iza1
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie bo miałam przeinstalowywany komputer, cały dzień dziś nie miałam netu i jeszcze wszystko nie działa tak jak należy, nie mam np. gg
Był kolega męża z dziewczyna i zrobił mu reanimację 
Karlam witam serdecznie!
Ale naprodukowałyście!!! Ale wszystko juz nadrobiłam, mam nadzieję ze o nikim i niczym o o czym chce napisać nie zapomne
Kurcze byłam pewna że jak wejde to już będą wieści o Czarnulce bidulce, a tu nic
mmm - NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA GRZESIA!!!
Karolinna na spotkanku będę na pewno (jak pogoda dopisze),ale jednak pojadę tramwajem bo ten autobus u mnie nie staje
niestety.
Ja też uwielbiam grzyby, a najbardziej smażonkę (jajeczniczkę) mniam i powiem Wam że dziś jadłam, rodzice byli wczoraj na grzybach i tata podrzucił mi dziś troszkę grzybków już uduszonych tylko jajuszka musiałam wbić i zupkę grzybową, mniam, mam nadzieję że Karolci nic nie będzie, na razie jest ok.
Mokkate miło było Cię spotkać
Ja teraz troszkę specjalnie
chodze w te okolice rano bo mam nadzieję spotkac Ciebie lub Karolinnkę ale jak na razie spotykam tylko Ciebie. Martynka już taka duża panienka, jeździ w wózku spacerowym
A ja na tym dzisiejszym spacerku Karolcie przebrałam bo jej było za ciepło ;D
Też oglądałam ten program o bucikach dla dzieci w TVN style i rady wzięłam sobie do serca, przydatne jak będziemy kupować buciki Karolci. Karolinna żałuj że nie masz kablówki
Kubusiowa - Karolinka faktycznie podrywa się do raczkowania (dobrze zauwazyłaś na zdjęciu
) ona mnie czasami szokuje, już na samych stopkach się dźwiga
Dlatego obnizyliśmy łóżeczko bo podobno jak dziecko się już tak dźwiga na stopkach to może stanąć
, wątpię w to ale nigdy nie wiadomo czym nas dziecko zaskoczy, lepiej chuchać na zimne.
Basia ja też lubię piwko Karmi i też dziś piłam
mniam 
A jutro przychodzi do mnie moja psiepsiółka
i sobie pogadamy za wszystkie czasy, ma jakąś depresję i musi ze mną koniecznie pogadać.
Dobranoc Kobietki!
Nie było mnie bo miałam przeinstalowywany komputer, cały dzień dziś nie miałam netu i jeszcze wszystko nie działa tak jak należy, nie mam np. gg
Karlam witam serdecznie!
Ale naprodukowałyście!!! Ale wszystko juz nadrobiłam, mam nadzieję ze o nikim i niczym o o czym chce napisać nie zapomne
Kurcze byłam pewna że jak wejde to już będą wieści o Czarnulce bidulce, a tu nic
mmm - NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA GRZESIA!!!
Karolinna na spotkanku będę na pewno (jak pogoda dopisze),ale jednak pojadę tramwajem bo ten autobus u mnie nie staje
Ja też uwielbiam grzyby, a najbardziej smażonkę (jajeczniczkę) mniam i powiem Wam że dziś jadłam, rodzice byli wczoraj na grzybach i tata podrzucił mi dziś troszkę grzybków już uduszonych tylko jajuszka musiałam wbić i zupkę grzybową, mniam, mam nadzieję że Karolci nic nie będzie, na razie jest ok.
Mokkate miło było Cię spotkać
Też oglądałam ten program o bucikach dla dzieci w TVN style i rady wzięłam sobie do serca, przydatne jak będziemy kupować buciki Karolci. Karolinna żałuj że nie masz kablówki
Kubusiowa - Karolinka faktycznie podrywa się do raczkowania (dobrze zauwazyłaś na zdjęciu
Basia ja też lubię piwko Karmi i też dziś piłam
A jutro przychodzi do mnie moja psiepsiółka
Dobranoc Kobietki!