reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
beata... ja to nawet Cię kojarzę 
Beatko oczywiście że Cię pamiętamy!
Fajnie że wpadłaś, może teraz będziesz częściej u nas gościć? Buziaki dla Mateuszka :-* A jak Ci się podoba nowe forum.
No ja już troszkę się zadomowiłam tu, nawet fajne to forum, mogliby jeszcze zrobić opcię: pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki (czy jakoś tak to było
) i byłoby super. Podobno mają to zrobić
;-)
JA JUŻ SPADAM DO WYRKA! DO JUTRA KOBIETKI! DOBRANOC WSZYSTKIM

No ja już troszkę się zadomowiłam tu, nawet fajne to forum, mogliby jeszcze zrobić opcię: pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki (czy jakoś tak to było

JA JUŻ SPADAM DO WYRKA! DO JUTRA KOBIETKI! DOBRANOC WSZYSTKIM

diablica2
ja teżsięjuż żegnam.... dobranoc.... słodkich snów i przespanych nocy dzieciorków i ich mam 
M
MariaOla
Gość
Hej dziewczyny
Wczoraj po wizycie u gina z leksza się załamałam
Po pierwsze spina mi się macica i dostałam rozkurczową Galospę i MgB6, prikaz leżenia, niedźwigania (1kg to dla mnie ciężkie) i generalnie, jak to lekarz powiedział mam leżeć ugorem przez 3 tygodnie :sick:
Po drugie nie mógł znaleźć tętna dziecka, słyszał tylko "szmery pępowinowe" cokolwiek to jest
A na sam koniec, po moich pytaniach skąd takie pogorszenie, powiedział mi "Pani już wcale nie jest taka młoda ... "
A przecież mam 28 lat i wogóle pierwszy raz ktoś mi tak powiedział ..... Cholercia kiedy to się stało
Basiu, jak się czujesz ??
Co z Luczynką ???

Wczoraj po wizycie u gina z leksza się załamałam

Po pierwsze spina mi się macica i dostałam rozkurczową Galospę i MgB6, prikaz leżenia, niedźwigania (1kg to dla mnie ciężkie) i generalnie, jak to lekarz powiedział mam leżeć ugorem przez 3 tygodnie :sick:
Po drugie nie mógł znaleźć tętna dziecka, słyszał tylko "szmery pępowinowe" cokolwiek to jest

A na sam koniec, po moich pytaniach skąd takie pogorszenie, powiedział mi "Pani już wcale nie jest taka młoda ... "

Basiu, jak się czujesz ??
Co z Luczynką ???
Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Mokatte wysłałam Ci już po raz kolejny listę na maila :komkat@wp.pl
Mam nadzieję, że tym razem dojdzie bez problemów.....
Beata ja Cię nie kojarzę, ale oczywiście witam cieplutko i mam nadzieję, ze będziesz odwiedzała nas częściej. Im nas węcej tym lepiej
Ja się kobitki nei psizę na spotkanie, bo jestem wtedy w pracy niestety....
Jedyne co to weekend mi pasuje.
MariaOla kochana nie przejmuj się - ten lekarz to jakiś nienormalny czy co ??? Bez pzresady - wcale nie jesteś stara !!!! Trzymaj się ciepło i dbaj o sibie bardzo !
Iza dziękuję za komentarz na blogu - kochana jesteś :-*
Ewcik przecież Ci wysyłałam listę... Ale poszła drugi raz :-)
Mam nadzieję, że tym razem dojdzie bez problemów.....
Beata ja Cię nie kojarzę, ale oczywiście witam cieplutko i mam nadzieję, ze będziesz odwiedzała nas częściej. Im nas węcej tym lepiej

Ja się kobitki nei psizę na spotkanie, bo jestem wtedy w pracy niestety....
Jedyne co to weekend mi pasuje.
MariaOla kochana nie przejmuj się - ten lekarz to jakiś nienormalny czy co ??? Bez pzresady - wcale nie jesteś stara !!!! Trzymaj się ciepło i dbaj o sibie bardzo !
Iza dziękuję za komentarz na blogu - kochana jesteś :-*
Ewcik przecież Ci wysyłałam listę... Ale poszła drugi raz :-)
diablica2
mariolaOla.... ja urodziłąm Olka tydzień po moich 31 urodzinach.... więc możesz temu idiocie (lekarzowi) powiedzieć że są starsze..... i nie mająwiększych kłopotów z ciążą....
MariaOla ten lekarz niewie co mówi ,ale może chodziło mu o to ze nalepszy wiek dla rodzącej piersze dziecko to 20-25 tez gdzies to czytałam .Ale czemu odrazu stara
Tak że nie przekmój sie i odpoczywaj :-)A propos to moja ciotka urodziła pierwsze jak miała 40 ,no to jej by tak mógł powiedziec
Kochane o jakiej liście piszecie

Kochane o jakiej liście piszecie

reklama
M
MariaOla
Gość
Hej !! Ale on nie powiedział STARA tylko NIE TAKA MŁODA 
dzięki za wsparcie :-*
dzięki za wsparcie :-*
Podziel się: