• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Iza ... już go widać, bo ma dodatkowo 30 cm, a to dopiero połowa .... aż strach pomyśleć, co będzie dalej :o

Trysia .....
trysia77 pisze:
nie zmienilam fryzury tylko pozostawilam je we wlasnym nie zmienionym nieładzie :P
widać natury nie ma co poprawiać ;) A na fotce też nie widać, by twoja figura czegoś potrzebowała :P

Baśka .... kasa zapomogowo-pożyczkowa ... oj to ty u prywaciarza raczej nie pracujesz :) Super sprawa taka kasa ... wiem co mówię, też kiedyś miałam taki rarytasik :)

Dziękuję za komplementowanie mojego brzuszka

reklama
Trysia no co Ty, jak mogłabyś mnie urazić takim czymś  ;D Przecież to nic takiego, ja rownież lubię Jagielskiego, a jakbyś zobaczyła mojego Rysia na żywo to byś tego raczej nie powiedziała ;) tak jak Baska która zna go dość dobrze.
Mniam napiłabym się takiego capuccinko przez Ciebie zrobionego, mniam mniam.
Ja też nie widze z czego Ty chcesz się odchudzać ???

MariaOla - masz ładny brzuszek i nie martw się jeśli urośnie duży, bo duże brzusie też są śliczne.

A u nas dziś od rana dyskoteka była  ;D pożyczyłam od siostry płyty z piosenkami dla dzieci, oj działo się działo  ;)

Karlam dziękuję Ci bardzo :laugh: już nie musze szukać, bo miałam zamiar przeszukać bb w poszukiwaniu Twojego brzusia. Jest śliczny, malutki ale jeszcze zdąży urosnąć ;)

Mmm- oczywiście że masz rację...znowu mnie naszło jakies zaćmienie.
A to dziwne, bo już drugą noc z rzędu Martynka daje mi pospac AŻ 5 GODZIN!!! bez przerwy.
A moze właśnie dlatego- przespana widocznie jestem ;D ;)
Organizm mi sie rozregulował ;D :laugh:
Ale i tak nie widzę podobieństwa :)

Trysiu- mamo syna- nie wiem czy o takie wsparcie Ci chodziło,
ale ja też nie wiem co chcesz zrzucić.

Karlam- ładnie się zaokrąglił brzucholek,
ale jakbym nie wiedziała to nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży ;D

Baska- po urlopie wracam do pracy. Nie chciałabym jej zmieniac, bo bardzo lubię to co robię.
Jestem chyba...pracoholikiem :-[ ;)
(nie zdradźcie mnie przed mężem, bo to ja ciągle mu mówię, że jest uzależniony od pracy ;))

Karolinna- i jak tam? Udało sie przespacerować?
Ja byłam na zakupach w Lidlu, bo padało. A mała dziś marudna...że hej! :P

Iza- Martyna chyba widziała zdjęcia Karolinki, bo oblizała dziś szczebelki łóżeczka. ;D ;D ;D

Chociaż trysiu dobrze skomponowana dieta świetnie służąca zdrowiu jeszcze nikomu nie zaszkodziła ... więc jeśli masz ochotę spróbować to trzymam kciuki, ale wyglądasz świetnie, choć może czujesz jakieś braki, bo niektórzy pochodzą do siebie zbyt krytycznie ...

A oto wspomnienia z wakacji:
Nowy Dworek przywitał nas deszczem (trafilismy w 10- w jedyny deszczowy tydzień wakacji ;D)
Ale mimo tego odpoczęliśmy. Daria od razu znalazła towarzystwo w swoim wieku- dwie siostry bliźniaczki.
W pogodne dni piliśmy kawę przed domkiem, dużo spacerowaliśmy ...
przeddomkiempc4.jpg
wlesieey9.jpg

....trochę zwiedzaliśmy i rozpieszczaliśmy żołądki w kawiarenkach
tatuszcrciamizk7.jpg

Dziewczyny odkryły nowe pasje: Daria- wyplatanie mat z trawy o zmroku
wyplatanieztrawyhl9.jpg

..a Martyna- zjadanie skarpet i czytanie czasopism. ;D
zjadaczskarpetgf2.jpg
czytaniekl3.jpg

Pod koniec trochę się przejaśniło, więc zaliczyliśmy moczenie nóg w jeziorku
(Daria zdecydowała się nawet na kąpiel)
wjeziorkudp3.jpg
kpielye3.jpg

Wakacje mimo pogody były udane. :D
Mam nadzieję, ze Was nie zanudziłam.

witam wieczorem :)

trysia moja niunia dawno ma za sobą etap obgryzania wszystkiego ;D to chodziło o córkę izy-Karolkę :D .A na obiad zrobiłam lasagne :) co do odchudzania to trzymam kciuki :) ja też musiałabym się za to wziaść ::) widziałam taką jedną dietę "dla łakomczuchów" czyli coś dla mnie :D może ja zacznę stosować ale jak przestanę karmić...a moze wcześniej ::) cappucino z ajerkoniakiem...mniam :D .

mokkate wyglądacie jak prawdziwi wczasowicze :D Daria to kiedyś bedzie niezła laska :D Martynka oczywiscie też :) >nie spacerowałam jednak dziś :P a do tego parku mozemy jechać autobusem,z tego przystanku co odprowadzałś teściową ostatnio :) ,fajne połączenie jest :) .

mmm a o której by ci pasowało? a ja ci przypomnę o czym miałaś napisać ;D o tym ze bedziesz w chorzowie na pampersie ;D

baska pewnie ze bedzie tam coś dla ciebie! w koncu też spodziewasz się dziecka i zobaczysz jak będzie oglądało świat z perspektywy tych małych oczek :)

ale zimno w domu,brr... Lena dziś od południa ma paskudny humor,mleka z butelki nie chce tylko cyca a że juz w dzień cyca nie było z dobry tydzień więc jej nie dałam ::) ( mój mąż od razu chciał jej dac >:( ) jedynie kaszkę,herbatkę itp.dopiero przed spaniem cyc,jak zawsze ::) chyba ta pogoda ??? .

Witam,

Jejku ale Wy duzo piszece.

Trysia pojed na Sycylie, mysle, ze jeszcze teraz ta suana pomoze Ci zrzucic zbedne kilogramy, mnie trzy poszly ;D, a zajadalam te ich makarony na obiad i kolacje o 22, mniej sie ruszalam, wiecej jadlam, ale za to ile wypocilam ::)
Sa i mile strony Wloch - ludzie sa naprawde fajni, otwarci, rozmowni, bardziej uprzejmi, pomocni, wiecej sie tam dzieje, wiecej zabaw, imprez. Maja swietna komunikacje miejska - wsiada sie tylko przednimi drzwiami, a wysiada srodkowymi, dzieki czemu nie ma scisku i problemow z wysiadamiem z wozkiem.
A zdjecia beda, cierpliwosci, mysle, ze najdalej w czwartek wieczorkiem, jak Sonia zasnie.

Mokkate widac wakacje udane, dziewczyny sie nie nudzily, nowe talenty rozwijaly ;)

Pozdrawiam,

reklama
Hejka!
Karolinka już śpi więc chwila relaksu  :D Dziś po południu była bardzo marudna, zrobiła w ciągu dnia 4 kupki, tą wieczorną dokładnie sobie obejrzałam i trochę mnie zaniepokoiła mam nadzieje że to nic groźnego. Jest taka jakby trochę zielonkowata i chyba jest śluz :( zobaczymy jakie jutro będzie robić, ale już jestem cała chora. W ciągu dnia dużo dziś spała ale to pewnie przez pogodę mam nadzieje.

Mokkate świetne fotki, ta na której Martynka czyta jest bombowa  :D z tą pogodą to masz rację ale dobrze że mimo to Wam się podobało i że wypoczęliście, a to najważniejsze. Daria to faktycznie będzie laseczka, a za nią Martynka ale nic dziwnego po takich rodzicach  :)
A Martynka naprawdę wszystkiego uczy się od Karolki, musimy się spotkać żeby Karolka nauczyła się czegoś od Martynki, mogłaby ją zarazić spaniem bo jak na razie to moja córcia mało co śpi w dzień  8)
Fajnie że masz taki długi urlopik i możesz tyle być z małą. Ja już się martwie gdzie pracę znajdę, to wszystko strasznie mnie przeraża. Dziecko coraz większe, coraz więcej wydatków a kasy coraz mniej. Już normalnie jakiegoś doła łapię.

Sandros ja również czekam na fotki ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry