• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Trysia- mnie tez się kiedyś przytrafiła gafa z TWOIM SYNEM... :-[ :-[ :-[
(Karolinna do teraz się ze mnie śmieje :P)
Nic się nie martw, jak trochę wyrosnie, to nikt już się nie będzie mylił.
(ja w każdym razie już sie nie pomylę na pewno ;D)
Mój login ma niewiele wspólnego z kawą. To kombinacja imienia z nazwiskiem, którą zawdzięczam mojej siostrze i grze na.... "Kurniku" :-[
"troche wspólnego z firmą" oznacza że lubisz pić cappucino? ;) :laugh:

reklama
mokkate pisze:
No jak to kto? Ja! ;D
Jesli przez "sam" rozumiesz "z dziećmi" ;)
Bardziej pasuje mi poniedziałek, tylko musze sprawdzić na którą Daria ma rozpoczęcie roku.
oczywiście z d z i e ć m i ;D ale super
ggyuppixg1.gif
,dla mnie obojętnie jaki dzień :) fajnie byłoby tak może w południowych porach? moze koło 12? napisz jak się dowiesz co z rozpoczęciem szkoły Darii :) i gratuluję ze masz taki długi wychowawczy :D
okgguc9.gif
,po tym czasie nasze dzieciaczki będą już takie duze :o :)

trysia a co masz wspólnego z firmą mokkate? może zaprosisz koleżanki na cappucino ;D ;)

Chciałam się juz wczoraj zapytać! mojej małej strasznie marzną dłonie na dworze! przecież wczoraj było ok.19-20oC a Lena miała lodowate rączki i stópki :( i w domu długo minęło zanim się ogrzały...macie tak ? lub co to moze byc ? ::) .

mam dzis fajny pomysł na obiad :) ciekawe czy wyjdzie :) chociażby z tego względu że jak tu wyjsc po skłądniki ??? ;) .

Karolinna i Mokkate - fajnie że pojedziecie sobie razem :) Jakby mężuś mój szedł do pracy do bym się do Was przyłączyła.
Mokkate tak się domyśliłam że masz zaufanie do tej lekarki co przyjmuje prywatnie. Ja do tej w Remedium nie mam zaufania i chyba już go nie nabiorę, a to przede wszystkim dlatego że powiedziała nam że mamy się nie przejmować odległym terminem usg bioder, a lekarka na tym badaniu była w szoku że tak późno robimy i kazała nam zmienić pediatrę. Ponadto jeszcze nigdy nie mierzyła Karolince główki i klatki piersiowej a to powinna robić przy każdej wizycie bo wtedy widać czy dziecko prawidłowo rośnie i się rozwija. Mam naprawdę mieszane uczucia co do niej, chodzi do niej też moja znajoma od lat i sobie ją chwali więc naprawdę nie wiem.

Trysia to chyba ja strzeliłam gafę! :P Sorki! To się już nie powtórzy.

Kubusiowa nie wiem czemu ale nie widze wszystkich Twoich zdjęć, tylko pierwsze :( więc nie powiem nic na temat minki Kubusia :(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry