no i długi dzień za nami,chociaż czy długi...smignął raczej

cieszy tym bardziej ze cały dzień P. jest w pracy :
Byłyśmy w parku kościuszki,of course
mokkate szłam tą twoją trasą i idzie się prawie tyle samo co moją ale twoja wydaje mi się bezpieczniejsza :

.Pohuśtała się Lenka na placu zabaw,pospacerowałyśmy,trochę przeżyłyśmy...opowiadania raczej na spotkanie
a jak wracałysmy to wstąpiłyśmy jeszcze na plac zabaw niedaleko nas, i gdy Lenka się huśtała jakiś ,chyba,3 letni chłopiec(i dziewczynka) rozmawiał ze mną a potem zaczął fikac koziołki i ogólnie "wygłupiać się" ,jak sam to nazwał ;D a Lena na te jego skakanie zaczęła się tak głośno śmiać że myślałam ze pęknę ;D ogólnie wszyscy mieli ubaw dookoła ;D
acha,Lena płacze jak wychodzą od nas dziakowie,jak wychodzimy z biblioteki,jak wychodzimy z apteki i jak wracamy z placu zabaw :

z dzisiejszych obserwacji

(choć nie dziwię się, ze płakała gdy wracaliśmy z placu zabaw

ubaw miała po pachy

)
mokkate
mokkate pisze:
rekompensata z allegro za dłuuuuuuuugie czekanie na śpiochy (nie na parasolkę ;D)
jesteś pewna ze to nie ten sam facet wystawił ??? ;D gdy padało to faktycznie siedziałyśmy w domu

ale tylko dlatego że dziadkowie wpadli na moment

ja też nie mogłam się doczekać żeby wprowadzać nowe pokarmy dla młodej
trysia fotka ekstra

ten twój maluszek to duży chłopiec już
trysia77 pisze:
pozdrawiam KArolinke no i wsie MAMUSKI z naszego forum
czuję się wyrózniona ;D czemu tak rzadko tu zaglądasz

.
mmm świetnie ze chcesz się spotkać

pamiętaj ,ze z Grzesiem obiecaliście nam wizytę domową

nie pisałam bo miałam kiepski nastórj

ale to naprawdę fantastyczne ze kumpela się o mnie martwi :-*
dziewczęta ,kiedy mi już wrócił humor to ...przecież miałam wam powiedziec o tym fajnym miejscu na spotkanie!!!!
a więc... (dramaturgia odpowiednia ?

) .Dokładnie tak jak rok temu,w parku chorzowskim odbedzie się zjazd instytutu Pampersa! pamiętacie te hasła" zobaczyc świat oczyma dziecka"? na pewno

więc ja tam na pewno chętnie się przejadę z Lenką ,jak nic nam nie wyskoczy

ale to musiałaby być siła wyższa

kto jedzie ze mną ???
będzie to 4-5 września od godz 11-18 w parku chorzowskim ale nie wiem dokładnie w którym miejscu :

dzwoniłam do nich ale sami nie wiedzą :
http://niemowle.onet.pl/azr_miasta.html oto link

jest to jeszcze w gliwicach ale chyba łatwiej do chorzowa,co?
miłego wieczoru

ależ naklikałam