reklama
Dziś pewnie będą pustki na forum bo sobota w dodatku piękna pogoda. Ja już też znikam
, troszkę posprzątać i na spacerek. Mam problem z Karolcią bo piorę nosidełko a w łóżeczku wiadomo ciągle się przekręca
, no ale jakoś trzeba przeżyć.
Wklejam zdjęcia, byłoby więcej ale wczoraj aparat jak na złość szwankował
:-(
Od lewej mmm z Grzesiem, Karolinna z Lenką, Sandros z Sonią, no i oczywiście Karolinka śpi w wózku:

A tu ja ukradłam Lenkę:

Karolinna ze swoją śliczną córcią:

Mmm ze swoim ślicznym synkiem:

Zaloty Lenki i Grzesia:

Lenka, Karolinna i Kubusiowa:

Kubusiowa ze Smerfikiem, Mmm, Karolinna z Grzesiem i Lenka:

Kubuś na koniec słodko zasnął:

Wklejam zdjęcia, byłoby więcej ale wczoraj aparat jak na złość szwankował

Od lewej mmm z Grzesiem, Karolinna z Lenką, Sandros z Sonią, no i oczywiście Karolinka śpi w wózku:

A tu ja ukradłam Lenkę:

Karolinna ze swoją śliczną córcią:

Mmm ze swoim ślicznym synkiem:

Zaloty Lenki i Grzesia:

Lenka, Karolinna i Kubusiowa:

Kubusiowa ze Smerfikiem, Mmm, Karolinna z Grzesiem i Lenka:

Kubuś na koniec słodko zasnął:

Kubusiowa, Iza- bardzo dziękuję za zdjęcia.
Troche osłodziły mi fakt, że nie mogłam być wczoraj z Wami:-)
Widze, ze spotkanko udane i zarówno dzieci, jak i mamusie zadowolone i odprężone...
Kubusiowa- wszystkiego naj, naj, naj i samych miłych chwil z okzaji rocznicy slubu
Oj...małutka płacze...będę później...
Troche osłodziły mi fakt, że nie mogłam być wczoraj z Wami:-)
Widze, ze spotkanko udane i zarówno dzieci, jak i mamusie zadowolone i odprężone...
Kubusiowa- wszystkiego naj, naj, naj i samych miłych chwil z okzaji rocznicy slubu
Oj...małutka płacze...będę później...
diablica2
mały wielki OLO :)
KUBUSIOWA... od nas też wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy śłubu..... oby jak najwięcej najwspanialszych i niezapomnianych chwil......
mmm
Fanka BB :)
hej!
iza dziękuję za zdjęcia
diablica no to Cię wczoraj mąż załatwił
mogłaś przyjechać z grzybami pomogłybyśmy Ci.... je sadzić z powrotem pod drzewa w parku
;-)
kubusiowa zapomniałam Ci powiedzieć że masz śliczne pazurki
Wszystkiego naj....
karolinna dziękuję za słoiczki, na pewno wykorzystam
ale faknie wyglądają te nasze dzieci razem. Jarkowi też się podobały :-)
dzisiaj wybraliśmy się wkońcu do ZOO, pogoda była super, Grześ przestraszył się owiec w mini Zoo trochę popłakał... a najbardziej podobały mu się niedzwiedzie brunatne.
Miłego wieczorku
iza dziękuję za zdjęcia

diablica no to Cię wczoraj mąż załatwił

kubusiowa zapomniałam Ci powiedzieć że masz śliczne pazurki

karolinna dziękuję za słoiczki, na pewno wykorzystam

dzisiaj wybraliśmy się wkońcu do ZOO, pogoda była super, Grześ przestraszył się owiec w mini Zoo trochę popłakał... a najbardziej podobały mu się niedzwiedzie brunatne.
Miłego wieczorku
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Witam dziewczyny!!!
Wrócilam od rodziców milo spędziłam dzień. Zaraz zmykam na film będziemy oglądać razem z mężusiem bo cały dzień prawie byliśmy osobno.
Kubusiowa - wszystkiego najlepszego z okazji 11 rocznicy
ślubu ;-) Fotki dalej nie doszły
Iza - dzięki za zdjęcia :-)
Ciekawa sama jestem kiedy wreszcie się u mnie zacznie. Rozmawiałam z mamą i mówiła mi, ze ona też do końca ciąży super się czula i u niej poród zaczął się zawsze od pęknięcia wód i w ciągu 5h urodziła (brata i mnie). Takze myślę, że u mnie też tak może być, że poprostu któregoś dnia szczelą mi wody i zacznie się poród.
Życzę milego wieczorku.
Wrócilam od rodziców milo spędziłam dzień. Zaraz zmykam na film będziemy oglądać razem z mężusiem bo cały dzień prawie byliśmy osobno.
Kubusiowa - wszystkiego najlepszego z okazji 11 rocznicy
ślubu ;-) Fotki dalej nie doszły

Iza - dzięki za zdjęcia :-)
Ciekawa sama jestem kiedy wreszcie się u mnie zacznie. Rozmawiałam z mamą i mówiła mi, ze ona też do końca ciąży super się czula i u niej poród zaczął się zawsze od pęknięcia wód i w ciągu 5h urodziła (brata i mnie). Takze myślę, że u mnie też tak może być, że poprostu któregoś dnia szczelą mi wody i zacznie się poród.
Życzę milego wieczorku.
:-) :-) :-) Ja wlasnie uspałam małego, maz na tv patrzy a ja znow na tym bb ;-) .
IZA dziekuje za fotki teraz to juz kumam ktora to ktora bo na pocztaku było ciezko
BASKA moze bedziesz miała taki porod jak twoja mama i takiego szybciutkiego ci zycze.Moja mama tez miała długi i jednak ja tez to odziedziczyła,
Jutro dostalismy zaproszenie do tesciowej na obiad ale grzegorz powiedział ze jak bedzie słonecznie to jedziemy gdzies w ory. Bardzo sie ciesze.
IZA dziekuje za fotki teraz to juz kumam ktora to ktora bo na pocztaku było ciezko
BASKA moze bedziesz miała taki porod jak twoja mama i takiego szybciutkiego ci zycze.Moja mama tez miała długi i jednak ja tez to odziedziczyła,
Jutro dostalismy zaproszenie do tesciowej na obiad ale grzegorz powiedział ze jak bedzie słonecznie to jedziemy gdzies w ory. Bardzo sie ciesze.
reklama
Podziel się: