reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
Dodam że pomidory, papryke, cukinie mam czym mozna ulepszyc???Kielbaske tez mozna pokroic. Dobrze ze Grzes bedzie dzis z pracy o 20,30 bo mam duzo czasu by zrobic te leczo:-) :-) :-)

Ewcik ja robię tak:
pieczarki, papryki (czerwoną, zieloną, żółtą i pomarańczową) i martadelę smażę na patelni. Potem dolewam do tego wody z kostką rosołową - dodaję przecieru pomidorowego, śmietany i koniec :-) .
Chyba też zaraz zadzwonię Rafałowi żeby kupił wszystko, bo nie mam zamiaru zowu iść do "teściów" na obiad - już mam ich dosyć po prostu.....

Cześć Dziewczyny!

Karolinka po kaszce drzemie więc mogę chwilę posiedzieć, a jak się obudzi to spacerek :tak:

Czarnulko jak mogłybyśmy o Tobie zapomnieć i o Twoich ślicznotkach :sick: Jak możesz coś takiego pisać, nawet na spotkanku troszkę o Tobie rozmawiałyśmy, podziwiałyśmy Cię jak sobie dajesz radę. Mamy nadzieję że spotkamy się wkrótce. Na pewno jest CI ciężko, ale to zaprocentuje w kolejnych latach, dziewczynki będą się ze sobą bawić a Ty odsapniesz :tak:
A Twój blog odwiedzam regularnie, ale pewnie z braku czasu nic nie pieszesz.

Ewcik widzę że wycieczka udana, co do lecza to niestety nie pomogę. A jeśli chodzi o słoiczki to wydawalo mi się że Gerber jest najlepszy, dlatego dałam jej pierwszą zupkę z Gerbera choć miałam do wyboru jeszcz BoboVite. Myślę że każde dziecko jest inne jednemu bardziej smakuje to innemu co innego. Ja mam małe doświadczenie na razie z tymi słoiczkami ale póki co to Karolinka dwa razy mi zwymiotowała i to właśnie po słoiczku z BoboVity (jabłko z dynią).

Kubusiowa dziękuję za zdjęcia, już się wysyłają do Ciebie. Bukiet piękny :-) naliczyłam jedenaście różyczek :tak: super fotusie. Macie bardzo ładnie w mieszkanku :tak: słodziutko i przytulnie :tak: a wycieczka do Krakowa widzę że super udana, bardzo fajna z Was rodzinka :happy:

MamaBoo nie wiem co Ci napisać, na pewno zrobiło Ci się bardzo przykro z powodu tych poczynań Rafała dobrze że solidnie z nim porozmawiałaś. Szkoda że nie mozesz więcej czasu spędzać z Oskarkiem, ale jak staż CI się skończy to sobie to oboje odbijecie :tak:

Ciekawa jestem ile Karolcia przybierze po tych wszystkich kaszkach, zupkach i deserkach :eek: Moja siostra stwierdziła że widać już po niej że chyba sporo przybrała, kitki jej się zrobiły takie grubiutkie :-D Okaże się 9 października :confused:

hej:-)
kubusiowa bukiecik śliczny sama bym chciała taki dostać:tak:
czarnulka witaj :-)jak byśmy mogli o tobie zapomnieć:no:
ewcik ja do tego wszystkiego daje pieczarki ,cebule kiełbaske ale nie zabielam zresztą dajesz według uznania :-)
mmm Grzesia daliscie do żłobka bo pracujecie? Ja sobie nie wyobrażam jak bede musiała iść do pracy za rok :-(

Ewcik - ja ci nie pomogę w sprawie lecza bo nigdy nie robiłam a ja za bardzo za nim nie przepadam. moja teściowa go robi i wiem, że daje naprzykład pokrojone parowki jeszcze.

MamaBoo- ja też bym się wkurzyła gdyby mój mąż siedział na necie i odwiedzal takie stronki. Na szczęście nie mam takiego problemu bo mojego męża internet i komputer poprostu nie interesuje ;-)

Czarnulko - cały czas o tobie pamiętam. I rozumiem, ze mało bywasz na bb bo poprostu nie masz czasu a przy dwójce dzieci jest co robić :-)

mmm- ja też już raczej stawiam że malutki urodzi nam się w pażdzierniku może 4 to byłoby 2 miesiące przed moimi ;-) Ale mam jeszcze nadzieję, ze do końca września się pojawi:-)

reklama
Czarnulka podziwiam cię naprawdę ! Głowka do góry - jesteśmy z Tobą duchem !!!!!
Iza Karolinka na pewno troszkę przybierze na wadze, ale to dobrze.
A ja dałam SOkarkowi w sobotę wafelka do pocyckania a w niedzielę bułeczkę. Bo przy nim nie da się nic jeść - wyrywa się i płacze jak ktoś je bez niego. Wczoraj kupiliśmy sobie z R. takie kuleczki z nadzieniem w środku a Oskar co ? Płacz - no to R. nałożył sobie na usta a ten jak pyszczek otworzył i wylecial do Rafała to myślalam, ze zje i zaślini :-) . Teraz jak chcę mu dać całusa to ten myśli, ze mu daję coś dobrego i mnie "całuje" - rozkoszne to moje dziecię :-)
Basia jak się czujesz ? Jakieś symptomy zbliżającego się porodu już są ? :-)

Do góry