Hej dziewczyny!!! Ale żeście od wczoraj naprodukowały, że zaś jestem w tyle ze wszystkim....

Dziś byłam w pracy odwiedzic dziewczyny przed porodem, zresztą miałam do załatwienia sprawę... zlożylam wniosek o pożyczkę

w kasie zapomogowo-pożyczkowej. Pogadalam sobie z kierowniczką bardzo cieplo mnie przyjęła zresztą dziewczyny też
Ja wszystkie zdjęcia widzę tu na wątku niezależnie za pomocą jakiego programu je wklejacie
Karlam - widziałam twój brzusio...ale mimo jest jeszcze malutki ja też tak miałam
MariaOla - ty już masz większy brzuszek niż Karlam. Widać go już ...
Kubusiowa - śliczne fotki Kubusia z tatusiem...widać świetnie się rozumieją

Co do gór to powiem ci, ze jak jechalam tam to nie za dobrze się czułam jakieś dziwne przeczucia miałam. Trzymałam caly czas rękę na brzuchu bo wydawało mi sie, że malutki ma coś slabe ruchy ale potem jakoś się rozkopał i jak byliśmy już na miejscu to było wszystko OK. Jak tam po kawie u koleżanki??? Widzę, że jesteś niezwykle utalentowana skoro urządzasz wnętrza super
Iza - ja nie widzę w twoim mezu żadnego podobieństwa do Jagielskiego

Karolinka ślicznie obgryza łóżeczko

widac, że ostrzy sobie ząbki
Mokate - super, że bedziesz na wychowawczym. A jak wygląda u ciebie masz szansę wrócić do pracy po wychowawczym??? czy nastawiasz sie, że poszukasz coś potem innego??? Czy wychowawczy będziesz miała płatny???
Karolinna - ja też slyszalam o tym pampersie w telewizji. Powiedzcie mi czy tam się idzie jak ma się dzieci czy mamy w ciaży tam coś mogą się dowiedzieć???Bo za bardzo niewiem na czym to polega???
Mam pytanie do doświadczonych mam. Otóż interesuje mnie jakie pieluchy polecacie??? Pampersy,Happy,Huggies a może jakieś inne???