Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
jak osbie ustawiam ze najnowsze poaty na gorze maja byc to wtedy nawala.... no trudno 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

wstręciucho
. Fajnie jak będziesz coś dla mnie mieć, a właściwie dla Karolinki.
Smyk to porządna firma
i za tą kaskę kupiliśmy wczoraj coś fajnego Karolince, byliśmy w H&M w Geancie i kupiliśmy super dżinsy :-) Pierwsze dżinsy naszej królewny, mają rozmiar 80 można je dopasować już teraz bo gumkę można podciągnąć że są mniejsze w pasie i podwinąć. Strasznie się z nich ciesze
.
,a parasolki jeszcze się nie dorobiliśy ;-) . Dobrze że w budce mam okienko i mogę ją podglądać.
wykrzywiała główkę, ale jak juz dałam radę jej dać do buziulki do zjadała.
:-) , chyba nadrabia za te 4 dni co nie zadłuzo jadł z uwagi na chorbe i oczywiscie bardzo zeszczuplał:-(
,mąż mówi ze ok ale wiecie, ze chce się podlizac bo wczoraj się pokłóciliśmy
.Ogólnie grzywka nie ta co chciałam ,muszę sie cyba przyzwyczaić z miesiąc ,aż odrośnie
.
,znajomy musiał po nas przyjechać
.
:-( .
:-),nie chciałam ale mi się taki spodobał
.Lenka na pocz atku też bardzo nie lubiała owoców ,tylko zupki były ok...a teraz zajada się też owocami i to z wielkim smakiem:-)
tylko ta pogoda...a ine wiadomo też jak długo forum, nie będzie czynne więc jak się skomunikujemy
o widzę ze zrobiłąś się właśnie aktywna na gg wi ęc pewnie zaraz mi odp
.