bardzo te jak jesteśmy wszystkie razem,co mój radzio robił bez lampy :( są troszke zamamzane :(

dziwczyny fotki wklejam tu,bo nie mam do was emali! mam nadzieje że nie będziecie na mnie złe?!

_589863_n.jpg

_589864_n.jpg

_589866_n.jpg

_589868_n.jpg

_589869_n.jpg

_589865_n.jpg

_589867_n.jpg

A tak szczerze mówiąc,to ja juz nie mogę się doczekać soptkania na grillu ;) mam nadzieje że wypali ;)

mmm pisze:
karolinna dzięki za komplement jak wsiądziesz jeszcze ze mną do samochodu to uwierzę :D
;) i super że grześ polubił jakiś smak ;) widzę że radość wielka bo opis na gg jest :)

my też już po spacerku niestety niecałe 1,5 godz bo mała zaczęła kwękać :P chyba dziś przerobię ten wózek na spacerówkę :)

mnie też przydałyby się porządki wiosenne ::) ale to może jak Piotrek wróci z pracy ::)

buziaki :-*

reklama
No to teraz moja relacja z kina.
Kordian był początkowo zafascynowany olbrzymymi obrazami i patrzał w bezruchu, podobnie jak Grześ. Prawdziwi faceci, telewizor i jeszcze piwo w ręce i byłby prawdziwy obraz.
No ale po ok 40 minutach zrobiło się małemu nudno i marudził. Był śpiący, a tu za głośno. I tak wyszłyśmy posiedzieć na zewnątrz i mój Korek odpadł natychmiast. Spał trochę, potem się obudził, posiedzieliśmy i poszliśmy do domku. Ogólnie - bardzo udane spotkanie.
A tu fotka zaraz po przyjściu
img00203ni.jpg

Czarnulko, fotki fajne, te pierwsze całkiem dobrej jakości, to chyba zanim pan nie zabronił fotografować. Ja wczoraj porzątkowalam rzeczy małego, za małe spakowałam. Bardzo lubię te grzebanie w ciuszkach dzidzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry