reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
GRATULACJE DLA LIWII Z OKAZJI 9-MIESIĘCZNICY :) BUZIACZKI!
Sandros- fajne fotki z zoo :), jak nasza Karolinka podrośnie też się pewnie wybierzemy, zwłaszcza że teściowa mieszka bardzo blisko zoo

LILITH - życzę wytrwałości, trzymaj się ! Jak to mówiła mi jedna lekarka w szpitalu: jak wlazło musi wyleźć, nie ma innej rady. Zobaczysz już niedługo doczekasz się swojej kruszynki. Wiem co przeżywasz bo niedawno miałam to samo, w sumie jeszcze gorzej bo byłam w szpitalu z powodu ciśnienia, a Ty przynajmniej jesteś w domku.

DZIEWCZYNY NIE DOŁUJCIE SIĘ - ŻYCIE JEST PIĘKNE :)

reklama
hej
a my jeszcze weekendujemy ;D jutro wracamy. Net mi wysiadl wiec dopiero dzisiaj przeczytalam co u Was sie dzialo.

Grzesiowi przebily sie 2 gorne jedynki, strasznie sie slini, a dwojki tez sa opuchniete.

buziaki dla Liwii i Kordianka z okazji ukonczenia kolejnego miesiaca

karolinna fajnie ze Lenka dzielnie zjada zupki, a Grzes nauczyl sie tu jesc chrupek kukurydzianych i pietek chleba, a jedzenie ze sloikow nie bardzo mu podchodzi, w domu moze bedzie latwiej go karmic

zdjec nie mam mozliwosci na razie obejrzec

Buziaki

sandros bardzo fajne zdjęcia :) karmienie dinozaura super :D

justynka wszystkiego naj z okazji dziewięciomiesięcznicy!proszę przekazać Liwii :D

mmm a miałam pytać co u Ciebie i czemu cię nie ma ? ::) gratuluje przebicia się ząbalków! 2 tak szybko i kolejne wychodzą ? :o uper :)

mnie ostatnio Lenka przygryzła ząbkami...oj bolało :p

jak tam picie waszych dzieciaczków z kubków niekapków?bo moja mała się buntuje,najpierw myślałam ze to z powodu smaku herbatki ale kupiłam inny i też nie podchodzi :p

Justyna: buziaki dla Liwcii
Karolka: no co Ty Twój cyc to najlepszy kubek niakapek ;D

u nas słońce już zagląda do tyłków. na spacerek przed południem i znowu rejs do lumpka. wczorajszy był udany. ::)

miłej sobotki

Witam wszystkie mamusie i dziękuję za rady i odpowiedzi. Wczoraj byłam u lekarza i co najważniejsze dowiedziałam się jakiej płci jest nasza dzidzia.....to chłopczyk na 95% widać na zdęciu siusioszka i jąderka :laugh: Brzuszek już bardziej się zaokrągla w sumie na razie przytyłam 4,5kg.Nie mogę się doczekać kiedy nasz synek będzie z nami. Powoli jeżdzimy za mebelkami do pokoiku dla naszego malenstwa. W sumie juz mamy upatrzone ale jeszcze do końca nie jesteśmy zdecydowani. Zastanawiam się czy powoli już nie kupować niekórych rzeczy dla dziecka czy z tym poczekać do porodu (w domu nie mam nic z ubranek ani innych rzeczy ponieważ to nasze pierwsze dziecko). Mam pytanie do wszystkich mam, które pracowaly zanim zaszły w ciąże do którego miesiąca ciąży pracowały i od którego miesiąca poszły na L-4. Mnie sią zacznie niedlugo 6 miesiąc i wciąż pracuję i zastanawiam się czy już iść na L-4. Pozdrawiam wszystkie mamusie z maleństwami i życzę miłego dnia.

Karolina- byłaś może wczoraj w aptece koło Remedium? I masz czerwoną torbę do wózka?

Baska- Ja od piątego miesiąca ciąży byłam na L-4, ze wzglądu na znaczny stres.
I nie żałuje, bo dzidzia jeat spokojna. :laugh:

Justyna- gratulujemy. Teraz Liwia jeast dłużej z tej strony niż w brzuszku ;D

Sandros- no i muszę sie wybrać do Zoo.
Twoje zdjęcia narobiły mi ochoty :laugh:

Pozdrawiam i życzę miłego dnia bez dołków ;D

baśka super że już znacie płeć :D oby tylko już się nic nie zmieniło ;) a gdzie byłaś na usg?

mokkate a owszem ,byłam wczoraj w aptece i mam czerwoną torebkę na wózku ;D :) trzeba było mnie zawołać :)

my po spacerku :) byliśmy na lodach na ligocie :) zanosi się na burze ::)

Baska - fajnie ze znacie już płeć, myślę że to już pewna sprawa skoro na usg widać organy płociowe ;) W przypadku chłopców takie badanie jest pewniejsze :) Będziecie mieć syneczka - super :)

reklama
;) ja słyszałam ze właśnie u dziewczynek to jest pewniejsze bo czasem pępowina się zawija i wygląda jak siusiak ;D ;)

a dziś na kolację nalesniki z białym serem ;D mniam :)

Do góry