:-) Hej .... od 20 min usiłuję wysłać posta .... wciąż jakiś bład URL

a piszę go przez kolejne 20 min.... i kiedy ja mam leżeć
Karolinna ... młodsza i w lepszym wieku

... nie drażnij lwa
mmm ... wiesz jak to jest ... cioteczki - ploteczki
Kubusiowa ... faktycznie trochę więcej robiłam w ostatnich 2 tyg. w związku z remontem, ale przecież jak nie pracuję i generalnie co ja takiego robię : spacer z psem, zakupy, obiad, sprzątanie, siedzienie na bb, leżenie - szeczgólenie dużo te dwa ostatnie
Ewcik ... nie zamierzam zmieniać gina tylko za to, że powiedział mi, że nie jestem młoda ?? No cóż kiedyś też myślałam, że 30-stka to już starość i widocznie wtedy się nie myliłam
Kondolecje z powodu śmierci babci ... niestety tak już jest, że po śmierci kogoś bliskiego, mamy wyrzuty sumienia, że coś mogliśmy zrobić lepiej ... ale wierzę, że wspominając swoje życie u jego kresu, w pamieci stają same dobre rzeczy i tak też będę pamiętać ten świat kiedy z niego odejdę ... Wszystko to co dobre ....
mokatte ... prawie robi wielką róznicę ... akurat ja wolę być "już nie młoda" niż od razu "stara"
Kalam ... tak mało ludzi tu jest, bo tak jakoś brzydko ... żółty z różowym ... moje gratulacje dla działu innowacyjnego
Karlam, Baśka ... ten sam szpital w Świętochłowicach, obie z Zabrza ... może jeszcze razem do tego samego gina chodzicie ? a może pójdźmy dalej
Baśka ... mąż na mnie mówi INKUBATOR

Gratki za sprawne działanie w sprawie luczynki
MamaBoo ... Czemu się boisz gina, przecież jesteś jeszcze młoda i pewnie ci tak nie powie ;-)