reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
ewcik raczej nie widać tego na zdjęciu, ale flips był częściowo zjedzony, a co mi się po raz 2 zdarzyło to to, że wniosłam go śpiącego do domu :laugh2: Zaraz odpiszę Ci na priva :-)

mmm - ale fajowe zdjęcie:laugh2: , zdjecia wysłałam ci na maila, potwierdź czy dostałaś

Ewcik - doczytałam, po nowym roku musi wyrobić nasz trójka bo nam sie skończył termin ważności

Nam tez sie skonczyły ale ja nie wyrabiam , planuje podrozowac po krajach europejskich :-) :-) wiec dowodzik starczy. Wiesz pytalismy tez o paspzort dla dorosłego ..droge jest roznicy w cenie moze i duzo bo kosztuje 180zł !!!!!!!!!!!

mmm ale Grześ był zmęczony:-)

kubusiowa dzięki,fotki dostałam:-) jeszcze tylko od izy:tak:

iza where are you:confused:

Lecę spać bo jestem padnięta po dzisiejszym dniu:-p.

Super spotkanko się udało ... mamusie zadowolone, dzieciaczki wyswatane ;-) ... bidulki, w większości jeszcze roczku nie mają, a już mamusie im parki podobierały ;-) :-D ;-)

Kubusiowa ... piszą u siebie nie myślałam o własnym mieszkaniu, bo to w bloku i faktycznie byłoby ciężko, same wózki zajęłyby połowę mieszkania :-) Ale też mamy parki i place zabaw, albo działkę :-) oczywiście jeśli pogoda pozwoli .... Możliwości jest wiele.

Mokatte ... to też ci przez kogoś prześlę :tak:

Karolinna ... czekam na fotki nowj fryzurki ..... nie popuszczę :tak:

MMM moj Fifik tez bardzo lubił Flipsy ale ostatnio przeszło mu.Był taki okres ze paczka Flipsow na dwa dni ledwo starczała.Po prostu obrzydły już mu - nie dziwne jak wkładał bo dwa na raz , albo przylepiały mu sie do ust:-D :-D

Kochane Slazaczki czy beda dzis jakies fotki ??????????????????

kubusiowa zdjęcia doszły, nawet podwójnie ;-) dziękuję bardzo

ewcik zobacz na priva

mariaOla na Ciebie mail też już czeka :-D

reklama
diablica - wszystkiego najlepszego dla Olka z okazji 10 miesięcy! Rosnij zdrowo na pocieche całej rodzinki !!!!!:-) :-) :-) :-) :-)

fotki dopiero zrzucam do albumu i idzie to jak krew z nosa:wściekła/y:

Do góry