reklama
Dziewczyny dziekuje wam bardzo za te słowa utuchy
Baska łozeczko ładniutkie.
Moj misio juz pozbyl sie baldachimu a mial taki ładny ale no coz zrobil sobie z niego karuzele. Jak opanowal sztuke stawania w lozeczku to trzymał sie za niego. Sprzedalam juz go na allegro.
Ach fajnie tak powspominac jak to sie przygotowywało na przyjście bobaska na świat.
Dziewczyny obiecajcie ze kolejne spotkanko :-) może ciut bliżej lub przez wekend. Ja też ciem!!!!!!!!!!!!!
Dwie godzinki temu wpadła do mnie sasiadla ktora pracowała przez jakis czas w Holandii. Ale swietnie ciuszki małemu pokupila. Cała reklamowka ciuszków za 11 euro. ;-) ;-)

Baska łozeczko ładniutkie.
Moj misio juz pozbyl sie baldachimu a mial taki ładny ale no coz zrobil sobie z niego karuzele. Jak opanowal sztuke stawania w lozeczku to trzymał sie za niego. Sprzedalam juz go na allegro.
Ach fajnie tak powspominac jak to sie przygotowywało na przyjście bobaska na świat.
Dziewczyny obiecajcie ze kolejne spotkanko :-) może ciut bliżej lub przez wekend. Ja też ciem!!!!!!!!!!!!!
Dwie godzinki temu wpadła do mnie sasiadla ktora pracowała przez jakis czas w Holandii. Ale swietnie ciuszki małemu pokupila. Cała reklamowka ciuszków za 11 euro. ;-) ;-)
M
MariaOla
Gość
Witajcie dziewczyny w ten deszczowy poranek
Ładnie leżakuję i łykam tabletki, więc nie ma powodu do zmartwień, z tego co gin mówił to nie jest to ciąża zagrożona, dlatego jestem dobrej myśli i może za 3 tyg. na kolejnej wizycie już nie będę musiała tak leżakować.
Karolinna ... ja jestem Raczkiem a Jarek Bliźniaczkiem, chyba niezbyt fortunne połączenie, ale nam jest ze sobą b. dobrze
A fryzurka to nie może ci zaszkodzić ... takiej ładnej dziewczynie nic nie może zaszkodzić
Według mnie to kwestia przyzwyczajenia. Wklej foteczkę niech się przekonam 
Baśka ... śliczna pościel
Ja sobie upatrzyłam taką w żyrafy
Ewcik ... fajna koleżanka ... gratulacje
Mokatte .... faktycznie, chciałabym dwójkę dzieci, sama byłam jedynaczką i nie ma w tym nic fajnego, z punktu widzenia dziecka, zawsze przyda się ktoś do opozycji przeciw rodzicom
I jak z Waszym spotkaniem ... nie boicie się deszczu ??

Ładnie leżakuję i łykam tabletki, więc nie ma powodu do zmartwień, z tego co gin mówił to nie jest to ciąża zagrożona, dlatego jestem dobrej myśli i może za 3 tyg. na kolejnej wizycie już nie będę musiała tak leżakować.
Karolinna ... ja jestem Raczkiem a Jarek Bliźniaczkiem, chyba niezbyt fortunne połączenie, ale nam jest ze sobą b. dobrze
Baśka ... śliczna pościel
Ewcik ... fajna koleżanka ... gratulacje
Mokatte .... faktycznie, chciałabym dwójkę dzieci, sama byłam jedynaczką i nie ma w tym nic fajnego, z punktu widzenia dziecka, zawsze przyda się ktoś do opozycji przeciw rodzicom
I jak z Waszym spotkaniem ... nie boicie się deszczu ??
kubusiowa
Fan(ka)
Dzień doberek:-)
No i na złość
przywitał nas deszczowy poranek:-( , my raczej odpadamy, chyba że jeszcze do południa się coś zmieni albo dacie znac że w Katowicach ładana pogoda
!
Karolinna - do fryzurki musisz sie przyzwyczaić, a jak zareagowała na zmiane Lenka?
a z mężem już sztama
Ewcik - dobrze mieć taką sąsiadkę
,nasza karuzela tez jest wystawiona na allegro bo Kuba juz sobie za nią pociągał i jeszcze by ja wykończył a szkoda bo jeszcze posłuży innemu bobaskowi
Mariola - tak trzymaj, duuuuuuuużo odpoczywaj
pogoda do tego sprzyja, Kuba własnie zasnął, a za 400 zł co masz przeznaczone na łóżeczko to kupisz takie wypasione
, a posciele dla dzieci sa naprawdę przepiękne:-)
Dziewczyny dajcie znać co ze spotkaniem i jaka w Ka-ach pogoda?!
No i na złość

Karolinna - do fryzurki musisz sie przyzwyczaić, a jak zareagowała na zmiane Lenka?

Ewcik - dobrze mieć taką sąsiadkę

Mariola - tak trzymaj, duuuuuuuużo odpoczywaj

Dziewczyny dajcie znać co ze spotkaniem i jaka w Ka-ach pogoda?!

Mama Boo
Mama Zinella i Whitmona
Hej dziewczyny - w Katowicach pogoda do d...pupy
Szaro i mokro (chociaż nie pada).
A ja dzisiaj dobry hmorek, bo wczoraj byłam u ginki i w ciąży nie jestem
-bo miałam takie podejzrenia. Ginka bardzo się ucieszyła, ze chcę zrezygnować z zastrzyku i powiedziała, ze jest to najgorsze co może być i nigdy go nei przepisała (wcześniej chodziłam do innej) i przepisała mi cerazette - póki karmię. Okazało się, że mam nadżerkę i pani doktor zrobiła mi cytologię i zobaczymy co dalej. Jestem naprawdę zadowolona - tak dokłądnie to jeszcze nie byłam zbadana - bez skojarzeń
Pani doktor sprawdzała czy mam żylaki , pytała czy łapią mnie skurcze w łydkach - co się okazało mam je przez ten cholerny zastrzyk, bo on mi wypłukuje wszystko z organizmu - łącznie z magnezem.
Także to by było na tyle.
Dzisiaj wypłata - super - 460 zł
Żyć nie umierać...... Zapłącę rachunek - uzupełnię gardorobę moją i OZInka i po wypłacie.....
Karolinna włosy nie zęby - odrosną
. No właśnie - jak Lenka zaraeagowała ???
Basia łżóeczko pzreśliczne . Pamiętam jak ja ubierałam od Oskarka i jakieś takie puste a jak wrociliśmy do domku to tak fajnei było Go w nim położyć - ehhh to były czasy :-)
Mokatte cieszę się, ze lsita w koncu do Ciebie doszła
MariaOla bądź dobrej myśli a wszytsko pójdzie z górki !
A ja napsiałam maila do dwóch psycholozek w KAtowicach z zapytaniem gdzie przyjmują, bo chyba jednak się zdecyduję pójść. Zobaczymy czy odpiszą.

Szaro i mokro (chociaż nie pada).
A ja dzisiaj dobry hmorek, bo wczoraj byłam u ginki i w ciąży nie jestem

Pani doktor sprawdzała czy mam żylaki , pytała czy łapią mnie skurcze w łydkach - co się okazało mam je przez ten cholerny zastrzyk, bo on mi wypłukuje wszystko z organizmu - łącznie z magnezem.
Także to by było na tyle.
Dzisiaj wypłata - super - 460 zł

Karolinna włosy nie zęby - odrosną

Basia łżóeczko pzreśliczne . Pamiętam jak ja ubierałam od Oskarka i jakieś takie puste a jak wrociliśmy do domku to tak fajnei było Go w nim położyć - ehhh to były czasy :-)
Mokatte cieszę się, ze lsita w koncu do Ciebie doszła

MariaOla bądź dobrej myśli a wszytsko pójdzie z górki !
A ja napsiałam maila do dwóch psycholozek w KAtowicach z zapytaniem gdzie przyjmują, bo chyba jednak się zdecyduję pójść. Zobaczymy czy odpiszą.
kubusiowa
Fan(ka)
mamaboo - miło słyszeć że ktos ma dobry humorek
, u mnie tez nie najgorszy
, dobrze ż ginekol. u ciebie w porządeczku, teraz tylko psychiczny dołek wykuruj i juz bedzie wszystko okej. Miłych zakupów i nie zwariuj z wydawaniem tej megaaaaaa
wypłaty;-) (co za kraj)

hej dołączam do porannej kawki którą sobie zaraz zrobię:-)
Lenka nawet nie zamrugała na mój nowy wygląd
no i dobrze;-) Ake miałam tej fryzurki "w ogóle" nie ukłądać a zajmuje mi więcej czasu niż poprzednia ;-)
mamaboo zawsze to jakaś kasa
,a ten niby napad na bank to była symulacja
mariaola eee tam,dobraliście sie przecież idelanie
ja horoskopy traktuję jako zabawę tylko
.A w komplement że takiej ładnej dziewczynie wszystko pasuje ,to moze bym i uwierzyłą gdyby nie te przymrużone oko na koncu

kubusiowa pogoda paskuda,jeśli się nie poprawi to odwołujemy spotkanko:-(ewentualnie..moze pasuje wam piątek
oliwka a mozę i wkleję ;-)ale to moze jakąś fotkę ze spotkania;-)
Laseczki,bo nie wiem co napisać diablicy ???
lecę robić tą kawkę i śniadanko:-) .
Lenka nawet nie zamrugała na mój nowy wygląd

mamaboo zawsze to jakaś kasa

mariaola eee tam,dobraliście sie przecież idelanie

kubusiowa pogoda paskuda,jeśli się nie poprawi to odwołujemy spotkanko:-(ewentualnie..moze pasuje wam piątek

oliwka a mozę i wkleję ;-)ale to moze jakąś fotkę ze spotkania;-)
Laseczki,bo nie wiem co napisać diablicy ???
lecę robić tą kawkę i śniadanko:-) .
reklama
Podziel się: