reklama
Nam tez sie skonczyły ale ja nie wyrabiam , planuje podrozowac po krajach europejskich :-) :-) wiec dowodzik starczy. Wiesz pytalismy tez o paspzort dla dorosłego ..droge jest roznicy w cenie moze i duzo bo kosztuje 180zł !!!!!!!!!!!
M
MariaOla
Gość
Super spotkanko się udało ... mamusie zadowolone, dzieciaczki wyswatane ;-) ... bidulki, w większości jeszcze roczku nie mają, a już mamusie im parki podobierały ;-)
;-)
Kubusiowa ... piszą u siebie nie myślałam o własnym mieszkaniu, bo to w bloku i faktycznie byłoby ciężko, same wózki zajęłyby połowę mieszkania :-) Ale też mamy parki i place zabaw, albo działkę :-) oczywiście jeśli pogoda pozwoli .... Możliwości jest wiele.
Mokatte ... to też ci przez kogoś prześlę
Karolinna ... czekam na fotki nowj fryzurki ..... nie popuszczę

Kubusiowa ... piszą u siebie nie myślałam o własnym mieszkaniu, bo to w bloku i faktycznie byłoby ciężko, same wózki zajęłyby połowę mieszkania :-) Ale też mamy parki i place zabaw, albo działkę :-) oczywiście jeśli pogoda pozwoli .... Możliwości jest wiele.
Mokatte ... to też ci przez kogoś prześlę

Karolinna ... czekam na fotki nowj fryzurki ..... nie popuszczę

MMM moj Fifik tez bardzo lubił Flipsy ale ostatnio przeszło mu.Był taki okres ze paczka Flipsow na dwa dni ledwo starczała.Po prostu obrzydły już mu - nie dziwne jak wkładał bo dwa na raz , albo przylepiały mu sie do ust
Kochane Slazaczki czy beda dzis jakies fotki ??????????????????

Kochane Slazaczki czy beda dzis jakies fotki ??????????????????
reklama
Podziel się: