• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie bo miałam przeinstalowywany komputer, cały dzień dziś nie miałam netu i jeszcze wszystko nie działa tak jak należy, nie mam np. gg :( Był kolega męża z dziewczyna i zrobił mu reanimację :D
Karlam witam serdecznie!

Ale naprodukowałyście!!! Ale wszystko juz nadrobiłam, mam nadzieję ze o nikim i niczym o o czym chce napisać nie zapomne :P

Kurcze byłam pewna że jak wejde to już będą wieści o Czarnulce bidulce, a tu nic :(

mmm - NAJLEPSZE ŻYCZONKA DLA GRZESIA!!!

Karolinna na spotkanku będę na pewno (jak pogoda dopisze),ale jednak pojadę tramwajem bo ten autobus u mnie nie staje :( niestety.
Ja też uwielbiam grzyby, a najbardziej smażonkę (jajeczniczkę) mniam i powiem Wam że dziś jadłam, rodzice byli wczoraj na grzybach i tata podrzucił mi dziś troszkę grzybków już uduszonych tylko jajuszka musiałam wbić i zupkę grzybową, mniam, mam nadzieję że Karolci nic nie będzie, na razie jest ok.

Mokkate miło było Cię spotkać :) Ja teraz troszkę specjalnie ;) chodze w te okolice rano bo mam nadzieję spotkac Ciebie lub Karolinnkę ale jak na razie spotykam tylko Ciebie. Martynka już taka duża panienka, jeździ w wózku spacerowym :) A ja na tym dzisiejszym spacerku Karolcie przebrałam bo jej było za ciepło ;D

Też oglądałam ten program o bucikach dla dzieci w TVN style i rady wzięłam sobie do serca, przydatne jak będziemy kupować buciki Karolci. Karolinna żałuj że nie masz kablówki ;)

Kubusiowa - Karolinka faktycznie podrywa się do raczkowania (dobrze zauwazyłaś na zdjęciu ;)) ona mnie czasami szokuje, już na samych stopkach się dźwiga :o Dlatego obnizyliśmy łóżeczko bo podobno jak dziecko się już tak dźwiga na stopkach to może stanąć :o, wątpię w to ale nigdy nie wiadomo czym nas dziecko zaskoczy, lepiej chuchać na zimne.

Basia ja też lubię piwko Karmi i też dziś piłam ;) mniam :)

A jutro przychodzi do mnie moja psiepsiółka :D i sobie pogadamy za wszystkie czasy, ma jakąś depresję i musi ze mną koniecznie pogadać.

Dobranoc Kobietki!

reklama
dziękujemy wszystkim za życzenia dla Grzesia

mokkate pisze:
Mmm- czyżbyście myśleli o rodzeństwie dla Grzesia?
tak, ale nie wcześniej niż za dwa lata :D

robi nam się tu koło brynowskiej wzajemnej adoracji ;)

karolinna kupiliśmy butki z Baty, o wiele tańsze niż buty Bartka. Grześ nosi, jak się okazało, rozmiar 20. A drugie butki kupiliśmy w rozmiarze 21.

justyna Grześ w wózku zasypia bez problemów, ale w domu za dnia koszmar, natomiast na noc jest fajnie. Ma dwie ulubione książeczki, które mu już recytuję z modyfikacjami własnymi, a potem przez jakieś 20-30 min. mówię: "jak robi krówka- mu,mu..." itd. aż jak zaśnie.

kubusiowa wydaje mi się że nie będziesz miała takich problemów jak ja, Kuba zamiast cyca ma przytulankę i tak powinno być.

MariaOla pisze:
Oj ... pewnie się ucieszy, nudzi się tam jak mops :P :P :P
no to kiedy jedziemy i gdzie ;) :P

Karlam W I T A J!!

P.S. Pozdrowienia dla mojej siostry, która czasem nas tu odwiedza a potem jak jej coś mówię, to pisze wiem, bo czytałam na bb ;)

no matko CZARNULKA to napięcie nas wykończy !!!!!!!!! dobrze ze nie mamy wszystkie nr do Ciebie bo by Ci sie telefon chyba zagotował :D

Pozdrowienia dla siostry MMM

Liwia uwielbia ksiązeczki normalnie moze kupa zabawek leżeć a ona i tak ksiązkę wybierze jakiś mół książkowy rośnie ;D i na dobranoc konecznie bajeczka :)

kurcze no nie wiem co pisać autentycznie tylko myśle kiedy w końcu Karola przekarze nam wiadomość !!!!

pozdrowienia dla siostry mmm ;D

iza no widzisz ,nie mozemy się na siebie natknąć :P dobrze ze bedziesz na spotkanku, w koncu ty je zorganizowałaś ;D
iza1 pisze:
Karolinna żałuj że nie masz kablówki ;)
mój maż mi to cały czas powtarza ;) ale ja nie chcę zakładać póki wynajmujemy ta chatę ::) bo jak się okaze że mamy się wyprowadzić to co ja pocznę? ;) będę płacić na darmo ;)

mmm no to musimy obejrzeć buciki baty :) kiedyś wiem ze ten sklep był na 3 maja ale teraz go tam nie ma :P
mmm pisze:
robi nam się tu koło brynowskiej wzajemnej adoracji ;)
:D i będziesz w sobotę ???

opis na gg męża czarnulki brzmi : "trzy dni męczarni i nic twardzielka " podejrzewam ze nasza Agniesia nie ma juz siły nawet za bardzo pisac sms ::) .

dobranoc super kobitki :-* .

no my tez z baty oglądaliśmy i super były ale za małe a większych nie było :(
i ostatnio mężuś sie wkurzył i pojechał z córcią do Rybnika i kupił butki i jeszcze 20% rabatu dostał ;D

Biedna czarnulka wolę już tego nie czytać bo jej naprawdę współczuję a podobno drugi poród jest łatwiejszy  >:(

Iza - karmi też wypilam i to jeszcze jak.....normalnie byłam spragniona go już a malutki śpi chyba go upilam  :laugh: Szkoda, że nie masz gg  :(

Karolinna - ja też nie mam kablówki i żyję przynajmniej jesteśmy bogatsze o ten abonament  ;)

Podobno weekend zapowiada się nieciekawie mają być deszcze :( Jak spotkanko wam się uda to wklejcie koniecznie zdjęcia ;)

kurcze ja juz tez nie mam tvn style mozecie mi napisać jak to jest z tymi butkami ??? bo ja juz rózne opinie słyszałam !!

oj ciekawe kiedy zacznie sie u Czarnulki !!!!!!??????

reklama
A ja pozdrawiam i siostre MMM i Was wszystkie :)

Prosze o podanie szczegółów co do spotkania............. jest duże prawdopodobieństwo, że się pojawię z mężem i córą.

I ja kablówki nie mam.
Czytam, że jedna z Was na porodówce. Super. Życzę jej wszystkiego dobrego, zdówka i radości.

Pozdrawiam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry