reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
halo ja już tu waruje:-D:-D:-D
Basia chyba odpoczywasz co?
Ja teraz sie nudze mała sobie śpi i jestem wolna;-)
Nasza najdłuższa rozłąka to była 2 tygodnie w małżeństwie i 2 miechy jak jeszcze nie byliśmy zaobrączkowani:tak:

reklama
My jesteśmy sjamscy ;-) z wyjątkiem pracy, panieńskich, kawalerskich i kilku imprez teraz, czasie ciąży, kiedy to ja nie chciałam jechać ze względu na dym papierosowy ;) I za każdym razem mocno tęsknimy

CZESC MAMUSKI I BRZUCHATKI

Juz po uroczystosci pogrzebowej , oby wiecej takich nie było.
Dzis bylismy zrobic Filipkowi zdjecie do paszportu bo zima plaujemy jechac na 3 dni na Słowacje.
Jak dzielnie pozował. Pani fotograf powiedziała, że bardzo rzadko udaje sie za pierwszym razem zrobic. Najbardziej to spodobalo mu sie tam autko. Jak wychodzilismy to wyciagał raczki. Teraz tylko złozymy wniosek do urzedu i za miesiac bedzie mozna z nim juz jechac...np do Czech.

A nasze kobitki teraz pogawedki maja...no no no.
Prosimy o duzo fotek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAMA BOO kurcze ....wiem ze ciezko sie rozstawac na jakis czas z druga polowa ale z drugiej strony ma to jakis cel. Ale glowa do gory sa telefony i dostep do net-u . BEDZIE OK!!!!!!!!!!!!

Kubusiowa buduja to na ulicy Witczaka, tam gdzie powstaje basen , obok parku zdrojowego.

BASKA tez bym chciała bys do srody urodziła, wiem jak ciezko jest w ostatnich dniach. Ciagnie sie strasznie ale nic nie zrobisz. Jak dzidzia naprawde nie bedzie sie umiała juz tam ruszyc to wyjdzie:-) :-) musi wyjsc.
Pamietam jak ginekolog zawsze mowił mi na wizycie ze "jak weszło to i wyjdzie"

MOKATE masz racje nie ma co- dzis u mnie tez starsznie wieje. Załozylam dzis nawet Filipkowi jesiena czape bo juz raz miał przewiane uszko.

Dziewczyny ale musi kiedys dojsc do takiego spotkania na ktorym beda wszystkie.

Baśka ..... są jakieś wieści od Luczynki ? Jeśli na coś trafisz to przekabluj.
A ty sobie już niczego nie robisz ;) żadnych skaleczeń, obić itp

Karolinna ... " nie ma takiego numeru " powtarza mi jakaś automatyczna pani :) A skąd ty się w kolejowym szpitalu wzięłaś ? Jesteś z Kolejowej rodziny ?

A co do grzybków ... to proponuję spotkanie w następny weekend, bo późniejsze będę miała zajęte. Już tylko dziś zrobiłam 7 paczek po pół kilograma, więc na święta wystraczy dla każdej, a Baśce to trzeba by jakoś podrzucić, bo raczej nie przyjedzie, tylko skąd jesteś ?

Oliwka - nie odpoczywam, wlasnie wróciliśmy ze sklepu. Kupiłam mężowi 2 bluzy w Big Starze bo ostatnio nie ma wczym chodzić ;-) Jestem zadowolona bo wreszcie jakieś mu sie spodobały a były 4 fajne ale kupiliśmy narazie 2 a w przyszłym kupimy mu 2 swetry. Z moim mężem strasznie cieżko kupowac ciuchy bo jest wybredny :dry: :baffled:

MariaOla - ja jestem z Zabrza :-) . Chciałabym grzybki skoro masz ich tak dużo i nie masz co z nimi już zrobić to ja jestem chętna, ale jakby mi je dostarczyć:confused: . Ewentualnie jakbyście miały spotkanko w weekend to przez Izę mogłabym odebrać ;-) tzn. ona by mi dostarczyło do domku bo pewnie mnie odwiedzi jak maluszek już będzie na świecie :-) ;-)

Dziewczyny jak spotkanko???? Czekamy na zdjęcia :-)

MariaOla - narazie żadnych wieści od Luczynki nie ma. Ale wydaje mi się, ze najpóżniej jutro bedzie już w domu ;-) Nie ja już sobie ostatnio nic nie robię ;-) żadnych skaleczeń, oparzeń itd.

Witam,

Spotkanie mysle, ze udane, milo spedzilam czas w milym towarzystwie. Dzieciaczki pobawily sie, zaprezentowaly swoje usmiechy, Lena z Grzesiem tuptali za raczke, pojadly, a mamuski poklachaly

Karolina - moja mama jednak sie rozchorowala, wiec pewnie zjawie sie na Dolinie, bedziemy z Rafem grac z bejzbol... mamy rekawice, a pare dni temu dostalam od mamy pilke i chcemy wyprobowac. Moze sie przylaczycie??

Co do rozstania... u mnie to teraz jak bylam na wakacjach, miesiac... ale my to jeszcze nawet nie malzenstwo... a znamy/jestesmy para juz 5 lat...

Pozdrawiam,

hej babeczki

mi tez bardzo się podobało na spotkaniu:tak: poklachałyśmy i się pośmiałysmy nieźle:-)

Sonia od sandros juz jest taaaaka duza:tak: Kubuś od kubusiowej w nowej grzywce uroczy:tak:grześ od mmm też już duuuży chłopak:laugh2: chciał cały czas zdejmować kapelusik Lence:tak: Karolka od izy grzeczniutka że hej:tak:

mmm i to był ten kościół:confused::-);-)

sandros jak się na siebie natkniemy to moze:-)

mokkate extra ze Martynka już ok:tak:

iza mam nadzieję ze pasuje :confused::tak:Ale sobie dziś porozmawiałyśmy:tak:.

mariaola w kolejowym ,bo to jeden ze szpitali który był najbliżej mnie ,a leżałam tam w 2 miesiącu ciąży na podtrzymaniu.Poszukam jeszcze innego nr.

ja też czekam na fotki:-)

miłego wieczoru.

reklama
Hej dziewczyny!!!
Narazie ze spotkanka zdały relacje Sandros i Karolinna a gdzie reszta się podziewa???:confused: :confused: :confused: Fajnie, ze spotkanko wam się udało, ze się pośmiałyście i poklachałyście tylko jak zwykle mnie nie było :no:

Zmykam już bo nie wygodnie mi tyle czasu siedzieć i czekać aż któraś coś napisze. Poczytam sobie jutro relacje o ile będę miała czas.

Aha jutro z rana mogę się nie zameldować bo nie bedzie mnie w domu będę u rodziców do wieczora a więc nie martwcie się :-) ;-) :laugh2: chyba, ze jeszcze znajdę się na porodówce:-)

Miłego wieczorku i weekendu wam życzę babeczki :-) ;-) :tak: :laugh2:

Do góry