• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Czarnulka - bravo nareszcie....trzymam kciuki abyś dzisiaj już tuliła do siebie swoją dzidzię :)

Kubusiowa - mój maż już poszedl do pracy i jestem dziś sama z maluszkiem w brzuszku przez caly dzień, ale na szczęście od jutra ma wolne do niedzieli :) czyli cały tydzień. Dziś maluszek śpi coś mało narazie się wierci natomiast wczoraj bardzo często :)

Szkoda, że spotkanko dziś wam nie wypalilo. Tak naprawdę lasna pogoda się robi sloneczko świeci :)

reklama
Oj Czarnulka, to potrafi budować napięcie, może jakiś scenariusz napisze ;D

CZARNULKA DAJESZ !!!

Jeśli nie pogoda, to co rozgoniło Wasze spotkanie ??? Może niektóre wyjechały wcześniej niż zaczęłyście pękać Karolinna i Iza ::)

baska - mój mąz tez w pracy :( jutro niestety też :(, gdzies wyruszacie z męzulkiem jak ma wolne? :)

karlam - super że imprezaka udana, no i niezły ten prezencik na zawsze go dostałaś? ;) i gdzie go bedziesz trzymać? :laugh: no właśnie kiedy ślub? ::)

a gdzie reszt mam? może jednak doszło do spotkania?

Kubusiowa - ja też siedzę sama i niewiem co mam z czasem robić. A gdzie twój mąż pracuje??? My z meżem nie planujemy żadnej wycieczki wiem tylko, ze mąż umyje mi okna a ja wypiorę firanki Chcę żeby przed przyjściem maluszka zostalo wszystko ładnie posprzątane ;) Z tego co wiem to dziś dziewczyny nie spotkaly się w ZOO ale napewno teraz na jakiś spacerek poszły ładna jest pogoda. Jak miałabym maluszka przy tobie jak ty to napewno nie nudziłoby mi się i teraz napewno poszłabym na spacerek :)

baska - my dzisiaj z Kubusiem zostalismy w domku bo koło południa zaczeło się mocno chmurzyć i mąż pojechał do pracy z wózkiem w bagażniku, z reguły wózek mam w swoim samochodzie ale jak wiesz po tej naszej przygodzie z zatrzasniętym Kuba autko jest jeszcze u mechanika bo nigdzie ni mozna dostac bocznej małej szyby i poprostu jesteśmy uziemieni, wózek mam w samochodzie bo my mieszkamy na 3 pietrze i było by mi za ciężko go wnosić, a moj mąż pracuje jako autoamtyk w firmie PURMO która produkuje grzejniki.
a co do sprzątania.........to trzeba generalnie posprzątać na przyjazd mamusi i dzidzi ;D,
a twoj mąz gdzie pracuje? a ty pracujesz ?

baska - my dzisiaj z Kubusiem zostalismy w domku bo koło południa zaczeło się mocno chmurzyć i mąż pojechał do pracy z wózkiem w bagażniku, z reguły wózek mam w swoim samochodzie ale jak wiesz po tej naszej przygodzie z zatrzasniętym Kuba autko jest jeszcze u mechanika bo nigdzie ni mozna dostac bocznej małej szyby i poprostu jesteśmy uziemieni, wózek mam w samochodzie bo my mieszkamy na 3 pietrze i było by mi za ciężko go wnosić, a moj mąż pracuje jako autoamtyk w firmie PURMO która produkuje grzejniki.
a co do sprzątania.........to trzeba generalnie posprzątać na przyjazd mamusi i dzidzi ;D,
a twoj mąz gdzie pracuje? a ty pracujesz ?

Kubusiowa - ja obecnie jestem na L4. Pracuję w księgowości, natomiast mąż jest policjantem i dlatego ma rózne zmiany :( Ja do pracy wrócę po macierzyńskim bo nie mam wyjścia szczerze chciałabym byc na wychowawczym ale niestety finanse na to nie pozwalają. Z jednej pensji męża byśmy się nie utrzymali. Ty jesteś na wychowawczym??? Kiedy zamierzasz wrócić do pracy???
A przed przyjściem maluszka to musi być wszystko dobrze posprzątane :)

reklama
baska - wychowawczy, na razie na rok, a potem zobaczymy :), no szkoda że nie możesz skorzystać z urlopu wychow. ale przyszło nam zyć w takim państwie gdzie matka nie może wychować dziecko chociażby do 3 lat tak jak trwa wychow. i oczywioście żeby było płatne >:(

u nas tez był błysk!,

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry