• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
mamaboo ano ,zaginęłam gdzie pomiędzy wątkami i nie mogłam się przedrzeć na śląski ;) wiem już że jak się we dwie spotkamy to wybieramy trasy gdzie nie ma mostów ;D moze i przejdę po moscie ale nie mogę nawet kątem oka spoglądać w bok :) chciałam wejśc na "zdjecie" ktore masz umieszczone w podpisie ale nie mogę bo piszę ze nie ma takich zdjęc czy coś w tym stylu :P

mokkate ale z ciebie laska :) a martynka już tak rozumnie patrzy w obiektyw :) na ostatnio zdjęciu ma minkę jakby mówiła" mamo,to nie smakuje jak twoje mleko" :D szczepienie znów u prywaciarza? myślałam ze moze i z tobą przejdę się do parku ale pewnie nie wychodzisz dzis z martynką ? teśiowa jeszcze nie pojechała ?jeszcze musze coś dopisac ze takie sliniaczki nie zdały u nas egzaminu.Kupiłam w koncu taki gumowy z takim "zbiorniczkiem" ze nic nie laciało na sweterki itp :) napisz mi jak u ciebie takie matreiałkowe śliniaczki zdają egz :)

.

Hellllllllllllooooooooooooo..informujęl,że żyję choć cieniuśko.Remont wlecze się jak ślimak.padamy już z moim szczęściem na ryjki.W szpitalu też remontują więc nigdzie nie ma spokoju.Dorze,że tu wszystko gra.Gratulacje dla Czarnulki!
Witam koleżankę zza miedzy,cześć Karlam
A ja muszę się pochwalić nowym dzieckiem,maluską Urszulką dla której będę ciocią zza płota.Córka mojej najlepszej przyjaciółki i sąsiadki w jednej osobie zostala Mamą.Pzreżywalam to jakby to moje wlasne dziecko miało urodzić.I znowu jestem ciociobabcią:-))
A teraz zmykam coś podzialać,dziś nocny dyżur więc muszę zrobic sobie wczesniej drzemeczkę
trzymajta się kobitki

Mokkate super fotki, a czemu zaczęłaś dawać małej jabłuszko? Sama tak postanowiłaś czy lekarka zleciła? A sama tarłaś czy ze słoiczka? Martynka tak jak Karolinka obie drobniutkie :)
Ciesze się że Martynka dobrze zniosła szczepienie :)

Karolinna fajnie że znów jesteś :) też chciałabym na żywo Lenkę zobaczyć bo już sporo urosła od naszego ostatniego spotkanka. Ale dziś nie da rady, za chwile przyjadą moi rodzice i pewnie wszyscy razem pójdziemy na spacerek. Jakoś nie mogę Cię spotkać, Mokkate spotykam bardzo często a Ciebie wcale :(

Karlam - widać że zabawa się udała, fotki niezłe, ciekawe co na tych mniej grzecznych jest ;)

Chochliku fajnie że zawitałaś, gratulacje zostania ciocią zza płota, a ja się zastanawiałam co to za napis na gg miałaś ;)

hejka!

karolinna już martwiłam się że coś się stało że nie piszesz, ale na szczęście to tylko nowe zabawki Lenki Cię tak zaabsorbowały ;)

chochliku gratulacje dla ciocibabci ;)

mokkate ślicznie Martynka wcina jabłko, ja też jakoś tak zaczynałam dawać jabłko :)

karolinna, mokkate, iza jak będziecie się umawiać na spotkanie to dajcie znać to się kopnę do Katowic, jeżeli coś oczywiście nie wyskoczy ::)

karlam1 widać zabawa była na całego :)

No ja też przejdę (też nie patrząc w boki), ale jak jadę busem albo co gorsza tramwajem to jest już tragedia :)
Zdjęcia naprawione - aż się nie mogę doczekać kiedy wkleję nowe, żeby pokazać wszytskim Moje Małe Boo :D :D :D
Qrde dziewczyny - prośba do Was wklejajcie w czym innym zdjęcia niż imageshack, bo ja ich nie widze - a bardzo bym chciała....
Chochlik ja myślałam, że ty już po remoncie. Gratulacje dla córki przyjaciółki!
Mokkate ciesz się, że tak malusio wazy - może modelką zostanie ;)
Dzielna dziewczynka :) No i gratulacje z powodu zjedzonego jabłuszka !!!!
Qrde ja chcę do Zoo...... W ten weekend też odpada, bo są chrzciny.....Chociaż może jak będzie ładna pogoda to się wybierzemy w piątek, bo sobie wzięłam wolne.
Hej, hej - ja też chcę wiedzieć o ewentualnym spotkanku :)

kobitki witojcie piknie!!!! nie bylo mnie tu juz chyba z 3 miechy albo i więcej... wybaczcie mi...ale widzę że fantastycznie radzicie sobie beze mnie!!!! oglądam fotki tych Waszych pociech i nie moge sie nadziwic jak te dzieciory rosną...niedlugo wyjeżdżamy na upragniony urlopik bo juz mam wysiadkę nerwową...łaziska wychodzą mi już bokiem...byłaby to śliczna mieścinka gdyby nie..: huta...hałda...elektrownia...boję sie że w tych najważniejszych latach kiedy moje małe bejbee rośnie własnie tutaj... :( :( :( pozdrawiam KArolinke no i wsie MAMUSKI z naszego forum a to fotki z naszego wczorajszego wypadu do miedzybrodzia :) :) :) :)
miedzybrodziexs0.jpg

Dziekujemy, drogie ciocie, za komplementy ;D

Karolinna- śliniaczka jeszcze się nie dorobiłam porządnego, ten jest "zdobyczny"-
rekompensata z allegro za dłuuuuuuuugie czekanie na śpiochy (nie na parasolkę ;D)
Teściowa już u siebie (albo na razie, jeszcze nie wiem)
Po lekarce byłysmy na spacerku, bo Martynka zasnęła.
Wiedziałam, ze Cię nie spotkam, bo kto mądry spaceruje w deszczu? ;D

Iza- lekarka powiedziała, że mogę już małą przyzwyczajac do innych niż mleczko smaków
i zacząć od jabłka. Daria mnie namówiła, żeby zacząć od dziś (już się nie może doczekać karmienia siostry) A od 11 września zaczynamy z zupkami.
Jabłuszko było ze słoika (to też rada pani doktor, a ja jej ufam)

Chochliku- chyba porozumiewmy sie telepatycznie. Ostatnio myślałam o Tobie.
Zastanawiałam się czy remont skończony... Wytrwałości życzę. Wpadaj częściej.

Trysia- macierzyństwo bardzo, bardzo Ci słuzy :)

MamaBoo- Szkoda, że nie widzisz zdjęć. A jak ty wklejasz zdjęcia?
Też chcę do zoo...

Pozdrawiam!

reklama
Już po wizycie, wszystko OK, ważę już 65 kg, 6.09 idę na USG szukać oznak płci, a na 27.09 idę do Sigmy na Dopplera to takie USG żyłek - bada układ krwionośny i serce tak ??
Wpadnę rano i postaram się wszystko nadrobić, a terazm muszę zmykać, bo mam gości

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry