• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Karlam ;D ;D ;D nie pierwszy raz widze takie porównanie ;D Ciekawe co powie Mokkate i Baska, one widziały mojego męża na żywo, wydaje mi się że jednak nie jest do Jagielskiego podobny ;)

Karolinna wózek na szczęście wytrzymał, a siadł na nim bo ławka była bardzo mokra, moja siostra poświęciła swój sweter i my obie sobie siedziałyśmy jak damy :)
A szczebelki to przecież pyyyycha :) Dziś pierwszy raz zaczęła je obgryzać, wstaję rano, patrzę a ona to robi, zarał myk po aparat. Wcześniej słyszałam że coś obgryza hi hi hi jak leżałam i jeszcze drzemałam :)

Iza- mi Twój mąż Cejrowskiego nie przypomina :D
Nawet nie zauważyłam, ze siedzi w wózku :D :D :D
(Karolinna, Ty to jesteś spostrzegawcza... ;D)
Teraz musisz uważac na szczebelki, bo Karolka ma przecież dwa ząbki.
Żebyś nie musiała kupować nowego łóżeczka ;) ;)

MariaOla- brzusio śliczniutki. :)

Swoja drogą jak to jest, że MamaBoo nie widzi zdjęć w jednym programie, a Karolinna w innym.
Teraz wyjątkowo widzę wszystkie ;D

hej!

A ja wyjątkowo widzę wszystkie zdjęcia :D

iza1 już wiem do kogo karolinka jest podobna :) tatuś się jej nie wyprze :D

karolinna pamiętam, pamiętam że jesteśmy umówione na wspólne zabawy naszych dzieci :D może w czwartek lub piątek ??

trysia czyżbyś się pojaiwała przy kolejnych zmianach fryzury ;) fajnie że jesteś :D
Ale z Maćka już duży chłopak

mokkate a nie chodziła o Jagielskiego ???

karlam śliczny brzucholek :) mariaola Twój też :)

coś jeszcze miałam pisać, ale mi pamięć szwankuje ::) pewnie na temat wcześniejszych postów, których już nie widać :)

pozdrówka

Karolinna .... jeśli mojego nie widzisz, to cóż mogę zrobić, bo inaczej nie potrafię wklejać fotek :(
Acha i nieliczyłabym, że obiad wyjdzie, jeśli ty nie wyjdziesz :laugh:

Iza ..... no faktycznie twój mąż ma coś z Wojtka Jagiellskiego :) tylko on nie jeździł wózkiem ;)

Ktoś mnie ostatnio pytał jak dzidzia moja reaguje na deszczową pogodę, a więc odpowiadam, śpi jak suseł i dopiero wieczorkiem się wierci, wyypycha mi pępola aż kłuje ... i jeśli trochę pospaceruję (najlepiej z psem po dworze - takie dwa w jednym) to wciska się w lewy kącik brzusia i dalej chrapie :) Wogóle jest bardzo spokojne, oby tak już zostało :)

MariaOla już widze Twój brzuszek :) śliczny zgrabniutki :) Mąż coś poprzestawiał i już widze. Wcześniej sie pomyliłam ;) napisałam że nie widze brzuszka Karlam a chodziło mi o Twój.

Karlam pod tym linkiem nie widze Twojego brzuszka :( może jednak wklej go u nas na wątku please!

mmm - masz rację! Wszyscy to mówią, ale faktem jest że Karolinka ma moje dołeczki w policzkach i podobno oczka ::)

Hej dziewczyny!!! Ale żeście od wczoraj naprodukowały, że zaś jestem w tyle ze wszystkim....;)
Dziś byłam w pracy odwiedzic dziewczyny przed porodem, zresztą miałam do załatwienia sprawę... zlożylam wniosek o pożyczkę:) w kasie zapomogowo-pożyczkowej. Pogadalam sobie z kierowniczką bardzo cieplo mnie przyjęła zresztą dziewczyny też :)

Ja wszystkie zdjęcia widzę tu na wątku niezależnie za pomocą jakiego programu je wklejacie :)

Karlam - widziałam twój brzusio...ale mimo jest jeszcze malutki ja też tak miałam ;)

MariaOla - ty już masz większy brzuszek niż Karlam. Widać go już ...:)

Kubusiowa - śliczne fotki Kubusia z tatusiem...widać świetnie się rozumieją :) Co do gór to powiem ci, ze jak jechalam tam to nie za dobrze się czułam jakieś dziwne przeczucia miałam. Trzymałam caly czas rękę na brzuchu bo wydawało mi sie, że malutki ma coś slabe ruchy ale potem jakoś się rozkopał i jak byliśmy już na miejscu to było wszystko OK. Jak tam po kawie u koleżanki??? Widzę, że jesteś niezwykle utalentowana skoro urządzasz wnętrza super ;)

Iza - ja nie widzę w twoim mezu żadnego podobieństwa do Jagielskiego ;) Karolinka ślicznie obgryza łóżeczko :) widac, że ostrzy sobie ząbki ;)

Mokate - super, że bedziesz na wychowawczym. A jak wygląda u ciebie masz szansę wrócić do pracy po wychowawczym??? czy nastawiasz sie, że poszukasz coś potem innego??? Czy wychowawczy będziesz miała płatny???

Karolinna - ja też slyszalam o tym pampersie w telewizji. Powiedzcie mi czy tam się idzie jak ma się dzieci czy mamy w ciaży tam coś mogą się dowiedzieć???Bo za bardzo niewiem na czym to polega???

Mam pytanie do doświadczonych mam. Otóż interesuje mnie jakie pieluchy polecacie??? Pampersy,Happy,Huggies a może jakieś inne???

reklama
mmm jakaż Ty jestes dowcipna >:D O0 , nie zmienilam fryzury tylko pozostawilam je we wlasnym nie zmienionym nieładzie :P duza Ta Twoja dzidziaaa, ja nie moge , tak niedawno czytalam ze wybierasz sie rodzic.....
MariaOlapokaźny juz brzusio!!! ŚLICZNY!!!!!
KARLAMzgrabiutki również ŚLICZNY!!!!!!
Izkarzeczywiscie mi rówież skojarzył sie Twoj mąż z Wojtusiem Jagielskim" kochanym Wampirkiem", mam nadzieję że nie uraziłam Cię porównaniem...bo ja uwielbiam Wojtusia!!!!!to miał być komplement dla Twojego chopa!!!! a tak poza tym i Ty i mokkate na mojego SYNA mowiliscie 'córcia' hehehehee
Karolcianie dziw sie ze mala Ci wsio obgryza, dopiero teraz???? a paluchów Tobie nie obrabiała jeszcze???hehehehe ;D ;D ;D
wiecie co, muszę się z Wami podzielic czymś...oczekuję wsparcia!!!! ;) zaczynam od jutra dietke :P~, mam nadzieję że w niej wytrwam...mam indywidualnie dopasowaną diete, ponoc smaczne i zdrowe jest to odchudzanie, zoabaczymy....trzymajcie za mnie kciuki....mam do zrzucenia parę KG... :-[ :-[ nie wiem czy to dobry pomysł przed urlopem,ale musze cos zacząc z sobą robic boooo..widze ze moje ciałko zaczyna zmieniac sie i to na niekorzyść!!!
:P a to cappucinooo to jak najbardziej musimy wprowadzic w czyn!!! tylko ja zrobie takie prawdziwe na mleczku z prawdziwą kawką i może ajerkoniakiem ;)
pozdro i buziolki dla wszystkich których nie wymienilam w tym poście bo juz musze zmykać, robota nie zając...
[ikarolcia a co dobrego zrobilas na obiadek....podpowiedz mi, bo ja jestem przed.... ;D ;D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry