reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Halo zyjecie kobitki, to aż nie mozliwe że nic nie ma do czytania.
My juz posniadanku zaraz Filipke zje kaszke idzie spac a potem wyruszamy w Beskidy

reklama
jestem my dopiero wstaliśmy ide sobie zrobic kawke :-D
ewcik miłej niedzieli w beskidach:tak:ale fajowo:szok:
kubusiowa zdaj relacje z wczorajszego dnia nio i oczywiście zdiecie bukieciku :-Dobiecałas:tak:

MMM ucałuj mocno Grzesia , dziś skończył 11 miesiąc. Razem Filipkiem pozostał im jeden miesiac do roczku .

GRZES DUZO DUZO ZDRÓWKA
7273lo2.gif

Dużo buziaczków dla Grzesia i Filipka z okazji ukończenia 11 miesięcy...
A za miesiąc...to się będzie działo!!!!:-)

Wczoraj pierwszy raz jeździłam na rolkach i odkryłam nowe powołanie....:tak: :laugh2:
Było suuuuper!!!! Jeszcze nie zawsze potrafię się zatrzymać tam gdzie bym chciała, ale skręty mi już wychodzą...:laugh2:
Ale mam dobrego instruktora- Darię, no i Grzegorz jest o dwie lekcje bardziej zaawansowany...:-D :-D :-D

Miłej niedzieli życzę!!!!!

Witam w piękny słoneczny poranek:-)

Wszystkiego najlepszego Grzesiu duuuuuuuuuużo uśmiechu i zdrówka :-) :-) :-) :-) :-)

Jeszcze raz dziękujemy za zyczonka:tak:

mmm - dziękuje za komplemencik dla mnie:zawstydzona/y: , napewno następnym razem Grzesiowi spodobają sie wszystkie zwierzątka bo juz skończył 11 miesięcy;-)

Wycieczkę do Krakowa zaliczamy do bardzo udanej, była piekna ogoda humorki dopisywały całej naszej trójce Kubus spał w obydwie strony.
Kuba miał taki humor ze wszystkich dookoła zaczepiał gadał gadał i gadał :szok:, nawet nieznajomi robili mu fotki z jego wygłupami i minami oczywiście za naszym pozwoleniem:cool2: mogłam jakąs opłate zebrać;-)
Zdjęcia powklejam jak Kubus usnie lub wieczorkiem bo Jarek niestety dzisiaj w pracy ale rekompensując swoją nieobecność w domku zabiera nas po pracy na obiadek:happy: więc nie musze gotować, chyba wybierzemy sie do Ustornia do chaatki góralskiej to nasze ulubione miejsce na obiadki pysznie i nie drogo polecam, I może mini zoo odwiedzimy:-)
Może któraś wybiera sie do Ustornia!?:-)

Ewcik - życzymy udanej wycieczki:-)

Baśka - jak tam dzisiaj samopoczucie?, napewno do srody bedzi juz po wszystkim, wieczorrkiem spróbuje jeszcze raz z fotkami:tak:

Iza - wyśle ci na maile zdjęcia wieczorkiem okej i ty mi też prześlij

zmykam narka sorki jak komus nie odpisałam ale w takim pędzie klikam bo mały buszuje w dużym pokoju juz przy sprzęcie:-p

ale ze mnie gapa sorki..........:zawstydzona/y:

Wszystkiego najnajnajnaj...................lepszego dla Filipka, rosnij zdrowo i śmiej sie zdrowo!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) :-) :-) :-) :-) :tak: :tak: :tak: :tak: :tak:

Wszystkiego najlepszego z okazji skończenia 11 miesięcy dla Filipka i Grzesia, niech rosną zdrowo!!!!

Hej dziewczyny!!!

Melduję się 2 w 1. Już jesteśmy z meżem po kościółku. Rosołek się gotuje pycha...;-)
Dzisiaj spedze cały dzień w domu :no: Mąż jedzie na 14 do szkoły i wróci po 17 więc ja posiedzę sobie na bb. Mam nadzieję, że ktoś też będzie.

Kubusiowa - smacznego obiadku ci życzę w Ustroniu :-) :-D Też zjadłabym w jakiejś hatce :-)

Ewcik - udanej wycieczki w Beskidy :-) :-D

Mokatte - dziewczynki podobne do siebie, widac mają urodę po mamie :-) ;-) :tak:

Witam,

Wszystkiego najlepszego dla jedenastomiesieczniakow

My juz po zbyt obfitym sniadaniu, ale dzieki spacerkowi do Kosciola i bieganiu za Sonia do okola kosciola chyba juz nic mi ze sniadania nie zostalo :rolleyes:

Wczoraj jak garlismy, to Rafal nieszczesliwie rzucil pilke, nie zdazylam zlapac i trafila w moja noge. Mialam nawet niewielkie wgniecenie, a bol taki, ze myslalam, ze chodzic nie bede. Dzis nawet sladu nie ma :confused:, no i nie moge sie wyreczac Rafalem, mowiac, ze noga boli :dry:

Udanych wycieczek w gory i smacznego obiadku Kubusiowa.

Pozdrawiam,

reklama
Ale ze mnie gapa;-):-D
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA I GRZESIA:-)
Mokate
śliczne córeczki i jak do siebie podobne ,basia ma racje:tak: że uroda po mamusi:tak:
basiu a ty jescze sie kulasz:-D
Ciekawe jak Luszczynka i jej maleństwo ?napewno wyszła ze szpitala ,a gdzie ona rodziła?

Do góry