reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dziewczyny dziekuje wam bardzo za te słowa utuchy :zawstydzona/y: :zawstydzona/y: :zawstydzona/y:

Baska łozeczko ładniutkie.
Moj misio juz pozbyl sie baldachimu a mial taki ładny ale no coz zrobil sobie z niego karuzele. Jak opanowal sztuke stawania w lozeczku to trzymał sie za niego. Sprzedalam juz go na allegro.
Ach fajnie tak powspominac jak to sie przygotowywało na przyjście bobaska na świat.

Dziewczyny obiecajcie ze kolejne spotkanko :-) może ciut bliżej lub przez wekend. Ja też ciem!!!!!!!!!!!!!

Dwie godzinki temu wpadła do mnie sasiadla ktora pracowała przez jakis czas w Holandii. Ale swietnie ciuszki małemu pokupila. Cała reklamowka ciuszków za 11 euro. ;-) ;-)

baśka łużeczko ja tez takie mam takie;-) a fajową maluszek ma pościel ,karuzelka właśnie mi sie taka podoba :-p Oliwka ma ale inna a ta jest super:-)
karolina może wkleisz fotke z nową fryzurką;-)

Witajcie dziewczyny w ten deszczowy poranek :tak:

Ładnie leżakuję i łykam tabletki, więc nie ma powodu do zmartwień, z tego co gin mówił to nie jest to ciąża zagrożona, dlatego jestem dobrej myśli i może za 3 tyg. na kolejnej wizycie już nie będę musiała tak leżakować.

Karolinna ... ja jestem Raczkiem a Jarek Bliźniaczkiem, chyba niezbyt fortunne połączenie, ale nam jest ze sobą b. dobrze ;) A fryzurka to nie może ci zaszkodzić ... takiej ładnej dziewczynie nic nie może zaszkodzić ;) Według mnie to kwestia przyzwyczajenia. Wklej foteczkę niech się przekonam :)

Baśka ... śliczna pościel :) Ja sobie upatrzyłam taką w żyrafy

Ewcik ... fajna koleżanka ... gratulacje

Mokatte .... faktycznie, chciałabym dwójkę dzieci, sama byłam jedynaczką i nie ma w tym nic fajnego, z punktu widzenia dziecka, zawsze przyda się ktoś do opozycji przeciw rodzicom ;)

I jak z Waszym spotkaniem ... nie boicie się deszczu ??

Dzień doberek:-)

No i na złość :wściekła/y: przywitał nas deszczowy poranek:-( , my raczej odpadamy, chyba że jeszcze do południa się coś zmieni albo dacie znac że w Katowicach ładana pogoda:tak: !

Karolinna - do fryzurki musisz sie przyzwyczaić, a jak zareagowała na zmiane Lenka?:szok: a z mężem już sztama:-p

Ewcik - dobrze mieć taką sąsiadkę:happy: ,nasza karuzela tez jest wystawiona na allegro bo Kuba juz sobie za nią pociągał i jeszcze by ja wykończył a szkoda bo jeszcze posłuży innemu bobaskowi:-D

Mariola - tak trzymaj, duuuuuuuużo odpoczywaj:yes: pogoda do tego sprzyja, Kuba własnie zasnął, a za 400 zł co masz przeznaczone na łóżeczko to kupisz takie wypasione:rofl:, a posciele dla dzieci sa naprawdę przepiękne:-)

Dziewczyny dajcie znać co ze spotkaniem i jaka w Ka-ach pogoda?!:nerd:

Hej dziewczyny - w Katowicach pogoda do d...pupy :-D
Szaro i mokro (chociaż nie pada).
A ja dzisiaj dobry hmorek, bo wczoraj byłam u ginki i w ciąży nie jestem :tak: -bo miałam takie podejzrenia. Ginka bardzo się ucieszyła, ze chcę zrezygnować z zastrzyku i powiedziała, ze jest to najgorsze co może być i nigdy go nei przepisała (wcześniej chodziłam do innej) i przepisała mi cerazette - póki karmię. Okazało się, że mam nadżerkę i pani doktor zrobiła mi cytologię i zobaczymy co dalej. Jestem naprawdę zadowolona - tak dokłądnie to jeszcze nie byłam zbadana - bez skojarzeń :-p
Pani doktor sprawdzała czy mam żylaki , pytała czy łapią mnie skurcze w łydkach - co się okazało mam je przez ten cholerny zastrzyk, bo on mi wypłukuje wszystko z organizmu - łącznie z magnezem.
Także to by było na tyle.
Dzisiaj wypłata - super - 460 zł :eek: Żyć nie umierać...... Zapłącę rachunek - uzupełnię gardorobę moją i OZInka i po wypłacie.....

Karolinna włosy nie zęby - odrosną:-D :-D :-D . No właśnie - jak Lenka zaraeagowała ???
Basia łżóeczko pzreśliczne . Pamiętam jak ja ubierałam od Oskarka i jakieś takie puste a jak wrociliśmy do domku to tak fajnei było Go w nim położyć - ehhh to były czasy :-)
Mokatte cieszę się, ze lsita w koncu do Ciebie doszła :-D
MariaOla bądź dobrej myśli a wszytsko pójdzie z górki !
A ja napsiałam maila do dwóch psycholozek w KAtowicach z zapytaniem gdzie przyjmują, bo chyba jednak się zdecyduję pójść. Zobaczymy czy odpiszą.

mamaboo - miło słyszeć że ktos ma dobry humorek:-D , u mnie tez nie najgorszy:tak: , dobrze ż ginekol. u ciebie w porządeczku, teraz tylko psychiczny dołek wykuruj i juz bedzie wszystko okej. Miłych zakupów i nie zwariuj z wydawaniem tej megaaaaaa:szok: wypłaty;-) (co za kraj)

hej dołączam do porannej kawki którą sobie zaraz zrobię:-)

Lenka nawet nie zamrugała na mój nowy wygląd:rolleyes: no i dobrze;-) Ake miałam tej fryzurki "w ogóle" nie ukłądać a zajmuje mi więcej czasu niż poprzednia ;-)

mamaboo zawsze to jakaś kasa:laugh2: ,a ten niby napad na bank to była symulacja:tak:

mariaola eee tam,dobraliście sie przecież idelanie:laugh2: ja horoskopy traktuję jako zabawę tylko:laugh2: .A w komplement że takiej ładnej dziewczynie wszystko pasuje ,to moze bym i uwierzyłą gdyby nie te przymrużone oko na koncu:dry::biggrin2:

kubusiowa pogoda paskuda,jeśli się nie poprawi to odwołujemy spotkanko:-(ewentualnie..moze pasuje wam piątek :confused:

oliwka a mozę i wkleję ;-)ale to moze jakąś fotkę ze spotkania;-)

Laseczki,bo nie wiem co napisać diablicy ???

lecę robić tą kawkę i śniadanko:-) .

reklama
Do góry