Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przywitał nas deszczowy poranek:-( , my raczej odpadamy, chyba że jeszcze do południa się coś zmieni albo dacie znac że w Katowicach ładana pogoda
!
a z mężem już sztama
,nasza karuzela tez jest wystawiona na allegro bo Kuba juz sobie za nią pociągał i jeszcze by ja wykończył a szkoda bo jeszcze posłuży innemu bobaskowi
pogoda do tego sprzyja, Kuba własnie zasnął, a za 400 zł co masz przeznaczone na łóżeczko to kupisz takie wypasione
, a posciele dla dzieci sa naprawdę przepiękne:-) 
-bo miałam takie podejzrenia. Ginka bardzo się ucieszyła, ze chcę zrezygnować z zastrzyku i powiedziała, ze jest to najgorsze co może być i nigdy go nei przepisała (wcześniej chodziłam do innej) i przepisała mi cerazette - póki karmię. Okazało się, że mam nadżerkę i pani doktor zrobiła mi cytologię i zobaczymy co dalej. Jestem naprawdę zadowolona - tak dokłądnie to jeszcze nie byłam zbadana - bez skojarzeń
Żyć nie umierać...... Zapłącę rachunek - uzupełnię gardorobę moją i OZInka i po wypłacie.....
. No właśnie - jak Lenka zaraeagowała ???
no i dobrze;-) Ake miałam tej fryzurki "w ogóle" nie ukłądać a zajmuje mi więcej czasu niż poprzednia ;-)
,a ten niby napad na bank to była symulacja
ja horoskopy traktuję jako zabawę tylko
.A w komplement że takiej ładnej dziewczynie wszystko pasuje ,to moze bym i uwierzyłą gdyby nie te przymrużone oko na koncu