reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Hej dziewczyny!!!

Wzięłam się do mycia lodówki z myślą, że coś muszę robić i może przyśpieszę poród ;-) Lodóweczka czysta :-)

Wczoraj mąż umył okno w pokoju malutkiego i ubral łóżeczko ;-) Ślicznie wygląda :-D

Szkoda, ze mnie nie bedzie jutro na spotkanku :wściekła/y:

reklama
Witam wszytkie mamy ze Śląska. Ja mam na imię, Agnieszka jestem mamą półtorarocznej Zosi mieszkam w okolicy Gliwic i chętnie poznam mamy z okolic.
GG 8175527. Pozdrawiam

:-) Hej .... od 20 min usiłuję wysłać posta .... wciąż jakiś bład URL :wściekła/y: a piszę go przez kolejne 20 min.... i kiedy ja mam leżeć :confused:

Karolinna ... młodsza i w lepszym wieku :p ... nie drażnij lwa ;)

mmm ... wiesz jak to jest ... cioteczki - ploteczki :biggrin2:

Kubusiowa ... faktycznie trochę więcej robiłam w ostatnich 2 tyg. w związku z remontem, ale przecież jak nie pracuję i generalnie co ja takiego robię : spacer z psem, zakupy, obiad, sprzątanie, siedzienie na bb, leżenie - szeczgólenie dużo te dwa ostatnie :wink:

Ewcik ... nie zamierzam zmieniać gina tylko za to, że powiedział mi, że nie jestem młoda ?? No cóż kiedyś też myślałam, że 30-stka to już starość i widocznie wtedy się nie myliłam :wink:
Kondolecje z powodu śmierci babci ... niestety tak już jest, że po śmierci kogoś bliskiego, mamy wyrzuty sumienia, że coś mogliśmy zrobić lepiej ... ale wierzę, że wspominając swoje życie u jego kresu, w pamieci stają same dobre rzeczy i tak też będę pamiętać ten świat kiedy z niego odejdę ... Wszystko to co dobre ....

mokatte ... prawie robi wielką róznicę ... akurat ja wolę być "już nie młoda" niż od razu "stara"

Kalam ... tak mało ludzi tu jest, bo tak jakoś brzydko ... żółty z różowym ... moje gratulacje dla działu innowacyjnego :cool2:

Karlam, Baśka ... ten sam szpital w Świętochłowicach, obie z Zabrza ... może jeszcze razem do tego samego gina chodzicie ? a może pójdźmy dalej :wink:

Baśka ... mąż na mnie mówi INKUBATOR :happy: Gratki za sprawne działanie w sprawie luczynki

MamaBoo ... Czemu się boisz gina, przecież jesteś jeszcze młoda i pewnie ci tak nie powie ;-)

Cześć dziewczyny! :-) W końcu przeczytałam tą Waszą produkcję :tak:

Agula@ witaj! Napisz coś więcej o sobie. :-)

Luczynka pewnie jeszcze w tym tygodniu się rozdwoisz skoro masz już bóle! Życzę łatwego i szybkiego porodu, obyś jak najszybciej wróciła cała i zdrowa, ze ślicznym zdrowym bobaskiem do domku. I koniecznie od razu musisz się nam pochwalić swoim skarbem

Basia - trzymaj sie, to już niedługo, końcówka ciązy jest najgorsza, musisz to jakoś przeżyć, wszystko się zniesie dla takiej słodkiej małej kruszyny.

MariaOla - Ty też się trzymaj kochana. Nie przejmuj się tym lekarzem, jakiś głupek z niego :no: . Dużo odpoczywaj, dzidzia jest teraz najważniejsza jak napisała Basia :tak: . Trzymam kciuki za Twoje maleństwo, musisz myśleć pozytywnie, na pewno wszystko będzie dobrze :-) zobaczysz. Jesteśmy z Tobą!

Karolinna to nie dobrze że masz zły humorek, popatrz na Lenkę to Ci się poprawi ;-)

Mmm - kuruj się kuruj! Na spotkanku musisz być koniecznie, bo w końcu musze poznać Grzesia ;-)

Kubusiowa dobrze że z Kubusiem już lepiej, fajnie że też będziesz na spotkanku :-)

baska- no pięknie wygląda łóżeczko:-) , maluszkowi będzie milutko nie mniej niz w brzuszku:laugh2: , jak masz gg to podaj mi albo wyslij maila;-)

agula@ - witaj w klubie:tak: , ja jestem mamą 8 m-cznego Kubusia:-) , pisz o córci i sobie;-)

Ewcik - wyrazy współczucia

reklama
mariaola mój mąż też spod znaku lwa (bo chyba o to ci chodziło? ) ;-) a drażnię go czasem(specjalnie)niesamowicie:-) ale no mnie też:-p tak to jest w relacjach lwowsko-rybnych:-);-) trzeba być poprostu wyrozumiałym dla bliźnich:-) wiec oszczędź mnie:-p bo trochę cię nawet lubię:szok:

iza zastanawiałam się co z tobą:tak: dobrze ze jesteś :-) może już jutro bedę coś dla ciebie miała:laugh2:

baska łózeczko miodzio :cool2: przewijak...przy drugim dziecku musze już koniecznie sobie załatwić:-)

agula@ witaj :cool: widzę że przeczytałas mojego posta:yes: ja jestem z katowic:happy:

piję dziś już drugą kawę,mam nadzieję ze teśiowa dziś się wyrobi i jednak pojedzie ze mną do fryzka:-) .

Do góry