reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Cześć wszystkim!

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA I GRZESIA!!!!!

Ewcik udanej wycieczki! Ty to masz aktywne życie :tak:

Kubusiowa Tobie też udanej wycieczki do chatki i smaczego obiadku! dopiero, jak Ty mi wyślesz zdjęcia to ja wyślę Tobie z wiadomych powodów :tak: :-D NO i czekam na fotkę bukieciku :happy:

Mokkate miło było Was znów spotkać, Martynka to już duża panienka :tak: A to zdjęcie- przyznam że córy urodziwe i podobne, pewnie faktycznie urodę mają po mamusi ale całkowicie do tatusia obie podobne. Zwłaszcza na tym drugim zdjęciu jak patrze na Martynke to cały Grzegorz :-) :tak: Oj nie wyparłby się córeczek :-)
Ale sobie nasi mężusiowie pogadali chwilę :-D , tylko mój Twojemu źle powiedział bo moja znajoma chodziła do tego przedszkola z dziećmi tylko na religie przed komunią. Ta która mieszka obok Ciebie z Tomkiem i Gosią :tak:

A my już po rosołku, zaraz drugie danko :-) właśnie mężuś kończy je robić :cool2: a potem przyjedzie moja siostra, chrzestna Karolinki, pewnie znowu jej coś przywiezie albo nic, ale jeśli tak to pewnie jakąś sukienke :-D

Basia stawiam że urodzisz po terminie, chociaż życzę Ci żeby było to do środy :tak: zobaczymy jak będzie. Ja już chcę zobaczyć Twojego malutkiego Kamilka :-p :tak:

MIŁEJ NIEDZIELI!!!!

reklama
Widzę, ze nikogo tu nie ma :no:
Jestem sama i niewiem co mam robić:baffled:

Iza - cała moja rodzina już nie może się doczekać kiedy zobaczą maluszka. Mama myślala ze do niedzieli już się rozdwoję a tu nic.Mam jeszcze nadzieję, ze do środy się rozdwoję ale to już zobaczymy...Jak co to w środę mam wizytę u gina to zobaczymy co on mi powie jak dlugo będziemy czekać. Boję się, zeby moje maleństwo nie zostalo przenoszone i napewno od środy będę już cala nerwowa chodzila.

Dziękujemy wszystkim za życzenia :-) :-) :-)

Filipku a dla Ciebie wszystkiego najlepszego, samych pogodnych i szczęśliwych dni :-)

kubusiowa, ewcik sprawozdzanie z podróży musi być :tak:

kubusiowa mimo 11 m-cy listki na chodnikach i śrubki są ciekwasze od samych zwierzątek :laugh2:

mokkate
Wszyscy mi powtarzają, że dziewczynki są do siebie podobne.
Nie wiecie czemu ?
różnią się tylko fryzurami ;-) :laugh2:

ja też chcę na rolki :cool2: , czekam aż Grześ podrośnie, a już mam zaplanowane że będziemy razem jeździć...

baśka teraz jesteś w najgorszym okresie ciąży jakim jest wyczekiwanie... ...my też już nie możemy się doczekać :tak: :tak:

iza i o co się wbogaciła Karolinka :confused: ;-)

a Jarek wczoraj i dziś uśpił Grzesia, może odpadnie mi jeden obowiązek :-D
dzisiaj na basenie było bardzo dużo dzieciaczków, było gwarno i ciasno, ale nastepnym razem rozbijają grupę i dzielą na dwie mniejsze :laugh2:

Witam wieczorem!
Wpadłam na chwilkę przed Tańcem z gwiazdami :tak:

mmm- Karolinka wzbogaciła się o całkiem sporą ilość słoiczków: zupki i deserki :tak: myśle że jak teraz nasza córcia je już inne rzeczy to głównie takie prezenty będzie dostawać :-) Dostała taką fajną kaszkę w słoiczku z Hippa podobno dzieci to bardzo lubią, może jutro spróbuję dać Karolci.
Fajnie że mężuś zaczął Cię wyręczać :-)

A dziś moja malutka jadła pierwszy raz zupkę jarzynową Gerbera, zjadła 3 pełne łyżeczki ale jak zwykle zerowy entuzjazm i zerowe zainteresowanie. Ale przynajmniej buzie otwierała.

Mokkate fajnie że jeździsz na rolkach :tak: Sportowa rodzinka z Was :happy:

Karlam te zakupy pewnie baaardzo cieszą :tak:

Dobra spadam bo taniec się zaczyna :eek:

Wpadam na chwilke bo padnieta na maxa jestem ...było cudownie. Jechalismy z moim bratem, bratowa i Dominika corka mojego brata. Pogoda dopisała do konca. Filipek grzeczny ale nie do konca poł drogi powrotnej marudził ..nie dziwie sie jak stalismy co chwile w korku.
Odwiedzilismy Szczyrk , Wisłę i Ochaby.Filipek dzis zjadł 3 wafle z lodów. Jak kupowalismy sobie lody to biedny patrzył tak na nas, ze jemu trzeba było zafundowac kubek.I tak były 3.Zaraz wkleje fotki jak m ały jezdził na karuzeli, z ktorej potem wyciagalismy go z płaczem.

DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA ZYCZONKA TERAZ WIELKIE ODLICZANIE DO MEGA IMPREZY:-D -

IZA moj mały nie ruszy zadnegfo słoiczka z GERBERA od razu podnosi mu się najbardziej toleruje BOBO VITE

MOKKATE wykapana mamusia (obie sa )

UDAŁO SIE;-) ;-) ;-)

TATUS ZROBIŁ JUŻ LEKKI FOTO MONTAŻ :-D
NA KARUZELI Z DOMINISIĄ, ZA MAŁY JESTEM ZEBY SAM PROWADZIC:-)
filipek2jh1.jpg

filipek4vm6.jpg

reklama
Witam późnym wieczorkiem:szok: ;-)

Szkoda że weekend juz sie kończy, pogoda exstra, wycieczki udane, kasa udana:szok: ,humorki szampańskie:-D.
Dzisiaj bylismy w Ustroni troszke spóźnieni i czekalismy na obiadek godzinke , ale to nas nie odstraszyło bo siedziliśmy na powietrzu przygrywała kapela góralska aż Kubus podrygiwał w wózeczku i obiadek przepyszny :happy: tylko przez ten obiadek nie bylismy z kubusiem w mini zoo ale nic straconego ponoc pogoda ma być ładna i w paździeniku.
Wkleje obiecane fotki

Musze się wam pochwalic że do bukietu dostałam od męża kaskę (wykorzystam je na masaże odchudzające:happy: , bo jakoś nie umiem dojśc do mojej wagi i tyle ciuchów wisi w szafie jako eksponat:wściekła/y: )
Wklejam fotki

_630871_n.jpg

kwiaty od męża
_630869_n.jpg

nasza kochana trójka
_630870_n.jpg

zadowolnoy Kubuś z mamusią

zaraz wklej fotki z krakowa

Do góry