• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Mokkate wczoraj zapomniałam napisać że mnie też strasznie włosy wypadają, dobrze ze mam dużo bo chyba bym już łysa była :P
Dor może uda się nam spotkać, rozglądaj się za grupą mamusiek z wózkami :D

MamaBoo te Danonki to chyba rzeczywiście nie dla Oskarka jeszcze, ale nie przejmuj się pomyłki się zdarzają, w końcu młode matki z nas :) TYlko biedny Ozinek troszkę źle to zniósł.

CZARNULKA TRZYMAJ SIĘ!!!!

reklama
Czarnulka - i ja jestem w szoku i zniedowierzaniem czytam, że w takim stanie Cie wypisali ze szpitala.
Rozwarcie na 2,5 palca?? Może 2,5 cm raczej....
Trzymam kciuki za twoje zdrowie i maleństwo.
Bądź ostrożna.

Czarnulka ....... jezu cieszę się, że z Wami wszystko w porządku ... Mały poprostu chce sobie jeszcze posiedzieć, pożegnać się z pępowinką i łożyskiem, było nie było już się zobaczą, a co się razem nawydurniali w Twoim brzusio ... hoho !!!  Ależ te Twoje maleństwo jest punktualne  ::) Dobrze, też że te skurcze sobie odpuściły.
Jesteś dzielna ciocia ... bo wiesz, 22.08 jak przeczytałam, że jesteś w szpitalu, to byłam tak podekscytowana, że moje maleństwo dało mi pierwszego kopniaczka  ;D aż zepsułam kran w szoku ;)

CZARNULKA  IDZIE  NA  REKORD  !!!

Witam!!!!

ojej czarnulka jeszcze 2w1 nie moge uwieżyć że lekarze zdecydowali sie na wypis do domu a nie mogli wam już jakoś pomóc jak jest takie rozwarcie??? ::) trzymamy za was kciuki!!

a co do kablówki... we wrześniu kupujemy cyfrowy polsat właśnie ze wzg. ne te TVN-wskie programy dla mamusiek i kobitek, no i oczywiście dla Kubusia bo za niedługo bajeczki bedzie oglądał, chociaż zauwazyłam że jak leci bajka to Kuba juz przez chwile patrzy z zaciekawiemniem .....czy wasze dzieciaczki tez już ogladaja baje?

baska - ja tez uwielbiam Karmi a wcześniej nawet mi na mysl nie przyszło a teraz mogę litrami pić, a co fakt to fakt na pokarm rewelka, mam to sprawdzone na sobie, juz mi teściowa powiedział ze koniec z Karmikiem u niej ;) bo mi za dużo leci z cycochów ;D ;)

ale wam zazdroszcze że sie zobaczycie :(........... więc na poprawienie humorku prosze o relacje i fotki :)

wczoraj Kubus był szczepiony: skojarzona i na pneumokoki i dzisiaj ma podwyższoną temperaturę ok. 38,5 jest troche osłabiony właśnie śpi aniołek, dziewczyny czy u waszego dzieciątka też była gorączka poszczepienna i czy zbijaliście ja czymś ? bo u nas pierwszy raz stan podgorączkowy więc nie wiem czy jak bedzie sie podwyższać czy nie podac mu panadol?

Czarnulka bidulko ty nasza. Trzymamy mocno kciukersy !!!!!!
W moim szpitalu też podawali na początku na place.
Ja zmykam zaraz do domciu, więc jutro około 11 czekam nasmska czy spotkanie aktualne. Powtarzam numer: 668 557 114
Papa

czarnulka jak mała wyjdzie, to koniecznie musicie poważnie z nią porozmawiać ::) no ciekawe jak to wszystko się potoczy :) tak jak dziewczyny pisały , to jak znosiła twoją nieobecność Wiki?

kubusiowa ja zbijałam temp, nawet jak była trochę niższa po szczepionce (dzięki Bogu, na razie tylko po szczepionce mała gorączkowała) i też dałam panadol :)

mariaola a nowy kran solidniejszy? ;D

mamaboo ja o 1100 mam autobus więc raczej nie napiszę :P .

jak sobie coś przekąszę to idę gotować zupkę :) .

Kubusiowa - ja wczoraj wypiłam KARMI całą butelkę tak szybko że szok.......... ale malutki dziś się wierci to nic mu to nie zaszkodzilo ;) ale mąż powiedzial, że już nie dostanę KARMI :( bo nie mogę rozpić malego :)

Czarnulka trzymaj się!!!!

Karolinna - jaką zupkę ugotujesz???

mariaola - wlasnie sa wszystkie TVN-noskie programy, też nie wiedziałm bo jak nazwa mowi POLSAT ale mamy oferte, oferuja rózne warianty tzn. wiecej programów dla konomanów, muzykomanów itp.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry