reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
_630524_n.jpg

od lewej Sandros z Sonią, mmm z Grzesiem, Karolinna z Lenką Iza Kubuś i Karolinka

próba wysłania

Witam Panie!!!
Przedewszystkim Oluś dziękuje za życzonka....:happy: :happy: :happy:

po drugie... bardzo przepraszam że nie pojawiłam się na spotkanku ale mimo że z Olusiem byliśmu już prawie gotowi to Przemo późno przyjechał z tych grzybów:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: i do tego przywiózł ich prawie 10 kg więc ich obrabianie skończyliśmy jakieś 15 min temu....i wogóle mam uczucie że dziś wszystko sprzysięgło się przeciwko mojemu wyjazdow do Was:-( :-( :-( ... strasznie żałuję.... ale mam nadzieję że nadrobię

do kuchni już dziś nie wchodzę mimo że bałagan tam taki że hohohoho ale nie mam już siły i przyszłam do Was wytłumaczyć się i lecę do łóżeczka bo raniutko do pracy.... a Przemowi powiedziałam że więcej urlopu nie biorę tylko poproszę o jego wypłacenie bo jak mam urlop to bardziej jestem zmęczona niż w pracy.... (nawet urlop wzięłam by się z Wami spotkać wrrrr.....) ale mój mężuś jeszcze poczuje ten dzisiejszy jego niewypał.... oj poczuje.... narazie tylko się do niego nie odzywam:-p :-p :-p

a teraz dobranoc kobitki.....

Hej dziewczyny!!!
Melduję się 2 w 1. Dalej nic :no: Już mam wątpliwości czy do środy się rozdwoję bo nie mam żadnych dolegliwości czuję się super, ze mogłabym góry przenosić :-)

Zdjęcia super widzę, ze spotkanko się udało. Dziciaczki śliczne tak jak i mamusie ;-)

Dozobaczenia wieczorkiem. Zjem sniadanko i zmykam na caly dzień do rodziców a mąż jedzie do szkoły bo już mu się dziś zajęcia zaczynają :no:

Kubusiowa - udanej wycieczki ;-)

Iza - fajną Karolinka ma czapeczkę taką w kształt smerfa ;-)

Życzę wam miłego dnia!!!

reklama
witam:-)

kubusiowa wszystkiego naj z okazji 11 rocznicy ślubu!!!!!
347lub1wn4.gif

oliwka hehe,nie przesadzaj.Mimo wszystko to miłe;-)

baska miłego pobytu u rodziców :tak:

diablica i to są powody techniczne:confused::-p wszystkiego naj dla Ola:tak:

miłej soboty:-) .

Do góry