• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
IZA - szkoda tej sukieneczki ale wydaje mi sie ze powinni przyjąć reklamację bo w końcu różyczki powinny być tak zrobione żeby nic z nimi sie nie stało i to na dodatek jeszcze przy pierwszym praniu.

KAROLINNA - NIE BYŁO MNIE 2 DNI BO BYŁAM W GÓRACH U BABCI na odpuście ;) kUPIŁAM MAŁEMU DEKORACJE PIANKOWĄ NA ŚCIANĘ kŁAPOUCHEGO DO KOLEKCJI BO MAm już Kubusia ;)

Sandros - witaj po wczasach. Czekam na zdjęcia ;)

reklama
Iza- mnie też się wydaje, że powinnas reklamować sukienkę (a własciwie różyczki).
Spróbować nie zaszkodzi.
Zaufanie mam do tej prywatnej. A to z powodu Darii,
leczonej dłuuuugo na alergię, której nie miała.
I ta właśnie pani doktor mi ją wyleczyła. Skutecznie.

Sandros- i jak się czujesz po powrocie. Ciekawa jestem czy coć raz u Ciebie padało. ;D
sandros pisze:
Jak pisalam pod koniec tygodnia bede miala plytke ze zdjeciami, bo narazie Rafal mieszka z nami :P
Pewnie się stęsknił. :)

Martyna jak do tej pory bez gorączki (i oby tak dalej)
Wieczorem zaryzykowaliśmy i wzięliśmy ją na cmentarz.
Całość przespana. Nie wie nawet, że tam była. Czyli standard. ;D

hej !!!

Mokate ślicznie wyglądasz !!! a córcia urocza - wiadomo !!!

ja tez bym sie wybrała do tego instytutu pampersa ! ale ja umiem tylko w niedziele a poza tym teraz wesele siostry sie szykuje wiec urwanie głowy z wszystkim !!!

w sobote byłam u kosmetyczki ( siostra zaległy prezent urodfzinowy mi zrobiła, ja sama to bym chyba nigdy sie nie wybrała) zrelaksowałam sie jak nigdy, masaż, maseczka regulacja brwi super ! tylko po maseczce z alg oko mnie jedno szczypie ! no ale cóz czego sie nie wytrzyma żeby być pięknym ;)

WITAJ SANDROSIKU !!!!!!!

cos jeszcze chciałam tylko zapomniałam :P

witam!

mokkate - śliczna ta twoja Martynia, widać po mamusi ;D, mój Kubuś teznie należy do grubasków.Ja pierwszy raz dałam maluszkowi jabłuszko (łżeczke ze słoiczka) jak skończył 4 m-ce oczywiście za przyzwoleniem naszej Pani doktor. Wogóle ja ide z podawaniem nowych produktów tak jak dzieci karmione butelką (ja karmie piersią) i jest okej, wiele moich kolezanek tak robiło.
a co do sliniaczków to polecam plastkowy (nie trzeba prac tylko wycierać! :laugh:)
_625799_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/29/40/_625798_n.jpg/img]
[b]Kubus po obiadku[/b]

[b]iza1[/b] - dlaczego nie chcesz spróbowac podać córci innego jedzonka niż cycus :), a co do sukienki to jak najbardziej reklamuj, w końcu za coś się płaci!

mariaola - super, że wszystko jest w porządku ;D, pamietasz jak mówiam ci że jarki to fajne tatusie na potwierdzenie wklejam fotki
[img]http://foto.onet.pl/upload/34/73/_625800_n.jpg
kto jak nie tatuś ma najfajniejsze wygłupy z synusiem

_625801_n.jpg

czy oczy Kubusia nie potwierdzaja tego o czym mówie

trysia - miło cie poznac i zobaczyć! ;D, miło na was popatrzeć. Wszystkiego naj.........lepszego dla córci!! ;D

baska - jak było w górach , wypoczełaś?

karolinna - twój wypad jako pierwszej do ZOO był strzałem w dzisiątke, tyle rodzinek skorzystało ;D gdzie jeszcze warto sie wybrać, ty chyba masz do tego nosa. A co do tego spotkania organiz. przez pammpers to ja bym sie pisała bo mąz ma wtedy nocna zmiane więc nas przywiezie, tylko może ustalmy w jaki dzień większości z nas pasuje była by swietna okazja się poznać!! a .......super, że spacerek udany i życzymy jeszcze więcej radosnych spacerków dla Lenki!! ;D

pozdrowionka dla wszystkich maluszków i te w brzuszkach i mamusiek DOBRANOC

dzień doberek!

Pierwszy raz jestem pierwsza! ;D a to dlatego że musiałam juz wstać, bo o 8 jedziemy z Kubusiem na rehabilitacje, tak to byśmy pfikali razem w łózku a potem razem jeszcze spali. :P

U nas dzisiaj paskudna pogoda: pochmurno, leje deszcz i jest ogólnie zimno bbbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrr :(

Po rehabilitacji jade do teściów bo obiecałam im że oddam Kubusia na "służbę" a ja w tym czasie jestem umówiona do kolezanki na kawusie ale równiez mam do omówienia sprawy można by rzec "służbowe", tzn trafił mi sie "klient" (moja znajoma) której bedę projektować wnętrze (przedpokój, pokój duży i kuchnie), a mam troche trudnosci z paroma rzeczami w specjanym programie komputerowym do tego celu przeznaczonym ;D
Musze sie tez pochwalic moim SKARBEM: przerwa pomiedzy cycleniem w nocy sie przedłuża, dzisiaj była 6 godz., to juz sie mozna wyspać :laugh:, Kubus ładnie robi papa (oczywiście jak ma humor ;)),fajnie potrafi sie sam zabawic, - poprostu rosnie z niego fajowy chłopczyk!!!!!! ;D

justynka - należy nam sie od czasu do czasu taki relaks, tak trzymac!, oby czesciej takie wypady ;D

Ale sie z rana rozgadałam..........miłego dzionka życze i duzo ;D w tak pochmurny dzień ::) ;D

Mokkate ja wklejam zdjęcia na naszej stronce - na bobasach. Widzę z imageshacka, ale jak jestem u teściów, a tam nie dość, że bywam rzadko to nie mam zcasu żeby pzrejrzeć wszystkie fotki :(
Karolinna ja chętnie się wybiorę, ale też raczej z Rafałem, bo pewnie pójdziemy w poniedziałek na spacer (mam wolne). Chyba, że się nei uporamy do tego zcasu ze sprzątaniem po chrzcie :D
Kubusiowa masz ciekawą pracę. Czemu ja nie mam jakiegoś talentu ? Mój tata przecież tak ładnie maluje.......... :D :D :D A ja dupa - resocjalziacji mi się zachciało :) Fajnie, że Kubuś je coraz rzadziej z cyca - tylko nie chwal się głośno, bo ja jak tak robię to Oskar mi od razu na przekór robi......
Dobra narazie to tyle - chyab potem będę:)

Cześć Kobitki!

U nas też paskudna pogoda brrrr, jesień nadchodzi.

kubusiowa - nie daje małej na razie nic prócz cyca bo nie widze takiej potrzeby, przybiera prawidłowo więc po co ??? Dzieci karmione piersią nie muszą nic dostawać aż skończą 6 miesięcy, jeszcze się dość naje różnych specjałów. Chyba, że lekarka zleci dokarmianie wcześniej, to może zaczniemy jak skończy 5 miesięcy.

Musze kończyć bo mała marudzi :(

Miłego Dzionka!

witam w ten pochmurny dzień
deszczyk380abaparasolxq1.gif

jak my sie dziś wybierzemy na spacerek ??? chyba między kropelkami ;D

justynka ja też bym się nie zabrała do kosmetyczki sama bo jakoś nie mogę się zebrać ::) już tyle razy miałam iść! i nic :P wydaje mi się ze oko nie powinno cię szczypać ...no chyba że i tam nakładaną miałaś maseczkę ;) i co z tymi fotkami z roczku ???

kubusiowa gratki ze udało ci się być pierwszy raz pierwszą
falacw4.gif
;D ,ale synek chyba podobny do mamusi ,co? :) miłego dnia! a skoro się już znamy z bb to jak dostanę mieszkanie ,w końcu, to moze mi je zaprojektujesz w środku...po znajomości ;D ;)

baska a nie pamiętam zebyś meldowała się iż wyjeżdżasz na tyle czasu ::) albo mi w ten czas na oczy padło ;) a jak brzusio? dobre samopoczucie? czy taka pogoda ma jakiś wpływ na twoją dzidzię ?

mamaboo czekam niecierpliwie na fotki z chrztu :) a chrzcicie w tym kościele na tauzenie czy w zabrzu? Co do dziedziczenia to pewnie Oskar bedzie miał do tego smykałkę :D .Nie jedź z Rafałem,chodź ze mną ;D ;)

iza nie chcę cię dołowac... ;) ale z reguły w sklepach wymyślą wszystko żeby nie wymienić towaru bądź nie oddać kasy :P powiedzą pewnie ze źle prałaś itp. :P ale życzę pomyślnego załatwienia sprawy :) przynajmniej w taki dzień coś optymistycznego się przyda :D .

mokkate poszłabym prywatnie do tej babki, ale mam dylematy moralne w stostunku do mojej lekarki :-[ ::)
mokkate pisze:
Wieczorem zaryzykowaliśmy i wzięliśmy ją na cmentarz.
Całość przespana. Nie wie nawet, że tam była. Czyli standard. ;D
:) heh,zeby tylko z tego wyrosła ;D ;)

no to kto pojedzie sam do tego instytutu ::) bo mój mąż będzie w pracy i obawiam się ze cały dzień ::) a nie chcę jechać sama :P.

miłego dnia,żeby nam jeszcze słoneczko wyjrzało zza chmur :) i nie smucić sie dziś
szalonakrowavv7.gif
;) .

link=topic=3285.msg839580#msg839580 date=1156837272]

no to kto pojedzie sam do tego instytutu ::) bo mój mąż będzie w pracy i obawiam się ze cały dzień ::) a nie chcę jechać sama :P.

http://img172.imageshack.us/img172/5738/szalonakrowavv7.gif[/img] ;) .

No jak to kto? Ja! ;D
Jesli przez "sam" rozumiesz "z dziećmi" ;)
Bardziej pasuje mi poniedziałek, tylko musze sprawdzić na którą Daria ma rozpoczęcie roku.

Iza- ja też nie podawałam nic do tej pory Martynie. I gdyby lekarka mi nie powiedziała,
to z jabłkiem też bym czekała. Taka posłuszna medycynie jestem ;) :laugh: ;) :laugh:

Kubusiowa- widac, że tatuś am taką samą radochę przebywając z synem, jak syn z tatusiem :)
Ten wzrok mówi sam za siebie :)

Justyna- muszę ukierunkować moją siostrę w czerwcu :D, bo jeszcze nie byłam u kosmetyczki.
A skoro mówisz, że to takie przyjemne.... ::)

Ja mam dziś super humor!
Dzwonili z pracy, że będę mogła wziąć urlop o który się starałam i cały rok posiedziec z małą. :D :D :D
Co prawda na piśmie jeszcze nic nie mam, ale mam złożyc podanie. Hurrrra!!!!
Nawet pogoda mnie dziś nie zdołuje ;D

reklama
witajcie kobitki!! kochane !!! małe sprostowania do Waszych opini na temat mojej "córci" , hehehehe ja MAM SYNA ogłaszam wszem i wobec !!!!!! od dwoch lat i dwoch miesiecy!!!! śliczne Te Wasze bobaski, Kubusiowa widac ze juz po wakacjach , morze w tle jesli dobrze widzialam... przystojnego masz męża ;D ;D ;D ;D :D :D :D nie wiem czy wiesz...
Karolinko stąd to wyróżnienie że jestes tutaj na tym naszym forum od samego poczatku!!!!! ciesze sie niezmiernie z mamuski że macie tyle radości z tych Waszych pociech!!!
Mokkate Tobie również macierzyństwo bardzo służy!!!  :) :) :) wiesz zastanawiam sie skąd u Ciebie taki budzący skojarzenia z cappucinno login...heee???pytam bo mam troche wspolnego z tą firmą.. >:D >:D
Izkapozdrowionka dla Ciebie i ciesze sie ze tutaj już tyle czasu z nami jestes
sandros ciesze sie juz niezmiernie na te Twoje fotki z sycyli!! jest to wymarzone miejsce wypadu na wakacje, a TY  dosyc rozgoryczona i niezbyt pochlebnie wypowiadasz sie na temat tego raju na ziemi <ponoc, nie wiem bo nie byłam>, chetnie bym sie tam wybrala...czy masz jakies namiary moze na niezbyt drogie miejsca noclegowe.. :) :) :) don corleone to Twoj wuj?? ;) ;) ;), to że włosi to syfiarze i bałaganiarze rozwrzeszczeni to nie przeszkadza mi...cały urok własnie w tym...
pozdrawiam i zmykam bo MOJ SYN widze że czuje się odrzucony ::)
prawiemorzezk2.jpg

kamyczekjc9.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry