reklama
a baska zapomniałam napisac ze mój men to taki sam jak twój
wybredny ,broń panie boże z nim na zakupy
a jak ja chciała sobie coś kupic to też mi w niczym nie pomoże ,jego słowa"jak chcesz to kup "albo nie powie ,że fajne tylko może być
to mnie najbardziej wkurza brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
wybredny ,broń panie boże z nim na zakupy
a jak ja chciała sobie coś kupic to też mi w niczym nie pomoże ,jego słowa"jak chcesz to kup "albo nie powie ,że fajne tylko może być
to mnie najbardziej wkurza brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kubusiowa
Fan(ka)
Witam wieczorkiem:-)
Dzięki dziewczyny za miłe spotkanie, za szybko ten czas minął. Juz nie moge doczekac sie na kolejne spotkanie z wami i maluszkami
!
ach jak miło popatrzec jakie mamy fajne skarby: Sonia od Sandros to juz prawie pannica;-) więc chadzała swoimi ścieżkami, Grzesiu od mmm (dzisiaj zobaczyłam te jego piękne tygryskowe oczy
) fakt duży chłopczyk no i dzisiaj randkował z Lenką od Karolinny, Lenka to naprawde śliczna dziewczynka oj Karolinna drzwi ci sie nie beda zamykałay od kawalirów:-) a pierwszy zapuka Kubuś (juz ja sie o to postaram
) no i na deser zostawiłam najmłodszą w rodzinie Karolinka od Izy, co na nia spojrze to mi zaraz przypomina małego smerfa:-) to druga przeładna laleczka ach ale ten mój Kubuś bedzie mógł przebierac ;-) oby tylko nasze bb jeszcze działało
:-) ;-)no i żeby była równowaga w randkowaniu Kubuś zainteresowany był Karolinką zerkając równiez na Lenke i swojego konkurenta Grzesia a Sonia tylko do zdjęcia i myk na chustawki (fajnie sie masz Sandros, ja tez juz chcę żeby Kuba juz biegał).
Ale sie rozpisałam
............no ale chciałyście pełnej relacji
mokkate - dobrze że martynka zdrowa:-) ale bardzo żałuję że nie byłaś, ale nie jedno jeszcze przed nami spotkanie, może nastepne w Żorach
:-)
baska - udanego weekendu, jakby co to daj znac na komórkę
, trzymam kciuki
Ewcik - zuch Filipek:-) , ciekawe czy kiedys dojdzie do takiego spotkania żeby były wszystkie ?
Mariola - chcesz nas wszystkie u siebie
:-) , niezły młyn bys miała;-)
iza - prześlij mi zdjęcia na maila, a jak tam mały smerf spi;-)
A my jutro jedziemy na wycieczke do Krakowa bo mamy jutro świeto rodzinne
planowany wyjazd o 10, pogoda ma dopisać myśle że humorki też
Gdzie jesteście kobitki!!!! Zaraz wysyłam zdjecia na maile a potem spróbuje na bb
tonarka jeszcze wpadne moze kogos tu przywieje
Dzięki dziewczyny za miłe spotkanie, za szybko ten czas minął. Juz nie moge doczekac sie na kolejne spotkanie z wami i maluszkami
!ach jak miło popatrzec jakie mamy fajne skarby: Sonia od Sandros to juz prawie pannica;-) więc chadzała swoimi ścieżkami, Grzesiu od mmm (dzisiaj zobaczyłam te jego piękne tygryskowe oczy
) fakt duży chłopczyk no i dzisiaj randkował z Lenką od Karolinny, Lenka to naprawde śliczna dziewczynka oj Karolinna drzwi ci sie nie beda zamykałay od kawalirów:-) a pierwszy zapuka Kubuś (juz ja sie o to postaram
) no i na deser zostawiłam najmłodszą w rodzinie Karolinka od Izy, co na nia spojrze to mi zaraz przypomina małego smerfa:-) to druga przeładna laleczka ach ale ten mój Kubuś bedzie mógł przebierac ;-) oby tylko nasze bb jeszcze działało
:-) ;-)no i żeby była równowaga w randkowaniu Kubuś zainteresowany był Karolinką zerkając równiez na Lenke i swojego konkurenta Grzesia a Sonia tylko do zdjęcia i myk na chustawki (fajnie sie masz Sandros, ja tez juz chcę żeby Kuba juz biegał).Ale sie rozpisałam
............no ale chciałyście pełnej relacji
mokkate - dobrze że martynka zdrowa:-) ale bardzo żałuję że nie byłaś, ale nie jedno jeszcze przed nami spotkanie, może nastepne w Żorach
:-) baska - udanego weekendu, jakby co to daj znac na komórkę
, trzymam kciuki
Ewcik - zuch Filipek:-) , ciekawe czy kiedys dojdzie do takiego spotkania żeby były wszystkie ?
Mariola - chcesz nas wszystkie u siebie
:-) , niezły młyn bys miała;-)iza - prześlij mi zdjęcia na maila, a jak tam mały smerf spi;-)
A my jutro jedziemy na wycieczke do Krakowa bo mamy jutro świeto rodzinne
planowany wyjazd o 10, pogoda ma dopisać myśle że humorki też
Gdzie jesteście kobitki!!!! Zaraz wysyłam zdjecia na maile a potem spróbuje na bb
tonarka jeszcze wpadne moze kogos tu przywieje
Kubusiowa niech KUBUS zostawi choc jedna panienke Filipkowi ;-) ;-)
Dziewczyny ja nie mam waszych adresow e mailowych napiszcie oto moje
ewa.cyrek@wp.pl
Czekamy na zdjecia:-) :-) :-)
Moj tez taki wybredny , ja na zakupy lubie jechac z kolezanka lub sama. Nie chce słuchac marudzenia "jak ci sie podoba to bierz" "chodz juz bo tu strasznie duszno" itd

Dziewczyny ja nie mam waszych adresow e mailowych napiszcie oto moje
ewa.cyrek@wp.pl
Czekamy na zdjecia:-) :-) :-)
Moj tez taki wybredny , ja na zakupy lubie jechac z kolezanka lub sama. Nie chce słuchac marudzenia "jak ci sie podoba to bierz" "chodz juz bo tu strasznie duszno" itd

mmm
Fanka BB :)
Cześć!!
spotkanko udane na całego! Ładne miejsce, ładna pogoda, dzieciaczki cudne, no i mamuśki niczego sobie
Sonia ślicznie robi babki z piasku, ale jeszcze musi trochę poczekać, aż Grześ dorośnie i stanie się jej kompanem ;-) Lenka ślicznie już stoi, nie mogłam się napatrzyć i była bardzo grzeczna
. Kubuś śłicznie otwiera buzię do jedzenia i ma śliczne niebieskie oczka, tak jak Karolinka
od Izy - słodko razem wyglądali :-) :-) :-)
Cieszę się że poznałam wkońcu Izę i jej Królewnę
Niestety diablica nie dojechała
:-(
A oto jak Grześ wyglądał po spotkaniu:
spotkanko udane na całego! Ładne miejsce, ładna pogoda, dzieciaczki cudne, no i mamuśki niczego sobie
Sonia ślicznie robi babki z piasku, ale jeszcze musi trochę poczekać, aż Grześ dorośnie i stanie się jej kompanem ;-) Lenka ślicznie już stoi, nie mogłam się napatrzyć i była bardzo grzeczna
. Kubuś śłicznie otwiera buzię do jedzenia i ma śliczne niebieskie oczka, tak jak Karolinkaod Izy - słodko razem wyglądali :-) :-) :-)
Cieszę się że poznałam wkońcu Izę i jej Królewnę
Niestety diablica nie dojechała
:-( A oto jak Grześ wyglądał po spotkaniu:
reklama
KUBUSIOWA nie wiem czy doczytalas wyzej ale dzis załatwialicmy paszport małemu. Jest potrzebny akt urodzenia i oboje rodzicow z dowodami osobistymi no i fotki oraz znaczek skarbowy za 5zł i opłata za 30zł.Czeka sie miesiac. Jak wyrobie to dawaj na pierwsze wizyte do Pepików

Podziel się: