reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Olwiai piszemy o liście urodzinowej :-) Są na niej daty urodzin naszych Maleństw i nasze (o ile chcemy), a wszystko po to, aby nasze dzieciaczki dostawały na urodziny mnóstwo kartek od "wirtualnych" ciotek :-D
Jeśli jesteś chętna to prześlij mi na maila daty (lub datę jesli ty nie chcesz dostać kartki) urodzin a ja wyślę do Ciebie listę z datami innych dzieci.
krywalska@onet.eu

reklama
hej hej

od razu medluję ze mam dziś kiepski humor:wściekła/y: ,jakoś tak ,po częsci wina mojego męża:dry: wrr:unibrow:

beata pamiętam ciebie i Mateuszka:laugh2: ,mam nadzieję ze zaczniesz regularnie pisać:-) .Może jakas fotka synka:confused: na pewno zmężniał i urósł:tak:

mariaola no to teraz musisz leżeć,ja całą ciąże miałam zagrożoną a jestem młodsza od ciebie:szok: i znajduję sie w najlepszym wieku na dziecko;-).No i lezałam i tyłam:eek: no ale wszystko dobrze się rozwiązało :tak:.Hm a jak on słuchał tętna dzidzi:confused:

iza dobrze że zmieniłaś ten jezyk:rofl:

mamaboo o 15 w pracy? przecież mozesz dojechać! :cool2:

diablica napiszę ci na gg mój numer tel :tak:

Dziękujemy jeszcze za gratki dla Lenki:-D

lecę zrobic sobie kawę.

Hej!!

Hej !! Ale on nie powiedział STARA tylko NIE TAKA MŁODA ;)
dzięki za wsparcie :-*
i tak się rodzą plotki :-D

mamaBoo czyżby mokkate dopisała się do listy :confused: bo ja jej nie mam u siebie

beata pewnie że Cię z Mateuszkiem pamiętamy, napisz co u Was słychać. Mati już pewnie drepta :-)

na spotkaniu, jak się uda może się pojawimy, ale nie wiem czy się wyrobię :eek: i zależy czy sie do końca wykuruję :sick:

miłego dnia

mmm no właśnie ,kuruj się moja droga:sick: bo coś widzę ze nam zupełnie nie po drodze:sad: .

oliwka te wymyślanie obiadółw faktycznie dołuje :baffled: .Może kopytka z jakimś grzybowym sosem:confused::-)

mamaboo ja też nie mam mokkate na liście :dry:

kawka pyszna :tak:.

:-) jak Kubus jutro rano bedzie oki to jestesmy na spotkanku

Karolinna - gratki dla Lenki:tak:

Mariola - odpoczywaj duzo, może za intensywnie angażujesz sie w remont w tym stanie :dry:

mały mnie wzywa........cdn.......

HELLO KOBITKI
Ja wlasnie tez popijam kawusie.
Kurcze juz wam zazdroszcze tego spotkania.

:-) :-) BEATA:-) :-) ja tutaj na forum od niedawna ale milo cie poznac . Skad jestes ?????Moze jakas foteczke na poczatek.

MARIA OLA rzadko kiedy kobieta przechodzi cala ciaze idealnie. Bedzie dobrze, a lekarza olej- moze sprobuj isc do innego ???

reklama
uaktualniam listę:-D

-mokkate
-karolinna
-iza1
-diablica
-mmm
-kubusiowa

kubusiowa no super że Kubuś lepiej:tak: .Dziękujemy za gratki:-D .

Lecę zobaczyć czy Lenka jeszcze śpi :happy: .

Do góry