• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
witam wieczorkiem!

ale dzisiaj tłumnie było na wątku, musialam trochę nadrobić, dzisiaj faktycznie cały dzień panowała paskudna pogoda Kubuś na dworze był tyle co z auta do teściów i z powrotem do domu, ale niestety moze byc juz tak częściej idziiiiiiiiiie jesień :(.
Drogie koleżaneczki musze sprostować jedną rzecz odnośnie mojej pracy: ja pracuje zawodowo jako urzędnik państwowy w bardzo nielubianym przez większość obywateli zakładzie ojjjjjjjjjj..........ZUS-ie (jestem w trakcie załatwiania urlopu wychow., teraz dopiero bo miałam zaległy urlop, mowy urlop, L4), a projektowanie wnętrz to mój drugi niedawno zdobyty zawód więc dopiero w tej branży "raczkuje", ale od dawna jest to moja pasja i jak tylko mogę to pomagam znajomym w urządzaniu "gniazdek" ;D i jest to bardzo fajne i ciekawe zajęcie. :laugh:

trysiu - mąż dziękuje za komplement ;D, jak tak patrze na ciebie to tak jakbym Cie gdzieś już widziała, bywasz może w okolicach Żor, Rybnika? a co do diety...........super wyglądasz, ale rozumiem, ja też bym chciała zrzucić pare kilogramasów :laugh:, może razem zaczynamy diete i musimy byc szczere, a tą diete masz zleconą przez dietetyka i dotyczy ona tylko ciebie czy może byc równiż dostoswana dla innej osoby? prosze odpisz i chudniemy razem, bedzie raźniej i wiekszy doping!!!!!!
ale...........może jeszcze umówimy sie na te twoje kaloryczne cappucino????!!!!! ;D
sorki dla synusia za córcie :-[, ale na mojego Kubusia też wołają "o jaka ładna dziewczynka?" :P

Dziewczyny fajne macie fotki ach te wszystkie dzidziolki są cudowne!!!! ;D

mokkate - widze że twój maluszek to gustuje w prasie musi byc na bieżąco co dzieje sie na świecie ;D a moj szkrabek to w książkach "siedzi" (chciałam wkleić fotke ale necik szfankuje może potem spróbuje)

mariaola, karlam - brzucholki świetnie wyglądacie!!!!

baska - miło spędziłam czas na kawce! moje chłopaki uwielbiaja spędzać ze sobą czas!!!! ;D

karolinna - służe chetnie radą i pomocą :laugh:

iza1 - wprowadzanie nowych produktów nie oznacza od razu dokarmianie, ale mozna juz zastąpić nimi jakieś karmienie piersią, ja tak własnie robię i w ten sposób juz pomału reguluję sobie ilość pokarmu w piersiach ( u mnie to sie sprawdza), kiedys chyba przestaniesz karmić piersią ;)

miłego wieczorka ;D

reklama
A ja w czwartek idę na zebranie do przedszkola. W piatek debiut moja córka idzie do przedszkola. Ciekwae kto bardziej to przeżyje.
Ja się boję a ona mówi że chce tam być długo.Trzeba pokombinować z pracą żeby ją w rozsądnych godzinach odbierać-po obiadku.
Dobranoc ;D

oj kobitki nie wyrabiam z czytaniem !!

ja również miałam okazję widzieć tatusia Karolinki i z tego co zauważłam nie jest na żywo podobny do Jagielskiego :laugh:

Brzuszki śliczne !!! a dzidziusie rozkoszne !!!!!

Karolka sprzedaj mi kopa w dupsko jak jutro nie wkleje Liwusi z roczku !!!

Ciekawe jak tam Czarnulka ???

to jeszcze ja: obiecana fotka z "umiejetnościami" Kubusia ;) :laugh:

_626058_n.jpg

Tak pochłania czytanie ksiązki aż biedaczek zczerwieniał :laugh: kuba miał 4m-ce

_626059_n.jpg

Kuba przed mundialem ostro trenował - tylko piłka uciekła :laugh:

w nocy chociaz necik dobrze chodzi, ale juz mykam
dobranoc

Dzień Dobry choć pochmurny.

Mokkate ... super foteczki, szczególnie woda mnie oczarowała, uwielbiam pływać i pewnie też bym od razu do niej wskoczyła :)

Kubusiowa ..... Kubuś to chyba tylko okładkę ma z "kota w butach", ale wewnątrz coś bardziej pikantnego, bo się tak czerwieni :laugh: Mówisz, że projektowanie wnętrz jet twoją pasją ... więc jako, że jestem tuż przed remontem, chciałam cię zapytać, jakie kolory pasują do pokoju dziennego od pólnocnej strony .... pewnie coś ciepłego, bo słoneczko do nas nie zagląda :( Obecnie stanęło na lekkiej dyskusji, czy zieleń czy pomarańcz, a może oba .... podpowiedz coś.

martaglo ....... WOW ... to twoja córeczka jest bardzo odważna :) Nic się nie martw, skoro ona ma takie dobre nastawienie to może to wyjść Wam wszystkim na dobre. Spędzi trochę czasu z rówieśnikami - bądzie łatwiej nawiązywać kontakty, będzie brała udział w zajęciach edukacyjnych - to liźnie trochę podstaw szkoły, no i przede wszystkim dużo nowych zabawek, zabaw i znajomych. Oby tylko opiekunki się sprawdziły, bo różnie z nimi bywa. A tobie trochę tęsknoty też nieźle zrobi ;) Uszy do góry 8)

Karolinna ... ach ci faceci to dla spokoju poszliby na łatwiznę ... dobrze, że nad nim czuwasz ;) A o co chodzi z tym pampersem w Chorzowie ?

Iza ... na kupkach się nie znam ... póki co ;) Ala marudna to mogła być z pogody.

Cześć!
Myślałam że będę pierwsza a tu MariaOla mnie ubiegła ;)
Karolinka zrobila jak zwykle pobudkę o 7 rano (czasem jest o 6) i za nic nie chce już spać, zrobiła kupkę a teraz trenuje piski w łóżczeczku ;D
Skutecznie nas obudziła :P potem pewnie jeszcze pośpi a my oczywiście nie :(
Dziś idziemy do poradni rehabilitatyjnej na Ułańską, kurcze troche sie boje :( ale mam nadzieje że będzie ok.

Kubusiowa - świetne te fotki Kubusia! A co do jedzonka to Twój Kubuś ma juz ponad 7 miesięcy, a Karolinka dopiero nicałe 5 więc jest różnica, na jedzonko ma jeszcze czas.

Martaglo Ty to już masz "dorosłą" córkę, przedszkole chmmm.... nas to też kiedyś czeka... Nie martw się na pewno szybko się przyzwyczai, będzie miała duuużo nowych koleżanek i kolegów :) i nauczy się na pewno wielu ciekawych rzeczy :)

Justyna - ja też Cie udusze jak tych zdjęc nie wkleisz :P

MariaOla w Chorzowie jest coś takiego: http://www.partnersi.com.pl/en/biuro-prasowe.php?sd=a&id=476
Podobno warto iść :)

Mnie też ciekawi co u Czarnulki, kiedy wyjdzie ze szpitala, jak tam jej córcia malutka, nie mogę się doczekać jak wklei jej fotusie :)

MIŁEGO DNIA WSZYSTKIM MAMUSIOM I DZIECIACZKOM (RÓWNIEŻ TYM W BRZUSIACH ;)) !!!!!!!!!!!!!!!

Gdybym wczoraj nie weszła na chwilę do rodziców Rafała, to dzisiaj w pracy na pewno bym nei nadrobiła tego co napisałyście. Kobiety przystopujcie :)
Wczoraj kupiliśmy już ubranko dla OSkarka - biała koszulę, kamizelkę z beżowego sztruksu, spodnie z beżowego sztruksu i taki sam berecik. Zdjęcia mam, ale nie zrzucone. Jak obiecałam w piątek bedą na bobasach, ale wyglada rozksoznie. Buciki też w końcu dostaliśmy - rozmair na dzieci w wieku 12-18 miesięcy.... Matko nie wiem po kim on ma tą stopę :)
Wieczorem położyłam się już o 21:30, bo do Rafała przyszedł kolega i siedzieli do 4 rano i grali w Heros`y (jak dzieci:) ale przynajmniej się wyspałam). Za to Ozskar nei bardzo. Co chwilę się budził, bo jest nauczony spać w ciszy (ma swój pokój) a teraz każdy mój szmer go budził.
W poniedziałek idziemy z Rafałem (Karolinna niestety ;) ) na pampersy, ale nie wiem o której godzinie. Może się spotkamy przypadkiem :)
Mokkate nie widzę Twoich foteczek niestety.
Iza Karolinka szałowo wcina szczebelki, a Twój mąz faktycznie podobny do Jagielskiego )
Karlam1 Twoje zdjęcia widzę i masz rozkoszny brzuszek. Jak się patrzy na przyszłe mamusie to aż się ze wzruszenia łezka w oku kręci :)
MariaOla ja też gdzieś miałam taki brzuszek w 20 t.c.
Dziękuję, ze nie wklejałyście zdjęć imageshackiem. Cieszę się, że mogę ogladać wasze brzuszki i dzieciaczki :)
Dobra zmykam:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry