reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziewczyny fajnie że spotkanko jest w środe, a nie we czwartek. Dziś sobie uświadomiłam, że w czwatek jest 21 i mamy wizytę w poradni audiologicznej (badanie słuchu) z Karolinką, także w środę mogę jak najbardziej :tak:

reklama
Witajcie!
Pamiętacie nas jeszcze??? My o Was pamiętamy i mocno całujemy. Czy można się reaktywować u Was? Pozdrawiamy.

Beata z Mateuszkiem :*

Beatko oczywiście że Cię pamiętamy! :tak: Fajnie że wpadłaś, może teraz będziesz częściej u nas gościć? Buziaki dla Mateuszka :-* A jak Ci się podoba nowe forum.

No ja już troszkę się zadomowiłam tu, nawet fajne to forum, mogliby jeszcze zrobić opcię: pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki (czy jakoś tak to było :confused: ) i byłoby super. Podobno mają to zrobić :confused: ;-) :-p

JA JUŻ SPADAM DO WYRKA! DO JUTRA KOBIETKI! DOBRANOC WSZYSTKIM :happy: :happy: :happy:

Hej dziewczyny :cool2:

Wczoraj po wizycie u gina z leksza się załamałam :sad:
Po pierwsze spina mi się macica i dostałam rozkurczową Galospę i MgB6, prikaz leżenia, niedźwigania (1kg to dla mnie ciężkie) i generalnie, jak to lekarz powiedział mam leżeć ugorem przez 3 tygodnie :sick:
Po drugie nie mógł znaleźć tętna dziecka, słyszał tylko "szmery pępowinowe" cokolwiek to jest :hmm:

A na sam koniec, po moich pytaniach skąd takie pogorszenie, powiedział mi "Pani już wcale nie jest taka młoda ... " :wściekła/y: A przecież mam 28 lat i wogóle pierwszy raz ktoś mi tak powiedział ..... Cholercia kiedy to się stało :confused:

Basiu, jak się czujesz ??
Co z Luczynką ???

Mokatte wysłałam Ci już po raz kolejny listę na maila :komkat@wp.pl
Mam nadzieję, że tym razem dojdzie bez problemów.....
Beata ja Cię nie kojarzę, ale oczywiście witam cieplutko i mam nadzieję, ze będziesz odwiedzała nas częściej. Im nas węcej tym lepiej :-D
Ja się kobitki nei psizę na spotkanie, bo jestem wtedy w pracy niestety....
Jedyne co to weekend mi pasuje.
MariaOla kochana nie przejmuj się - ten lekarz to jakiś nienormalny czy co ??? Bez pzresady - wcale nie jesteś stara !!!! Trzymaj się ciepło i dbaj o sibie bardzo !
Iza dziękuję za komentarz na blogu - kochana jesteś :-*
Ewcik przecież Ci wysyłałam listę... Ale poszła drugi raz :-)

mariolaOla.... ja urodziłąm Olka tydzień po moich 31 urodzinach.... więc możesz temu idiocie (lekarzowi) powiedzieć że są starsze..... i nie mająwiększych kłopotów z ciążą....

MariaOla ten lekarz niewie co mówi ,ale może chodziło mu o to ze nalepszy wiek dla rodzącej piersze dziecko to 20-25 tez gdzies to czytałam .Ale czemu odrazu stara:wściekła/y: Tak że nie przekmój sie i odpoczywaj :-)A propos to moja ciotka urodziła pierwsze jak miała 40 ,no to jej by tak mógł powiedziec:-D
Kochane o jakiej liście piszecie:baffled:

reklama
Do góry