reklama
diablica2
mały wielki OLO :)
Witam Panie!!!
Przedewszystkim Oluś dziękuje za życzonka....
po drugie... bardzo przepraszam że nie pojawiłam się na spotkanku ale mimo że z Olusiem byliśmu już prawie gotowi to Przemo późno przyjechał z tych grzybów
i do tego przywiózł ich prawie 10 kg więc ich obrabianie skończyliśmy jakieś 15 min temu....i wogóle mam uczucie że dziś wszystko sprzysięgło się przeciwko mojemu wyjazdow do Was:-( :-( :-( ... strasznie żałuję.... ale mam nadzieję że nadrobię
do kuchni już dziś nie wchodzę mimo że bałagan tam taki że hohohoho ale nie mam już siły i przyszłam do Was wytłumaczyć się i lecę do łóżeczka bo raniutko do pracy.... a Przemowi powiedziałam że więcej urlopu nie biorę tylko poproszę o jego wypłacenie bo jak mam urlop to bardziej jestem zmęczona niż w pracy.... (nawet urlop wzięłam by się z Wami spotkać wrrrr.....) ale mój mężuś jeszcze poczuje ten dzisiejszy jego niewypał.... oj poczuje.... narazie tylko się do niego nie odzywam
a teraz dobranoc kobitki.....
Przedewszystkim Oluś dziękuje za życzonka....

po drugie... bardzo przepraszam że nie pojawiłam się na spotkanku ale mimo że z Olusiem byliśmu już prawie gotowi to Przemo późno przyjechał z tych grzybów

do kuchni już dziś nie wchodzę mimo że bałagan tam taki że hohohoho ale nie mam już siły i przyszłam do Was wytłumaczyć się i lecę do łóżeczka bo raniutko do pracy.... a Przemowi powiedziałam że więcej urlopu nie biorę tylko poproszę o jego wypłacenie bo jak mam urlop to bardziej jestem zmęczona niż w pracy.... (nawet urlop wzięłam by się z Wami spotkać wrrrr.....) ale mój mężuś jeszcze poczuje ten dzisiejszy jego niewypał.... oj poczuje.... narazie tylko się do niego nie odzywam

a teraz dobranoc kobitki.....
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej dziewczyny!!!
Melduję się 2 w 1. Dalej nic
Już mam wątpliwości czy do środy się rozdwoję bo nie mam żadnych dolegliwości czuję się super, ze mogłabym góry przenosić :-)
Zdjęcia super widzę, ze spotkanko się udało. Dziciaczki śliczne tak jak i mamusie ;-)
Dozobaczenia wieczorkiem. Zjem sniadanko i zmykam na caly dzień do rodziców a mąż jedzie do szkoły bo już mu się dziś zajęcia zaczynają
Kubusiowa - udanej wycieczki ;-)
Iza - fajną Karolinka ma czapeczkę taką w kształt smerfa ;-)
Życzę wam miłego dnia!!!
Melduję się 2 w 1. Dalej nic

Zdjęcia super widzę, ze spotkanko się udało. Dziciaczki śliczne tak jak i mamusie ;-)
Dozobaczenia wieczorkiem. Zjem sniadanko i zmykam na caly dzień do rodziców a mąż jedzie do szkoły bo już mu się dziś zajęcia zaczynają

Kubusiowa - udanej wycieczki ;-)
Iza - fajną Karolinka ma czapeczkę taką w kształt smerfa ;-)
Życzę wam miłego dnia!!!
reklama
witam:-)
kubusiowa wszystkiego naj z okazji 11 rocznicy ślubu!!!!!
oliwka hehe,nie przesadzaj.Mimo wszystko to miłe;-)
baska miłego pobytu u rodziców
diablica i to są powody techniczne
wszystkiego naj dla Ola
miłej soboty:-) .
kubusiowa wszystkiego naj z okazji 11 rocznicy ślubu!!!!!

oliwka hehe,nie przesadzaj.Mimo wszystko to miłe;-)
baska miłego pobytu u rodziców

diablica i to są powody techniczne

miłej soboty:-) .
Podziel się: