• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dzień doberek!

Mariaola -  smiało można połączyć te dwa kolory razem uważając jednak by nie popełnic kilka błędów, może na wstepie opisze ci symbolike tych kolorów:
pomarańcz - jest kolorem optymistcznym, silnie stymulującym do działania. Rożświetla ciemny pokój, dobrze sprawdza sie w pokoju gościnnym, w jadalni (pobudza apetyt :laugh:)
Pomalowanie jednej ściany tym kolorem optycznie skróci pomieszczenie (dlugi wąski pokój -okej!), kolor ociepli pokój.
zielony - zaliczany do zimnych kolorów ale w połączeniu z ciepła barwą nabiera miłego wrażenia. Kolor ten wpływa kojąco na człowieka, sprzyja odpoczynkowi.
Pomalowanie jednej sciany tym kolorem optycznie wydłauża sie pomieszczenie.
jak sama widzisz na prawidłowy wybór kolorystyki dla danego pomieszczenia wpływa kilka bardzo ważnych czynników, ale te dwa kolory swietnie współgraja ze soba własnie w ciemnych poieszczeniach gdzie słoneczko mało "zagląda", mam nadzieje że coś Ci dopowiedziałam ;D

iza1 - ja wprowadziłam pierwsze deserki i soczki jak Kubus skończył 4 m-c (za zgoda pani doktor),ale to twój wybór ja nie neguje ;D, Karolinka tylko na cycusiu a jaka silna gratuuluje! a co do meża do fakt podobny do Jagielskiego :P

Mamaboo- ja też na 90% bede w poniedziałek z mężem na pampersie ;D

Która jeszcze wybiera sie na Pampersa w poniedziałek po 15??????? ;D

pozdrowionka dla wszystkich, miłego dzionka i do wieczorka :D

reklama
Iv 28- witam nowa mamusię :)

MariaOla- ja mam duży pokój pomalowany bardzo podobnie: zieleń i brzoskwiniowy ;D

Iza- mnie też coś ostatnio bierze na wspomnienia

Kubusiowa- świetne fotki, szczególnie z książką :)

MamaBoo- niestety, nie umiem inaczej wklejać zdjęć.... :(

Jadę dziś z wnioskiem o urlop (jak tylko Martynka wstanie...)
Mam nadzieję, że się uda wszystko załatwić pomyślnie... :)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

witam :)

co za noc ::) Lena między 22-23 wstawało baaardzo często,ja do niej wstałam z 7 razy ,mój mąż też parę ::) karmiłąm ją też kilka razy ::) w takim krtókim czasie,a ze już nie karmię w dzień to w nocy nie mam aż tak dużo pokarmu ;) no ale jak zasnęła to spała spała do 6 potem karmienie i do 8 :) .

iv28 witam bardzo serdecznie
mylove2nl6.gif
,czuj się jak u siebie i napisz o sobie więcej!!! tutaj są dwie dziewczyny z tychów,napisz moze na jakim osiedlu mieszkasz bo ja troszkę znam tychy :D a niedawno martwiłam się ze mało coś ciężarnych kobitek a tu takie zatrzesienie na naszym wątku :) :D . No i w którym tyg ciaży jesteś ? czy znasz płeć ? :)

mokkate pomyślnego załatwienia sprawy :)

iza śniłąś mi się dziś :o miałaś siostre bliźniaczkę :D grałyśmy w siatkę ::) napisz co powiedzą na rehabilitacji!

mamaboo no to sobie idź z rafałem
jezormp7.gif
;D ;) moze spotkamy się na miejscu!!! :) mój mąż tez lubi grać na kompie,ale w inną grę,choć zafascynowanie herosami też go nie ominęło ::)

kubusiowa a ja mam małej pokój w różnych odcieniach pomarańczy i żółtego (nic dziwnego że to taki mały żarłoczek ;) ) a duży pokój zielony ::) ale jest to ciemny pokók i długi...gdybyś wcześniej poradziłą(10 miesięcy temu ;) ) to wiedziałabym co zrobić zeby był optycznie krótszy i jaśniejszy ::) a miałaś jakiś kurs? Ja tez jestem pewna ze Kubus miał coś innego w tych okładkach ;D Lenka lubi jak jej czytam bajeczki :) mamy na razie dwie :) krótkie,z fajnymi obrazkami,np.o zebrze,która musiała sie umyć ;D .

justynka juz szykuję nogę ;D

mariaola
wklej fotki po remoncie :) .

miłego dnia!!!!.

hejka!

a my mamy lekkie zamiesznie w naszym życiu, jak się ułoży to napiszę co i jak, ale teraz wolę nie zapeszać :)

iv 28 witaj, na kiedy masz termin?

iza ja tez wole zawartosc mojego brzuszka :)

karolinna dzięki za podpowiedź :P mi najbardziej odpowiada tak ok. 11.30, chodzi mi o wizytę u Ciebie i Lenki :) a co do Pampersa to będę jak mi nie wyskoczy nic poważniejszego :P

kubusiowa fajna pasja, możesz sie wyżyć artystycznie po godzinach spedzonych za biurkiem :)

trysia Mam pamięć wzrokową i pamiętam Twoje ostatnie zdjęcie z prostymi włosami :P a jakie masz naturalnie- proste czy kręcone ???
rozsądna dieta to dobra dieta :) trzymam kciuki

idziemy dzisiaj do żłobaka, mam ogromnego stresa :( :( :(

Iza słodkie zdjęcia - strasznie pasuejcie do siebie z mężem. Chyba kazda z nas woli zawartość brzuszka. Ja jak patzrę na SOkara to nie mogę uwierzyć, ze to wlasnei on był we mnie, że mnei kopał w żebra i miał czkawkę :) To strasznie niesamowite :)
Mokkate wybaczam ;)
Kubusiowa a ja mam zielony pokój ,pomarańczowe rolety i rogówkę też pomarańczową.
Iv 28 witamy, witamy :)
Karolinna to nie jest zafascynowanie (jeśli chodzi o R.) tylko obsesja :) Teraz śpi w domu a Ozinka wzięła mama żeby sobie pospał. Czemu mnie tak nikt nie wyręczali jak chciałam sobie pospać jak byłam w domu z Małym ??? Faceci to mają życie.......

Liv28 - witaj do grona brzuchatych. Co prawda ja już mam blisko do rozwiązania ale przez jakiś czas byłam tu z Czarnulką w ciąży a teraz doszła MariaOla, Karlam i ty więc nie będziecie czuly się samotne ;)

Zastanawiam się kiedy Czarnulka się odezwie ale dziś już powinna wyjść do domu. Może doczekamy się zdjęcia jej malutkiej :) Chyba Emilki (o ile pamiętam) ;)

Mokate - fajnie, że posiedzisz rok z Martynką :laugh:. Ja też tak bym chciała :(

Kubusiowa - fajnie, ze to cię interesuje. To jest ciekawe zajęcie, ale trzeba mieć pojęcie i gust. Ja na gust szczerze nie narzekam :) Lubię sama sobie też urządzać mieszkanko, które wydaje mi sie ,że jest przytulne :) Fajne zdjęcia Kubusia z książeczką ;)

Dziewczyny zadałam pytanie a żadna mi nie odpowiedziała :( Pytałam się jakie pieluchy kupujecie maluchom i które polecacie: Pampersy,Happy,Huggies a moze jakieś jeszcze inne?????

reklama
Własnie się dowiedziałam....bratowa dostała okres, więc nici z kuzyna\ki dla Ozinka :( :( :( :( :( :( :( :( :(

A co do pampersów to my używamy albo tych z Tesco (tylko nie te z ceratki) kosztują bodajże 32 zł za około 68 pampersów. A teraz to od niedawna najzwyczajniejesze z Carrefoura. Już nie raz przekonałam się, ze nie pzreciekają i są tanie. Tylko te z ceratki mająjedną wadę - jak się ma ręcę z oliwki i jest się nieuważnym do pielucha do wyrzucenia. Ale te z Tesco (takie fioletowe) mają rzepy i są naprawdę fajne.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry