reklama
Dużo buziaczków dla Grzesia i Filipka z okazji ukończenia 11 miesięcy...
A za miesiąc...to się będzie działo!!!!:-)
Wczoraj pierwszy raz jeździłam na rolkach i odkryłam nowe powołanie....
Było suuuuper!!!! Jeszcze nie zawsze potrafię się zatrzymać tam gdzie bym chciała, ale skręty mi już wychodzą...
Ale mam dobrego instruktora- Darię, no i Grzegorz jest o dwie lekcje bardziej zaawansowany...
Miłej niedzieli życzę!!!!!
A za miesiąc...to się będzie działo!!!!:-)
Wczoraj pierwszy raz jeździłam na rolkach i odkryłam nowe powołanie....
Było suuuuper!!!! Jeszcze nie zawsze potrafię się zatrzymać tam gdzie bym chciała, ale skręty mi już wychodzą...
Ale mam dobrego instruktora- Darię, no i Grzegorz jest o dwie lekcje bardziej zaawansowany...
Miłej niedzieli życzę!!!!!
kubusiowa
Fan(ka)
Witam w piękny słoneczny poranek:-)
Wszystkiego najlepszego Grzesiu duuuuuuuuuużo uśmiechu i zdrówka :-) :-) :-) :-) :-)
Jeszcze raz dziękujemy za zyczonka
mmm - dziękuje za komplemencik dla mnie
, napewno następnym razem Grzesiowi spodobają sie wszystkie zwierzątka bo juz skończył 11 miesięcy;-)
Wycieczkę do Krakowa zaliczamy do bardzo udanej, była piekna ogoda humorki dopisywały całej naszej trójce Kubus spał w obydwie strony.
Kuba miał taki humor ze wszystkich dookoła zaczepiał gadał gadał i gadał
, nawet nieznajomi robili mu fotki z jego wygłupami i minami oczywiście za naszym pozwoleniem
mogłam jakąs opłate zebrać;-)
Zdjęcia powklejam jak Kubus usnie lub wieczorkiem bo Jarek niestety dzisiaj w pracy ale rekompensując swoją nieobecność w domku zabiera nas po pracy na obiadek
więc nie musze gotować, chyba wybierzemy sie do Ustornia do chaatki góralskiej to nasze ulubione miejsce na obiadki pysznie i nie drogo polecam, I może mini zoo odwiedzimy:-)
Może któraś wybiera sie do Ustornia!?:-)
Ewcik - życzymy udanej wycieczki:-)
Baśka - jak tam dzisiaj samopoczucie?, napewno do srody bedzi juz po wszystkim, wieczorrkiem spróbuje jeszcze raz z fotkami
Iza - wyśle ci na maile zdjęcia wieczorkiem okej i ty mi też prześlij
zmykam narka sorki jak komus nie odpisałam ale w takim pędzie klikam bo mały buszuje w dużym pokoju juz przy sprzęcie
Wszystkiego najlepszego Grzesiu duuuuuuuuuużo uśmiechu i zdrówka :-) :-) :-) :-) :-)
Jeszcze raz dziękujemy za zyczonka
mmm - dziękuje za komplemencik dla mnie
, napewno następnym razem Grzesiowi spodobają sie wszystkie zwierzątka bo juz skończył 11 miesięcy;-) Wycieczkę do Krakowa zaliczamy do bardzo udanej, była piekna ogoda humorki dopisywały całej naszej trójce Kubus spał w obydwie strony.
Kuba miał taki humor ze wszystkich dookoła zaczepiał gadał gadał i gadał
, nawet nieznajomi robili mu fotki z jego wygłupami i minami oczywiście za naszym pozwoleniem
mogłam jakąs opłate zebrać;-) Zdjęcia powklejam jak Kubus usnie lub wieczorkiem bo Jarek niestety dzisiaj w pracy ale rekompensując swoją nieobecność w domku zabiera nas po pracy na obiadek
więc nie musze gotować, chyba wybierzemy sie do Ustornia do chaatki góralskiej to nasze ulubione miejsce na obiadki pysznie i nie drogo polecam, I może mini zoo odwiedzimy:-) Może któraś wybiera sie do Ustornia!?:-)
Ewcik - życzymy udanej wycieczki:-)
Baśka - jak tam dzisiaj samopoczucie?, napewno do srody bedzi juz po wszystkim, wieczorrkiem spróbuje jeszcze raz z fotkami
Iza - wyśle ci na maile zdjęcia wieczorkiem okej i ty mi też prześlij
zmykam narka sorki jak komus nie odpisałam ale w takim pędzie klikam bo mały buszuje w dużym pokoju juz przy sprzęcie

baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Wszystkiego najlepszego z okazji skończenia 11 miesięcy dla Filipka i Grzesia, niech rosną zdrowo!!!!
Hej dziewczyny!!!
Melduję się 2 w 1. Już jesteśmy z meżem po kościółku. Rosołek się gotuje pycha...;-)
Dzisiaj spedze cały dzień w domu
Mąż jedzie na 14 do szkoły i wróci po 17 więc ja posiedzę sobie na bb. Mam nadzieję, że ktoś też będzie.
Kubusiowa - smacznego obiadku ci życzę w Ustroniu :-)
Też zjadłabym w jakiejś hatce :-)
Ewcik - udanej wycieczki w Beskidy :-)
Mokatte - dziewczynki podobne do siebie, widac mają urodę po mamie :-) ;-)
Hej dziewczyny!!!
Melduję się 2 w 1. Już jesteśmy z meżem po kościółku. Rosołek się gotuje pycha...;-)
Dzisiaj spedze cały dzień w domu
Mąż jedzie na 14 do szkoły i wróci po 17 więc ja posiedzę sobie na bb. Mam nadzieję, że ktoś też będzie.Kubusiowa - smacznego obiadku ci życzę w Ustroniu :-)
Też zjadłabym w jakiejś hatce :-) Ewcik - udanej wycieczki w Beskidy :-)
Mokatte - dziewczynki podobne do siebie, widac mają urodę po mamie :-) ;-)

Witam,
Wszystkiego najlepszego dla jedenastomiesieczniakow
My juz po zbyt obfitym sniadaniu, ale dzieki spacerkowi do Kosciola i bieganiu za Sonia do okola kosciola chyba juz nic mi ze sniadania nie zostalo
Wczoraj jak garlismy, to Rafal nieszczesliwie rzucil pilke, nie zdazylam zlapac i trafila w moja noge. Mialam nawet niewielkie wgniecenie, a bol taki, ze myslalam, ze chodzic nie bede. Dzis nawet sladu nie ma
, no i nie moge sie wyreczac Rafalem, mowiac, ze noga boli 
Udanych wycieczek w gory i smacznego obiadku Kubusiowa.
Pozdrawiam,
Wszystkiego najlepszego dla jedenastomiesieczniakow
My juz po zbyt obfitym sniadaniu, ale dzieki spacerkowi do Kosciola i bieganiu za Sonia do okola kosciola chyba juz nic mi ze sniadania nie zostalo

Wczoraj jak garlismy, to Rafal nieszczesliwie rzucil pilke, nie zdazylam zlapac i trafila w moja noge. Mialam nawet niewielkie wgniecenie, a bol taki, ze myslalam, ze chodzic nie bede. Dzis nawet sladu nie ma
, no i nie moge sie wyreczac Rafalem, mowiac, ze noga boli 
Udanych wycieczek w gory i smacznego obiadku Kubusiowa.
Pozdrawiam,
reklama
Ale ze mnie gapa;-)
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA I GRZESIA:-)
Mokate śliczne córeczki i jak do siebie podobne ,basia ma racje
że uroda po mamusi
basiu a ty jescze sie kulasz
Ciekawe jak Luszczynka i jej maleństwo ?napewno wyszła ze szpitala ,a gdzie ona rodziła?

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA I GRZESIA:-)
Mokate śliczne córeczki i jak do siebie podobne ,basia ma racje
że uroda po mamusi
basiu a ty jescze sie kulasz
Ciekawe jak Luszczynka i jej maleństwo ?napewno wyszła ze szpitala ,a gdzie ona rodziła?
Podziel się: