reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Karolinna juz sie wysyla, jednak do mmm mam maila :-p.
MMM - do Ciebie też idzie :tak:

Jeszcze wcześniej zapomniałam więc nadrabiam:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ALEKSANDRA!!!!!! Diablico dużego masz juz synka :happy:

reklama
Dziś pewnie będą pustki na forum bo sobota w dodatku piękna pogoda. Ja już też znikam :tak:, troszkę posprzątać i na spacerek. Mam problem z Karolcią bo piorę nosidełko a w łóżeczku wiadomo ciągle się przekręca :no:, no ale jakoś trzeba przeżyć.
Wklejam zdjęcia, byłoby więcej ale wczoraj aparat jak na złość szwankował :wściekła/y: :-(

Od lewej mmm z Grzesiem, Karolinna z Lenką, Sandros z Sonią, no i oczywiście Karolinka śpi w wózku:

A tu ja ukradłam Lenkę:

Karolinna ze swoją śliczną córcią:

Mmm ze swoim ślicznym synkiem:

Zaloty Lenki i Grzesia:

Lenka, Karolinna i Kubusiowa:

Kubusiowa ze Smerfikiem, Mmm, Karolinna z Grzesiem i Lenka:

Kubuś na koniec słodko zasnął:

Aha i zapomniałam jeszcze wcześniej napisać że wczoraj mężuś kupił super kubek niekapek z Aventu, różowy hi hi :) Więc niedługo zacznie się nauka picia z kubeczka :)

Kubusiowa, Iza- bardzo dziękuję za zdjęcia.
Troche osłodziły mi fakt, że nie mogłam być wczoraj z Wami:-)
Widze, ze spotkanko udane i zarówno dzieci, jak i mamusie zadowolone i odprężone...

Kubusiowa- wszystkiego naj, naj, naj i samych miłych chwil z okzaji rocznicy slubu

Oj...małutka płacze...będę później...

hej!

iza dziękuję za zdjęcia :laugh2:

diablica no to Cię wczoraj mąż załatwił :confused2: mogłaś przyjechać z grzybami pomogłybyśmy Ci.... je sadzić z powrotem pod drzewa w parku :-p ;-)

kubusiowa zapomniałam Ci powiedzieć że masz śliczne pazurki :tak: Wszystkiego naj....

karolinna dziękuję za słoiczki, na pewno wykorzystam :tak: ale faknie wyglądają te nasze dzieci razem. Jarkowi też się podobały :-)

dzisiaj wybraliśmy się wkońcu do ZOO, pogoda była super, Grześ przestraszył się owiec w mini Zoo trochę popłakał... a najbardziej podobały mu się niedzwiedzie brunatne.

Miłego wieczorku

Witam dziewczyny!!!

Wrócilam od rodziców milo spędziłam dzień. Zaraz zmykam na film będziemy oglądać razem z mężusiem bo cały dzień prawie byliśmy osobno.

Kubusiowa - wszystkiego najlepszego z okazji 11 rocznicy
ślubu ;-) Fotki dalej nie doszły :no:

Iza - dzięki za zdjęcia :-)

Ciekawa sama jestem kiedy wreszcie się u mnie zacznie. Rozmawiałam z mamą i mówiła mi, ze ona też do końca ciąży super się czula i u niej poród zaczął się zawsze od pęknięcia wód i w ciągu 5h urodziła (brata i mnie). Takze myślę, że u mnie też tak może być, że poprostu któregoś dnia szczelą mi wody i zacznie się poród.

Życzę milego wieczorku.

:-) :-) :-) Ja wlasnie uspałam małego, maz na tv patrzy a ja znow na tym bb ;-) .

IZA dziekuje za fotki teraz to juz kumam ktora to ktora bo na pocztaku było ciezko

BASKA moze bedziesz miała taki porod jak twoja mama i takiego szybciutkiego ci zycze.Moja mama tez miała długi i jednak ja tez to odziedziczyła,

Jutro dostalismy zaproszenie do tesciowej na obiad ale grzegorz powiedział ze jak bedzie słonecznie to jedziemy gdzies w ory. Bardzo sie ciesze.

reklama
Do góry