reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
WITAM

KUBUSIOWA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ Z OKAZJI 11-STEJ ROCZNICY . WOW JAKI STAŻ .
UDANEJ WYCIECZKI

JA JUZ MAM POSPRZATANE JESCZZE MAŁE ZAKUPKI I WEKEND DZIEWCZYNY.
POGODA SUPCIO WIEC MOZE NA JAKIS GRILL SIE DO ZNAJOMYCH WKRECIMY.
BUZIACZKI

BASKA DZIS TAKA ŁADNA POGODA LUDZIE AZ LEPIEJ NASTAWIENIE DO ZYCIA WIEC MOZE DZIS BEDZIE TEN DZIEN???????
dzieci107gz3.gif

TAK CZUJE ZE DZIS LUB JUTRO LUCZYNKA NAPISZE DO NAS;-) ;-)

reklama
Cześć! Zaraz napisze relacje ze spotkanka i poczytam Wasze posty, ale najpierw:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KASI (KUBUSIOWEJ) I JEJ MĘŻA Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU!!!!! ŻYCZYMY JESZCZE WIELU WSPÓLNYCH CUDOWNYCH LAT I POCIECHY Z SYNKA!

kubusiowa ja też dołączam sie do zyczeń WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI ROCZNICY:-)
baska ja też niemogłam sie doczekać ,brak jakich dolegliwości i tak Oliwia przyszła na świat 41tygodniu:-D
Karolinna nie przesadzm myśle że nie tylko odemnie to usłyszałas:tak:

witam w piekny dzionek:-) :-)

Dzieki serdeczne za życzonka :zawstydzona/y: :-) ach jak miło zrobiło sie na serduszku
Rano Pani z kwiaciarni przywiozła piękny bukit dla mnie wkleje fotki
Spadam bo wyruszamy do krakowa

Miłego dzionka:-) .

reklama
Witam witam!

Wczoraj wieczorem byłam taka jakaś padnięta po tym spotkanku i baaaardzo długim spacerku z Karolinną :tak: że już do kompa nie siadałam, zresztą miejsce było zajęte :-(

Dziewczyny spotkanko było super, myślę że baaaardzo udane :tak: Lenka jak zwykle grzeczniutka, ona po prostu mnie rozbraja :tak: śmieje sie słodko i jak już ładnie stoi i stawia kroczki, po prostu super! Sonia to śliczna i duża już dziewczynka, ładnie się bawiła i była naprawdę bardzo grzeczna :tak: Cieszę się że poznałam Grzesia, ładny i duży z niego kawaler :tak: , Kubuś tez super chłopczyk, a Karolinka chyba wpadła mu w oko ;-)

Kubusiowa udanej wycieczki! Pewnie piękne kwiaty dostałas :tak: a prześlesz mi zdjęcia? Bo jak do tej pory nic nie dostałam :-( mój e-mail: izabela_belec@tlen.pl podaj mi też swój.

Dziewczyny nie mam też adresów do mmm, Sandros i w ogóle dowiększości z Was. Proszę odezwijcie sie, może być na gg i podajcie :happy:

Karolinna właśnie zmniejszam zdjęcia, za chwilę Ci wyśle, jak możesz to prześlij dalej, albo napisz mi te adresy od dziewcznyn ;-) a fryzurke masz bardzo ładną, ale jeśli źle się w niej czujesz to może idź do fryzjera i niech Ci ją troszkę zmodyfikuje ;-) Polecam moją fryzjerkę MAJĘ :tak: :happy:

A co do ciuchów męża to ja sobie nie zaprzątam tym głowy, sam sobie kupuje to co chce :tak: zresztą ma chyba lepszy gust ode mnie. Nie wyobrażam sobie że ide z nim do sklepu i wybieram mu coś, a on albo to akceptuje albo nie :no:

Ewcik super Filipek już biega, zdolny chłopczyk z niego!

Basia ta czapeczka też mi się podoba, a Rysiowi jakoś nie nie wiem czemu, Karolcia wygląda w niej na serio jak smerfik :-D To dobrze że czujesz się super, tak sobie myśle że chyba jeszcze troche poczekamy na tego Twojego dzidziolka :confused: ale doczekasz, spokojna głowa :happy:

Do góry