reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
To ja się też zamelduję ;D
Karolinnko wiem o czym zapomniałam wczoraj, też się cieszę że wyniki Lenki są ok. :) A czemu robiłaś jej badanie? Ja się zastanawiam czy nie zrobić badania Karolci, żeby sprawdzić czy wszystko ok. i czy nie ma jakiś niedoborów, dziś albo jutro chce iść do Michalskiej ją zważyć i zmierzyć, jutro kończy 4 miesiące :)
Fajnie że zakupki Ci się udały :) Link z krzesełkiem wstawie później bo teraz nie mam za bardzo czasu, ide do Urzędu pracy ::) a najpierw do ZUS-u odebrać zaświadczenie.

Anian mój mąż w ogóle nie lubi jak naszą ktoś nosi bo zaraz się boi że ją rozpieszczą ;D A Patrycja słodko wygląda taka wymazana ;D. Ja też lubie buszować po Allegro.

MIŁEGO DNIA DLA WSZYSTKICH!!!!

reklama
Karolinna nie piszę bloga w pracy. Nie chcę, bo bałabym się, że mi ktoś w pracy przeczyta. Jakoś tak nie chcę :) Poza tym tu włącza mi się poczucie moralności, że jestem w parcy i nie wypada. Na blogu piszę jak jesteśmy u rodziców Rafała, bo nie mamy jeszcze w domu kompa.
Qrde znów nie zobaczyłam zdjęcia Pati, bo coś się nei chcą otwierać.
Iza Karolinka jest boska - naprawdę silna dziewczynka. Podoba mi się ten "hamaczek" nad wanienką. Ale teraz już za późno, bo Oskar kapie się ze mną albo Rafałem.
Boże dzisiaj znowu pustki - gdzie Ci ludzie są ?!!?!?!?! Wolę jak jest więcej do roboty, bo przynajmniej mi czas szybkoleci a tak to siedzę i zasypiam :)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę :D

hej
380322wtf0.gif

dzięki dziewczyny że i wy się cieszycie że wyniki Lenki ok :-* :-* :-*

anian
anian pisze:
A nie wiem czy chcę żeby nosiła mi teściowa Patrycję, bo jestem o moją Małą strasznie zazdrosna, a moja zazdrość przejawia się tylko w stosunku do rodziny Marcina...
też tak mam :o na początku to w ogóle nie pozwoliłam nosić im małej ale teraz już powoli się przyzwyczajam... (powoli),chyba jesteśmy "uprzedzone" do rodzin mężów ;) Patrycja ekstra z tą buzią umorusaną marchweką :D

iza takie badanie robilismy bo czasem było czuć pieluszkę małej mimo iż nie było w niej kupki,ale okazuje się teraz że musiała czasem po prostu mniej wypić w danym czasie a ja się martwiłam :p wow,już 4 miesiace :) zleciało jak z bicza strzelił :) to zdaj zaraz relację do pani pediatrze :) jak się już wybierzesz :)

mamaboo może to dobrze że tak mało ludzi odwiedza mops ;) ten hamaczk też mi się podobał :) i też za późno go zobaczyłam ;) Lena już siedzi w wanience i chlapie na wszystko dookoła ,głównie na mamę ::) ;D .

miłego dnia!.

Karolinna,Anian ja w ogóle mam jakiś dziwny stosunek do rodziny Rafała. Wqrza mnie, że jego mama często robi rzeczy, których sobie nie zyczę. Np. kupuje maść na odparzenia,kiedy ja mu smarujępupę oxycortem na polecenie lekarza (wyrzuciłam ją, jak ją zobaczyłam w ich łazience :) ), wkłada poduszkę do wózka co mi się nie podoba, chce robić roczek w kościele - czego janei chcę, bo nei znam czegoś takiego - u mnie w rodzinie nigdy nikt tego nie robil,a le ona musi, żeby poakzać sąsiadom - a jak ! itd. A jak widzę jego siostrzeńca to normalnie mam już pianę. To mały przemądrzały dupek, który wtyka nos w sprawy dorosłych. Z jego tatą nie mam problemów, za to siostra - hmmmmm..... wyzywała mnie - powiedziała Rafałowi, że sobie dz... sprowadził do domu i w ogóle. Nie rozmawiam z nią od pół roku a ona za każdym razem gdy ptrzychodzę liże mi tyłek - debilka. Także nie jest za wesoło, ale cóz. Da się przeżyć :)

mamaboo temat teściowych to temat rzeka... np, ostatnio widzę że mała jest głodna i ssie palec to mówię że ją nakarmię a ona że nie ,bo ona da małej zupkę którą zrobiła :mad: :mad: :mad: albo mała sie zanosi płaczem bo sie czegoś ptzesrtaszyła i chcę ja wziaść na ręce a ona mnie wyprzedza i bierze małą sama >:D >:D >:D wrr. A ta siostra twojego faceta :o kto się przezywa ten się tak nazywa ;D .

Dziewczyny dziekuję za wszystkie życzonka :laugh: Wczoraj mnie nie było...........bo mieliśmy święto ;) Mąż zaprosił mnie na pizzę Hut pojechaliśmy do Silesii. Bylo bardzo romantycznie :laugh: Karolinna byłyśmy w tym samym czasie w Silesii i sie nie spotkałyśmy :(. My tam byliśmy od 18 do 21. Chodziliśmy po sklepach ale nic nie kupiliśmy: ja bo wiadomo jestem w ciąży i niewiadomo potem jaki rozmiar bedę nosiła a mąż nie kupował nic bo woli narazie inwestować w małego :D

Dzięki za komplementy co do mojego brzusia :D W piątek mam wizytę u lekarza. Jestem już ciekawa ile malutki waży, bo tak szczerze to już jest mi coraz ciężej a malutki fajnie sobie kopie i się wierci - niesamowite to uczucie.

Karolinna - dobrze że wyniki Lenki są ok.

Anian - sliczne zdjęcie Patrycji po zjedzeniu marchewki.

Normalnie takie macie wszystkie słodkie dzieciaczki, że nie mogę się doczekać swojego jak bede mogła zacząć wklejać jego zdjęcia.

Oj jak ja bedę miała już malutkiego przy sobie to chyba też bedę zazdrosna jak bedą mi nosić moje maleństwo ;) chyba nikomu go nie pozwolę nosić :)... żartuję oczywiście tak nie można ;) Ale prawda jest taka, ze w tym coś chyba jest.

Iza - super zabawka, którą kupiliście Martynce ;) To kiedy przyjedziecie do nas????

Dziś na suwaczku mam jeszcze 50 dni....muszę zacząć odliczać. Im bliżej rozwiązania tym bardziej się wszystkiego boję. Mężowi śnią się dziwne rzeczy z moim porodem (biedny chyba przeżywa to bardziej niż ja).

Karolinna dokładnie się z Tobą zgadzam.... Teraz jest już ok, ale nie wyobrażasz sobie co się działo jak mieszkaliśmy z rodzicami Rafała przez jakiś czas (jak byłam jeszcze w ciąży...) - lepiej nie gadać- masakra jednym słowem. A co do mojej przyszłej teściowej to pisałam już, że dostaliśmy nowe butelki, ale ona nie - daje herbatkę w tych starych (i tak miałam je wyrzucić) a one są od 5 miesięcy używane. Ja mam na tym punkcie fioła - butelki muszą być czyste, smoczki co jakiś czas wymieniane, butelki z zakrętką itd. A ona nie i ma to gdzieś.. Wrrrrrrrrrrrrr - ale muszę jakoś żyć....
Iza nie martwcie się - będzie dobrze :D A rodzicie razem ? My bardzo chcieliśmy, ale szef nie dał Rafałowi wolnego.Jak dzwoniłam do neigo o 4:30 (jak szedł do pracy) z sali porodowej to płakał ze mną :) A jak zadzwoniłąm o 9:00 z zapytaniem :"Kiedy do NAS przyjedziesz?" To on an to "Cooo?? Ty już???".
Jedna moja rada - nie myślcie zbyt dużo o porodzie, bo i tak pewnie będzie inaczej niż sobie wyobrażacie :D :D :D
Basia powiedz mojemu Rafałowi, zeby też mnei gdzieś zabrał :( Ostatnio tylko siedzimy rzed telewizorem i nigdzie nie wychodzimy :(

my po spacerku,nawet udało nam się złapać promienie słoneczka :D Lenka śpi a ja się relaksuję przed robieniem obiadu :)

Mama Boo pisze:
Basia powiedz mojemu Rafałowi, zeby też mnei gdzieś zabrał :( Ostatnio tylko siedzimy rzed telewizorem i nigdzie nie wychodzimy :(
a myślałam ze takie rzeczy dzieją się tylko po ślubie ;) .Ja też wymieniam, nawet często ,smoczki uspokajające i butelki ,więc rozumiem Cię :)

baska a my o 18 właśnie stamtąd wyszliśmy ;D (od 15.30 ) no szkoda ze sie minęłyśmy :( lepiej jednak inwestujcie w siebie,bo jak dzidzia wyjdzie na świat to nie będzie na to czasu ;D i kasy ;)

a to Lenka na huśtawce :D (obiecane fotki :) )
lenkaihu347tawkagr1.jpg

lenkaihu347tawka1sr9.jpg
.

reklama
Do góry