Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wybredny ,broń panie boże z nim na zakupy
a jak ja chciała sobie coś kupic to też mi w niczym nie pomoże ,jego słowa"jak chcesz to kup "albo nie powie ,że fajne tylko może być
to mnie najbardziej wkurza brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
!
) fakt duży chłopczyk no i dzisiaj randkował z Lenką od Karolinny, Lenka to naprawde śliczna dziewczynka oj Karolinna drzwi ci sie nie beda zamykałay od kawalirów:-) a pierwszy zapuka Kubuś (juz ja sie o to postaram
) no i na deser zostawiłam najmłodszą w rodzinie Karolinka od Izy, co na nia spojrze to mi zaraz przypomina małego smerfa:-) to druga przeładna laleczka ach ale ten mój Kubuś bedzie mógł przebierac ;-) oby tylko nasze bb jeszcze działało
:-) ;-)no i żeby była równowaga w randkowaniu Kubuś zainteresowany był Karolinką zerkając równiez na Lenke i swojego konkurenta Grzesia a Sonia tylko do zdjęcia i myk na chustawki (fajnie sie masz Sandros, ja tez juz chcę żeby Kuba juz biegał).
............no ale chciałyście pełnej relacji
:-)
, trzymam kciuki
:-) , niezły młyn bys miała;-)
planowany wyjazd o 10, pogoda ma dopisać myśle że humorki też

. Kubuś śłicznie otwiera buzię do jedzenia i ma śliczne niebieskie oczka, tak jak Karolinka
:-(