• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Widzę, ze tylko my z Kubusiową siedzimy w domciu. Ja właśnie umyłam sobie włosy. Jutro jedziemy w góry na odpust do mojej babci z moimi rodzicami :) Wracamy dopiero w poniedziałek a więc jutro nie bedzie mnie na wątku a w poniedziałek zalezy o której godzinie wrócimy itd. Mam nadzieję, że nie naprodukujecie tu zaś tyle, że bede musiała nadrabiać zaleglości ;)

Piękna pogoda jest za oknem gdyby był mąż to poszlibyśmy na spacerek ;) w sumie maż mial mieć dzisiaj wolne ale zamienił sie z kolegą żeby mieć poniedzialek mieć wolny żebyśmy mogli z gór dopiero w poniedziałek wrócić :)

reklama
Wczoraj wieczorem dzidzia tak się wcisnęła w lewy kąt brzusia, że Jarek był go w stanie wyczuć i klepał i głaskał maleństwo, a ono się lekko wierciło. Słodka chwila ;D

Karlam ..... nooo to gorąco było, a co tam należy ci się. Mam tylko nadzieję, że poleżałaś sporo na zapas i teraz też grzecznie leżakujesz - wg zaleceń lekarza ;) A jak tam twoja ostatnia wizyta u gina, co z szyjką, wszystko gra ???

Kubusiowa, Baska .... ale sobie klachy urządzacie ;)

Ciekawe jak spotkanko .. ?

CZARNULKA IDZIE NA REKORD

mój aniołeczek po kąpieli, jedzonku ślicznie śpi ;D :)

mariaola - ja obstawiam u ciebie że bedzie chłopak! Kuba najczęściej lewy bok upodobał sobie, mój Jarek bawił sie z maluszkiemw "puk puk" jak dzidzia była aktywna to ja przykładałam ręke na brzuszek i za chwilke maluszek był pod moją ręką wtedy puszczałam i Jarek pukał w brzuch z drugiej strony i przykładał rękę powtarzał kilka razy i dzidzia zjawiała sie pod jego ręką i nawet rączką, nóżka kilka razy prężyła jakby to bylo jego odpukanie (zabawę zdradziła mi kolezanka - szkoła rodzenia) - spróbujcie moze sie uda, życzymy cierpliwości i wytrwania! ;D

baska - życzymy miłego wypoczynku! (patrz wyżej - opis zabawy z maluszkiem - sprawdzone przez naszą trójeczkę) ;D)

Kubusiowa - to znam ale nie od położnej tylko sami jakoś tak robimy. Maż całuje mój brzuszek i mówi do malutkiego :) puka i tak razem się bawią ja oczywiście też tylko nie mogę niestety brzuszka ucalować ;) Mój malutki też coś na lubi lewą stronę brzucha nigdy na to nie zwracalam uwagi ale jak tak jest to faktycznie u mnie ma byc synuś :) więc by się to sprawdzilo ;)

Dziewczyny ja jestem!!! Nie dawno wróciłam :) z Karolinką, przed chwilką ją kąpałam :) teraz pomalutku zasypia w łóżeczku. Zmieniłam jej stronę spania i ciekawe czy zaśnie ;) Podobno trzeba dziecku co jakiś czas zmieniać strony spania.

Ale tu dziś rzeczywiście puściutko. Wszystkie gdzieś wybyły.

Nadrobiłam co napisałyście :)
Karlam no to niezłą miałaś imprezkę, ponawiam pytanie Kubusiowej: ten prezencik to na stałe? gdzie go będziesz trzymać? ;) a kiedy ślub?

Ja byłam dziś u moich rodziców, na spacerku i na piwku (karmi rzecz jasna ;)) U rodziców była przyjaciółka mojej mamy i mała znów prezencik dostała :) A jutro do mojej siostry się wybieramy, fajnie ciesze się bo znów długo tam nie byliśmy :)

Dobranoc Mamusie!

My jutro jedziemy do mojej siostrzyczki na urodzinki (19-ste) to najukochańsza cioteczka Kubusia.

zmykam mam do czytania fajne książki a za 1,5 godz. przyjedzie mężuś ;D

do jutra, kolorowych snów ucałujcie swoje maluszki w pietki od cioteczki kubusiowej!!!!!! :laugh:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry