• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam zabrzankę Karlam
mylove2up1.gif
,kolejna brzuchatka ;D znacie juz płeć ? :) czuj się jak u siebie!!! .

reklama
karolinna - w czasie ciązy przytyłam 22 kg, zostało mi ok. 5 kg kg. ciążowych, przed ciąża ażyłam 53 kg. a co do wielkiej zmiany to może tez teraz krótka fryzura (wlosy mi strasznie po porodzie wychodziły !!!! ::)

My również dołączamy sie do życzen dla Grzesia duuuuuuuużo usmiechu i zdrówka!!!!!!! ;D

mariaola - oj może jednak ogranicz grzybki, bo jak urodzisz i chcesz karmić maluszka to zakaz calkowity jedzaenia "twoich rarytasków" :P

Kubuś ładnie zjadł kaszke i właśnie usnął mój kochany aniołek

a co do karmienia cycuszkiem......jak czytam jakie meki przechodzicie z odstawieniem to ciarki mi po plecach przechodza bo nie zdawalam sobie sprawy że może być tak trudno ::)

plci jeszcze nie znamy, lekarz powiedzial ze to wiadomo dopiero w 25 tygodniu a ja jestem w 19 :) dzisiaj ide do lekarza i ciekawe co mi lekarz powie o mojej skracajacej sie szyjce macicy :( a tak wogole to bardzo rowiniety ten watek, 350 stron!!! nie dam rady przejrzec calego, jest tu jeszcze jakas Zabrzanka?

aha no i jeszcze pytanko :) moj lekarz pracuje w szpitalu w swietochlowicach, co mozecie o tym szpitalu powiedziec?

buziaki:)

Mariola  :-* :-* :-* :-* :-*

Hej dziewczyny ale naskrobałyście :)

Karlam1 - witaj na tym wątku....ja też jestem z Zabrza ;) Ja dowiedzialam się o plci w 20 tygodniu ciąży. Widzę, ze ty bedziesz też rodzic w Świętochlowicach tam gdzie ja już niedługo :) Czy ty chodzisz do Pabiana??? Bo ja do niego chodzę do gabinetu na Dubiela :) Powiem ci ze bylam w tym szpitalu ostatnio zobaczyć sale i powiem ci dobre zrobił na mnie wrażenie. jest czysto i polożne bardzo sympatyczne ;)

Kubusiowa - dzięki za fotki :) ale Kubuś mial ciemne włoski prawie czarne ;) Widzę, ze byłaś bardzo spokojna przed wyjściem do szpitala bo nawet fotkę sobie zrobiłaś :) Ja chyba będę cala zdenerwowana :)

MMM - wszystkiego najlepszego dla Grzesia z okazji skończenia 10 miesięcy :)

MMM,Karolinna, Justyna - trzymam kciuki, aby wasze dzieci szybko oduczyły się od cyca ;)

MariaOla - ja też lubię grzyby,....ale najbardziej zupę grzybową, ktorą robię podobno wyśmienicie (pochwala męża i mojego kuzyna) ;) Jestem ciekawa jakiej płci nosisz maluszka :) ale coś mi sie wydaje, ze dziewczynkę bo tu na wątku wiekszość jest dziewczynek ;)

Malutki dziennie aktywnie się wierci co mnie cieszy przynajmniej jestem spokojna i wiem ze wszystko u niego ok.

Biedna Czarnulka strasznie to dłuugoooooo trwa. Trzymam kciuki i czekam na wiadomości ;)

Dziś mąz idzie do pracy na 18 wiec będę póżniej bo chcę troszkę spędzić dzień z ukochanym :)

Życzę miłego dzionka

Baśka ja chodze do Dłubaka na wolności :) tak mi sie wydaje ze mam rodzic w Świętochłowicach bo jak lekarz wyjezdzal na urlop to powiedzial ze w razie czego od razu jechac do szpitala do Świętochłowic:) ciesze sie ze szpital zrobila na Tobie pozytywne wrazenie:) troche mi ulzylo :)

Karlam1 witam - ja pochodzę z Zabrza i mam tam rodzinkę - w Mikulczycach na Szopena :)Moja przyjaciółka chodziła w ciąży do Pabiana. Ale rodziła w końcu na Traugutta. Jeśli chcesz to mogę Cię z nią skontaktować.
To link do bloga:
http://swiatmalegoboo.blog.onet.pl
Spaaaaaaaaać mi się chce.......
Ozik budzi się kilka razy w nocy a do tej pory budził się tylko raz. Nie wiem czemu. Z jednej strony myślę, ze to ząbki, ale z drugiej nie ma dziąseł ani opuchniętych ani sinych itp. tylko strasznie twarde i coś tam czuję, ale czy to ząb??? Tzn jeszcze pod dziąsłem....
MMM WSZYSTKIEGO NAJSŁODSZEGO I NAJLEPSZEGO DLA GRZESIA!!!!

kubusiowa fryzurka na pewno cię zmieniła,ale podziwiam bo bardzo odważnie postąpiłaś :) i bardzo ładnie ci w tych króciutkich :)

baska mój cały czas chodzi na rano do roboty ale chyba wolałabym zeby chodził na zmiany :) zawsze ciekawiej bo coś się zmienia ;) pogłąskaj ode mnie brzuszek i tego małego urwisa w środku :D

karlam jest tu parę osób z zabrza :) ja z katowic :)

mamaboo idę na waszego blogaska właśnie :)

ale ta moja Lena już długo śpi ::) chyba pora ją obudzić ;)
no i jak wstanie to spacerek :) na sobote zapoiwadają zmienną pogodę ale mam nadzieję ze cały czas będzie ładnie :)

a i mam super miejsce na następne spotkanko!!!! ale o tym dopiero za parę dni :) .

buziaki :-* :-* :-* .

reklama
Karlam - nie znam tego twojego lekarza. Ja chodzę do Pabiana, który jest ordynatorem w Świętochlowicach. Ostatnio polecił mi obejrzenie jego szpitala, więc pojechalam tam. widziałam wszystkie sale. Naprawde jest czyściutko i widzę, ze fajny personel. Zreszta czytałam troszke na stronie http://www.rodzicpoludzku.pl/szukaj.php tam wpisz miejscowosc Szpitala i poczytaj sobie o tym szpitalu.

Karolinna - pogłaskałam mój brusio ale urwisek mały slodko teraz śpi ;)

Dobra spadam teraz do mężulka. Będę pózniej. Buziaczki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry