• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Cześć Dziewczyny!
Szykować się na to spotkanko czy nie ??? Na dworze pochmurno, u mnie na termometrze 15 stopni ale może słonko wyjdzie ??? Oglądała któraś prognoze pogody na nasz region ???

dzien doberek!

u nas na Śląsku ma być pogoda w kratke tzn. chmury i przejaśnienia, także macie mamuski duze szanse na spotkanko czego wam z serduszka życze ;D

u nas w Żorach dosyć ładnie świeci słoneczko oczywiąscie troche przez chmurki ale jest ciepło.

Synus własnie usnął, mąż pojechał z lista na zakupy a ja mykam sprzątać, może po południu wybiore sie na spacerek jak oczywiście pogoda sie nie zmieni :laugh:

mam pytanko.. jak długo miejsce po szczepionce moze być zaczerwienione? bo u Kubusia po ostatniej szczepionce ( w czwartek) po raz pierwszy sie pojawiło ::)

miłego dzionka

Karolinna czemu Cie nie będzie ???

Ja tego nie rozumie, organizujemy spotkanie a jak przychodzi co do czego to żadna nie jedzie. Bezsens.... wkurzyłam sie! Już miałam się ubierać ale też nie jade :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry