• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Witam,

Czarnuka - gratulacje.

Przepraszam, ale nie przeczytam 44 strony, ktore mi zalegly przez ten miesiac mojej nieobecnosci ::) Mam nadzieje, ze milo spedzalyscie czas

Widze, ze sporo nowych osob sie pojawilo w tym czasie.

Nam wakacje nawet sie udaly. Sonia zachwycona. Bawila sie z Amadeuszem fantastycznie, uwialbiala wypadny nad morze - piasek i woda w jednym... Duze place zabaw, motory, no i jazdna na nich oczywiscie, to najwieksza frajda, fontanelki na kazdym kroku....

Zdjecia powklejam pod koniec tygodnia i wiecej opisze.

Pozdrawiam,

reklama
No, no, no - nie spodziewałam się taaaaakiej wiadomości !!!!!
CZARNULKA TRASZNIE SIĘ CIESZĘ !!!!
WSZYSTKEIGO DOBREGO. ŻEBY CÓRCIA SIĘ DOBZRE CHOWAŁA, ŻEBY ROSŁA JAK NA DROŻDŻACH I WSYZTSKIEGO CZEGO SOBIE ŻYCZYCIE.

Ale fajnie no :) :) :)
A ja znowu w Zabrzu byłam.
Mam aktualne zdjęcia Ozinka, ale jeszcze nei zrzucone - może jutro pójdziemy do rodziców Rafała to wrzucę na bobasy. Oskarek już prawie sam siedzi. Czasem się jeszczez achwieje, ale idzie mu to naprawdę rewelacyjnie. Qrde w niedzielę chrzest - dreszcze mnie przechodzą jak o tym myślę ......
Moja bratowa prawdopodbnie jest w ciąży z drugim dzidziusiem :D :D :D :D :D
Ale jestem szczęśliwa :)
To w sumei nic pewnego, bo dwa testy wyszły jej na nie - na poczatku a teraz trzy na tak, ale jest słaba ta kreska. Ale prawdopodbnie jest, bo okresu nie ma, przytyła, ciagle jej się spać chce i neidobzre jej jest.
Fajnnie - rodzinka się powiększa :) Jak jej synuś miał 15 msc to urodził się Ozinek, a jak jej dzidiz się urodzi to Synuś nasz też będzie miał coś koło tego, więc mam nadzieję, że historia się nei powtózy i ja potem nie będę "zaciążona" :D
Na razie dziękuję :)
Komu miałam wysłac zdjęcia tych piesków ? Bo mam sklerozę....... Wyślę w piątek, bo mam wszytskie obklikane :)
Dobra idę się nudzić i zjeść śniadanie - w końcu.
Bu-SS-iaki :)

sandros witaj w kraju :) czekam na opowieści z dalekiej podrózy :)

karlam1 gdzie te obiecane zdjęcia ???

mokkatka trzymam kciuki za besbolesne szczepienie :)

diablica, martaglo a deszcz Was nie pogonił w Zoo ?? Aktywny wypoczynek! A myśmy mieli wypoczynek przy stole, bleee

miłego dnia

Hejka!

Sandros witaj spowrotem :) Fajnie że już jesteś :) Musisz koniecznie opisać jak było i wkleić fotki :) A jak tam układy z tatusiem Sonii?

Dor- gratulacje dla Weronisi że jest taka komunikatywna :), ślicznie ma na imię Twoja córcia :) A na raczkowanie i takie tam przyjdzie jeszcze czas :)

Mokkate trzymam kciuki za Martynkę, oby bidulka nie płakała, my dopiero na szczepienie 9 października. Mała będzie miała równe 6 miesięcy :)

Diablica i Martaglo ciekawe czy jakbyście się spotkały to czy byście się poznały :P, a może nawet się mijałyście, na fotkach chyba ta sama żyrafa jest ;D

MamaBoo - gratulacje dla bratowej :D A dla Oskarka gratki z okazji siedzenia :)

My wczoraj byliśmy u mojej siostry, mała znowu dostała gadżety, jak wracaliśmy to o mały włos nie zmokliśmy na szczęście tylko pokropiło :P

oki wkleje zdjecia :)) tylko mam problem z wyborem bo jest ich prawie 350 ;) zaraz wybiore kilka i wkleje;) tylko obawiam sie czynie sa zbyt smiale, chociaz wybieram te jeszcze w miare hehehehhe

Karlam1 qrcze zapomniałam, ze ty panieński miałaś :)
Fajny prezencik - fajny :)
Wklejaj fotki, tylko jakbyś mogla to nie pzrez imgeshack, bo ja wtedy ich nie widzę :(
A Twój narzeczony kawalerski miał ?:)

oki wklejam :) a narzeczony mial w sobote kawalerskie, ale takie na syzbko organizowane, pani rozbierajaca tez byla, caly wystep zajal jej 15 minut !!! no ale grunt ze byla:)

witam !

No my dzisiaj z Kubusiem jesteśmy wyspani, synus druga noc z rzędu wydłuża przerwy nocne pomiędzy karmieniami dzisiaj był aprzerwa od 12 w nocy do 5 rana, pote,m pobudka o 7:30 cycuś i gray i zbawy w naszym łóżku do 8:30 i wyczerpany usnął i ja z nim, obudziliśmy się o 10!! ;D

U nas dzisiaj pogoda nie zaciekawa, i nareszcei odbieram auto od mechanika mie bedziemy uziemieni z Kubusiem :laugh:

sandros - miło Cie poznac i twoja córcie ;D, super ze wakacje udane ;D

Dor [/b] - [b]wszystkiego naaaaaaaajlepszego dla Weronisi ;D, zyczymy dalszych osiągnięć i gratulujemy nabytych![/b]

MamaBo - to gratulacje dla bratowej! i synusia! a co do powtarającej sie historii to u mojego męża dzieci rodziły sie co 10 lat, i jeszcze mój mąz jak był mały to zatrzasnął sie u sąsiadki w mieszkani jak ona wyszła do teściowej a on myk do niej a nie byo w drzwiach klamki tylko gałka a przeciez niedawno zatrzaśniety w samochodzie był nasz Kubuś (pisałam o tym)   :P

karlam1 -czekamy na fotki

mokatte - zyczymy bezbolesnego szczepienia ;D

miłego dnia dal wszystkich milusińskich i mam!!!!!1 ;D
do wieczoka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry